Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492839 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Artık bu anıtlar kurulu ve belediye nasıl bir fobi oluşturduysa taraftarın içinde. Hala kapanacak mı kapanmayacak mı sorusu soruluyor. Kapandıktan sonra bile zorla açtırırlar mı soruları sorulmaya başlanırsa şaşırmayacağım. Korkulu rüyadan beter etki bıraktı arkadaş, bir rahat olun artık Pazartesi yada Salı stadın üzeri tamamen kapanmış olur.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Emre.Guler

:alala: stad sürecini ve taraftarı anlatan bir kompozisyon olabilir tabi bunu basite indirgemek gerekiyor
birde herşeyden önce izin almak gerekiyor yapacaksak bu haftadan sonrası geç olur gibime geliyor

İzin almak sıkıntı değil abi buluruz bir tanıdık stad müdürü bakıyormuş böyle izin işlerine aslında modeli çözsek  çimler bitmeden pankart biter

Çevrimdışı Efe

orada bırakıp kısa mebranları sermeye başlarsalar izle sen cümbüşü ;) @Efe

orda niye birakdinlar eski acigin ustu 3 mebran kapali suan orda kufeki calismasi oldugu icin  yeni aciktan devam ettiler mebran 42 adet beyaz ve hepsi kapatilacak herkes rahat olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

değil mi ama :) o kadar merkep belini boşuna takmadılar :)  en kötü ihtimal şeffaf mebrandan yaparlar o parçayı, nasık durur ki acaba o 5 parça şeffaf mebran olsa  :naughty: :naughty: :upto: :upto: @Emre.Guler
hepsi beyaz olacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

Ya hala eski açığın üstü kapatılacakmı diye soruyorsunuz oradada çelik çatı parçaları var tabiiki kapanacak. Kapanmayacak olan yere neden günlerce samar montajı yapsınlar biraz mantıklı düşünün kapansın artık bu konu

Hocam espri olsun diye yazmistim onu :)

Bu konuda hala tereddütü olan varsa ilaca başlasın zaten anksiyete vardır kesin :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

orda niye birakdinlar eski acigin ustu 3 mebran kapali suan orda kufeki calismasi oldugu icin  yeni aciktan devam ettiler mebran 42 adet beyaz ve hepsi kapatilacak herkes rahat olsun
zaten şöyle düşünsünler semer beklendi okadar semer takıldı okadar
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartalcan

Açık kalacak diye benim bir şüphem yok panik havası yaratan çok olduğundan öyle bi mesaj yazdım.

Çevrimdışı Efe

sarı kum bitti nerdeyse yarin ve pazar duzleme calismasi yapilacaktir sonra borulari yavastan goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Stad açılışında Başbakan "Stad güzel olmuş,Beşiktaş'ın Şampiyon Olmasınıda isterim" vb. gibi şeyler derse bu iş biter.Fenerlilerde Tr Kupasına kalır artık Gs ile  :busted_cop:

:steamed: :steamed:

Çevrimdışı Anıl

Stad açılışında Başbakan "Stad güzel olmuş,Beşiktaş'ın Şampiyon Olmasınıda isterim" vb. gibi şeyler derse bu iş biter.Fenerlilerde Tr Kupasına kalır artık Gs ile  :busted_cop:
"Çıkarsız Beşiktaş"

Çevrimdışı Emre.Guler

Buraya yazılacak güzel bir slogan bulun bitirelim şu işi @Necmi @Yunus

NOT: Arkadaşlar lütfen internette paylaşmayın

Çevrimdışı Anıl

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral geri döndü! :D

Çevrimdışı mrtylvz

iyi akşamlar herkese

stadın mutfakları için gerekli malzemeler bir aksilik olmazsa pazartesi günü gelecek.

arkadaşımın ilgili firmada çalışıyor. lüx bir italyan markası kısacası mutfaklarda bile en iyi malzeme kullanılmış

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sarı kum bitti nerdeyse yarin ve pazar duzleme calismasi yapilacaktir sonra borulari yavastan goruruz
ayın 20'sinde yeşil çimi görürmüyüz?Daha doğrusu borular ne zaman biter?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

"besiktas sampiyon yapilmaz, besiktas sampiyon olur" (renklilere gönderme) benim aklima bu geldi  :icool:

Çevrimdışı Emre.Guler

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral geri döndü! :D

Ahahahahaha minibüs yazısı gibi oldu sanki

Çevrimdışı chucky

"Çıkarsız Beşiktaş"
ne çıkar yaptım şuana kadar Beşiktaş üzerinden ?

Çevrimdışı Anıl

ne çıkar yaptım şuana kadar Beşiktaş üzerinden ?
O anlamda demedim ki, yakışır mı başkası üzerinden şampiyonluk kazanmak bize ?

Çevrimdışı Emre.Guler

Burayı fazla kirletmeden ilgili arkadaşları pankart konusuna alalım

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/pankart-organizasyonu/msg505893/?topicseen#msg505893

kareografi sevenlerde gelebilir sopalı pankart sevenlerde

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Ne gerek var şimdi buna. Komik de değil. İhtiyacımız var mı sence öyle birşeye. İhtiyacımız olduğunu varsay, kabul eder miyiz öyle bir durumu, içimize siner mi ? Bence bazı şeyleri yazmadan önce iki kere düşün. 

Çevrimdışı Emre.Guler

pankarın yanındaki o iki blokta boş durmamalı abi orada da bayraklar olsa nasıl olur?

Ne kadar ekmek o kadar köfte ne kadar money o kadar bayrak

Sen sipaliden aber ver bea

Çevrimdışı OrkunCoskun

TAHTIMIZI ÖZLEDİK VE GERİ DÖNDÜK !

Çevrimdışı GIUNTI

Yasak olmasa: SENSIZ GEÇEN GÜNLERIN A....

O yüzden önerim:

HASRETİNDEN YANDI GÖNLÜM