Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493112 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı chucky

Arkadaşlar dar düşünmeyin hakkınızdan fazlasını üsteyin ki hakkınızın karşılığını alabilin.Şuan fenerin oynadığı topa bak bide bizim süper oyunumuza bak destekli olmasalar ligi bitirmiştik bile.Ara iyice açılıyor artık hakkımımızı almamız için daha fazlasını istememiz lazım.

Çevrimdışı chucky

O anlamda demedim ki, yakışır mı başkası üzerinden şampiyonluk kazanmak bize ?
bizim çalınan ve çalınmaya devam eden şampiyonluklarımızı kim vericek ?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

he valla ya dalga geçmesin diye karımdan saklı bakıyodum görünce sen delimisin neyi seyrediyosun kendi evinin inşaatı olsa böyle meraklanıp bakmassın diyodu  :tabe:

haha :D ben de az bakmadım şuna gece yavaş yavaş dönüyodu bide eksik baktığım yerlere tekrar bakıyodum. O günlerden bu günlere şükürler olsun :D

Çevrimdışı Hamitt_55

Yuvana (Mabedine) Hoşgeldin Kara Kartalım...
Kara Kartal....

Çevrimdışı ZEKI

Seyit Ateş Radyo spora bağlandı. Kongrenin olduğu gün ki salonda tavan akıyormuş. Doğrumudur bu giden arkadaşlar bilgi versin.

Bu adamı dinledikce düşmana ihtiyacımız olmadığı anlaşılıyor. Adam sırf kıskançlık içinde konuşuyor stad resmen içine oturmuş. Nerdeyse stad yıkılsa zil takıp oynayacaklar. Kazara şampiyonluk gelmese yine aynı şekilde. pes valla pessss.
Ben akan damlayan bir sey hic gormedim. Sadece dis alanda balkon kısmı diye belirtilen yeni acik ust kısımdan alt kata akinti vardi. Yoksa toplanti alaninda akan bir sey yoktu. @firewater
Bu arada iki saattir okuyorum hala yetisemedim. Son sekiz sayfa  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Fikret

Şu stadın koltukları simsiyah olsaydı stadın güzelliği iki katına çıkacaktı şu piksel sobtesini kim yapmışsa Allah'ın dan bulsun.
beşiktaşlılığı şüpheli valla.
merdivenlerde sarı yerine kırmızı fosforlu çizgi kullanılabilirdi.
her tarafa vodafone logosu da biraz gereksiz oldu açıkcası.

neyse stad bitsin, sezon bitsin o zaman kamuoyu yaratırız artık.
şu ara membran sayma zamanı.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

wilkommen nerde geçiyor videoda :D

bir taraftar bagiriyor orda marionun taraftarlara baktigi esnasinda

Çevrimdışı İhsan

stadımız bittiğinde tribünlerden şöyle şovlar bekliyorum küfürsüz tabiki

Başka takımlardan referans vermene gerek yok.
Beşiktaşın maçlarını göster tüylerimiz diken diken olsun
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ilhancelebi

Cek cumhuriyetinin Brno sehrinde yapilacak yeni stadyum. Benzerlikleri bulum bakalim :)

kaynak:http://stadiumdb.com/news/2016/03/czech_republic_brno_to_buy_stadium_design_for_za_luzankami

Çevrimdışı cadavra

Muzik cok iyi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 23:44:40 Altuğ ]

Çevrimdışı Yasin A.

Cek cumhuriyetinin Brno sehrinde yapilacak yeni stadyum. Benzerlikleri bulum bakalim :)

kaynak:http://stadiumdb.com/news/2016/03/czech_republic_brno_to_buy_stadium_design_for_za_luzankami

valla ben bunda da fore kazık, prekast, membran sayarım aga. stad bitti neyle uğraşıcaz büyük boşluk olacak hayatımızda  :D

Çevrimdışı RevivaL

Gayet güzel duruyor.

Çevrimdışı ozan062

arkadaşlar stad bitti bitecek hiç bişeyi beğenmiyorsunuz bi şu başkanı bi hür bırakın şuan türkiyede tekiz stadını kendi yapan fenerbahçeyi saymıyorum çünkü onlar stadı sadece büyüttüler o yüzden bu inci gibi stadın değerini bilin bazıları çıkmış siyah sütünlar hiç olmamış bazıları çıkmış vodafone arena yazısı olmamış yha bu projede çatıdaki mebran hariç herşey lansman tanıtımındaki gibi yapılıyor lütfen emeğe saygı!

ne alakası var hocam insanlar begenemezmi yani nasıl bir ötelemektir bu:))

ama hakikaten berbat bir görüntü o be,,  hadi berbat demeyim ama yagmurda falan baya kötü bi görüntü gösterir çnk ıslanınca daha farklı gorunuyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İhsan

Şu stadın koltukları simsiyah olsaydı stadın güzelliği iki katına çıkacaktı şu piksel sobtesini kim yapmışsa Allah'ın dan bulsun.

@aek kusura bakmayacaksın, ama yaptığın büyük ayıp !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Yeşil dikdörtgen alan batı vip tribünü , vip taraftar beyaz ile gösterdiğim merdivenleri kullanacaklar, vip tribünün hemen sağındaki ve solundaki kapıları normal taraftarlar kullancağından , kırmızı ile işaretlediğim merdivenlere vip koltuk konulabilirdi o merdivenler gereksiz olmuş .

araya engel koymayacaklar mı? sağ ve sol taraftaki alt kat tribünlerle VIP  arasına?

Çevrimdışı chucky

Başka takımlardan referans vermene gerek yok.
Beşiktaşın maçlarını göster tüylerimiz diken diken olsun
Bırakın narsizimi artık.İnsanlar insanları örnek alarak gelişir.Sen kabul etmeyebilirsin ama bizden iyileri mutlaka vardır ve onları örnek almamız bizim faydamıza olur.Egoist tavır gibi anlaşılmış biraz sanki.

Çevrimdışı 2003ruhu

Çevrimdışı İhsan

@Emre.Guler abi müsaitsen şu şeritleri füme yada parlak siyah yapabilir misin :D

@Emre.Guler helal olsun sana. Hayal edilenleri gerçekleştiriyorusun...
Sen estetik ameliyatları felan da yapar mısın? Aklıma birşeyler geldi de :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı İhsan

ben sarı merdivenlere acayip kafayı taktım

BU görüntüde emniyet kemeri felan taksan daha uygun olur  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK