Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Bugünden. yeri çok saçma değil mi? Tam insanların geçtiği bölüm orası..
Yeri orasıysa dolaşım alanı dışında kalıyor makete göre umarım şekilli bir şey olur. Ayrıca makette vodafone arena logoları da var :)
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-8-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=72719;image

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Serhat Akkaya

prefabrik yapıların da dışı küfeki kaplanıp bütünlük sağlanabilir  :ok:
otoparklarda giriş güvenliği terör olaylarının arttığı günümüzde önem arz ediyor. otopark girişi güvenlik binası olması muhtemel...
Herhangi bir avm'de böyle bir uygulama yok. Giriş bölümünde güvenlik durur ve içeride zaten bariyerlerle içeriye giriş sağlanır. Bunun için dış tarafa bir güvenlik kulübesi konulması mantıklı gelmedi bana.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı martin40

hemen sağında otopark'a giriş varya üstünü kapatmak için olabilir girişin :)

Mantikli olabilir

Çevrimdışı fore_kazık

Numaralıda 1 membran daha seriliyor...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Keske pixel böyle olsaydi  :bawling:
bence tam tersi üst beyaz ,alt beyaz ,orta siyah pikseller
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Keske pixel böyle olsaydi  :bawling:

hiç böyle düşünmemiştim stadı. ama efsane oluyomuş  :ok:

Çevrimdışı değerli

Herhangi bir avm'de böyle bir uygulama yok. Giriş bölümünde güvenlik durur ve içeride zaten bariyerlerle içeriye giriş sağlanır. Bunun için dış tarafa bir güvenlik kulübesi konulması mantıklı gelmedi bana.

orası bence alt kata seyirci girişi olabiir

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

beyaz koltuklar zaten pislenince ayakla basılınca çamur gibi olacak bütün koltuklar siyah olsaydı aralarda beyaz piksel iyi daha iyi olurdu aslında. Ama temiz beyazda çok güzel tabi.

Çevrimdışı Emre.Guler

Mantikli olabilir

Peki otoparkın üsütünü kapatacakları yapının otoparkın yanına yapılmasının mantığı ne :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

beyaz koltuklar zaten pislenince ayakla basılınca çamur gibi olacak bütün koltuklar siyah olsaydı aralarda beyaz piksel iyi daha iyi olurdu aslında. Ama temiz beyazda çok güzel tabi.
o koltuklar oturmak için yapıldı basılmak için değil basmasınlar ,yeteri kadar prekast genişliği var zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

kulüp binasının ofislerin de buraya taşınacağını düşünürsek oraya bir güvenlik kulübesi olmak zorunda arkadaşlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

bi söylenti varmış inceden... beko ile numaralıya isim yazdırma gibilerinden ve aygaz ile erkek basket takımı anlaşması diyerekten...

beko-numaralı muhabbeti için varmı bi duyumunuz yada olabilitesi?

Çevrimdışı serdart

Buraya ne yapiliyor ?

havalandırma çıkışı vardı sanki orada. üstü örtülmüştü aşağıya yağmur geçmemesi için. yanılıyorda olabilirim tabi.

Çevrimdışı martin40

Peki otoparkın üsütünü kapatacakları yapının otoparkın yanına yapılmasının mantığı ne :)

Türk isi diyelim abi  :D

Çevrimdışı İhsan

Bugünden. yeri çok saçma değil mi? Tam insanların geçtiği bölüm orası..

İnsanlar onun içinden geçecek  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı turklucky

hiç böyle düşünmemiştim stadı. ama efsane oluyomuş  :ok:
Süper olurmuş hakkaten...

Çevrimdışı Erhan

Evet bi sistemin üstü kapatılıyor büyük ihtimalle

Çevrimdışı İhsan

hayda bu nerden çıktı şimdi yahu , neyse bir bakalım nasıl bir şey olacak .

Merdiven boşlukların üzerinde oluyor bunlar. Traftarlar bir üst kata çıkarken bunların içinden geçiyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yekuaj

Eyvallah abi cisco kalıplaşmış ağzımızda.

Şu stadyumda mevcut access pointler
Bu fotoda stad ekranındakiler Cumhurbaşkanı ve eşi değil mi? Ne alaka  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 15:29:03 yekuaj ]
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı Necmi

İSMAİL ER şirket çalısanımı? valla bilmiyordum. herneyse benım en çok merak ettiğim gelecek olan çim tv de bazen görüyorum böyle kocaman rulolar halinde tek parçası baya yer kapatan cinsten mi. her halde bursa stadına yapılan belediye boy parça parça degildir. size hoş sohbetler benım yemek molası bitti son msj
@ademkestane  İsmail erden bahseden kim ihsanın konuşmasından bahsediyorum
şirket çalışanı olan İhsan Bey onun saçmalaması nedeniyle zaten ikide bir basının ağzına
yalan yanlış laflar veriliyor. Okuduğunu iyi anlamamışsın tekrar okumanı tavsiye ederim.

Çevrimdışı ahmetx

Merdiven boşlukların üzerinde oluyor bunlar. Traftarlar bir üst kata çıkarken bunların içinden geçiyor.
içeri yerleşecek o zaman bunlar doğru mu @İhsan ?

Çevrimdışı İhsan

içeri yerleşecek o zaman bunlar doğru mu @İhsan ?
@ahmetx Muhtemelen orada bir boşluk var. onun üzerine yerleştirilmiş?
Otoparka veya alk kata iniş olabilir. Yanı yerine oturtulmuş galiba
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

olmaz olurmu ikea ya girmeyi bir denesene otopark kapısında durdurulup
aynayla araç altı ve bagaj kontrolü yapılmadan girebiliyormusun bir çok kapalı otopark girişindede yapılıyor
kaldıki burası avm değil bittiğinde Türkiyenin göz bebeği olacak Ülkenin üçte birinin üzerine titrediği bir yapıdan bahsediyoruz