Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iste bunlar hep sen mimarlardan mühendislerden iyimi bileceksin Mantigi !

Sesini zamaninda cikarmazsan boyle ezerler Nur topu gibi Antalya pixeli yapip birakirlar sendee aaaa guzel oldu dersin bu kadar basit

Basimiza ne geliyorsa bu zihniyetten geliyor , Ustelik azicik olacak Juve stadi gibi diyenlerden hic ses cikmiyor ozellikle :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl1903

Vodafone Arena bir aylık değişim.
9 Şubat 2016
7 Mart 2016 :icool:
Çok güzel,1 ay gibi kısa bir sürede bu görüntüye sahip olması.İç membran da daha çabuk yapılır gibi gözüküyor :halay:

Çevrimdışı Efe

Sesini zamaninda cikarmazsan boyle ezerler Nur topu gibi Antalya pixeli yapip birakirlar sendee aaaa guzel oldu dersin bu kadar basit

Basimiza ne geliyorsa bu zihniyetten geliyor , Ustelik azicik olacak Juve stadi gibi diyenlerden hic ses cikmiyor ozellikle :steamed:
herkedin gorusu kendine yunus hala kendi begendiginiz seyleri kesin dogru  seklinde gostermeyi birakin artik stadin keyfini surun sana gore guzel baska bisey baskasina gore guzel piksel biraz saygi duyun  :)
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 16:09:40 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Ben dedim ismimi de verebilirsin. Orta okul bilgisine sahip değilsen benim yapabileceğim bişey yok. Metaller diğer katı cisimlere göre ışığı daha iyi yansıtırlar, sıcaklığı daha iyi iletirler, elektrik iletkenlıklerı yüksektir. 3-4 gün öncesine kadar eski açık tribünün bu kadar beyaz gözüktüğü başka bir fotoğraf da yok. Orası belki boyanmadı ama bir işlem yapıldığı kesin. Daha yeni fotoğraf paylaştı vodafone arena merdivenler diye. Orada bir işlemin olduğu kesin.

Yapabileceğin bir şey var, sen de en azından ortaokul bilgisine sahip ol ki ışık vuran yüzeylerin parlak görünebileceğini öğren. Dün paylaştığın fotoda en öndeki prekast kokuluklarının üstünde, hatta prekasttan çıkan kablolarda bile parlamalar mevcuttu. Üstelik merdivenlerin üstündeki parlama da çapraz şekildeydi. Bunu dün yazdım hatta. Alttaki alıntıdaki fotoğrafta sağ üstteki karede net görülüyor. O üstün ortaokul bilgin anlaman için yeterli olur sanırım.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

herkedin gorusu kendine yunus hala kendi begendiginiz seyleri kesin dogru bu seklinde gostermeyi birakin artik stadin keyfini surun sana gore guzel baska bisey baskasina gore guzel piksel biraz saygi duyun  :)
Ilk yapilana sozum yok Sevenlere de saygim var ama taraftardan tepki gelmiyor diye 3 katina cikardilar pixel denen illeti benim tepkim buna :tabe:

Hep söylüyorum bu isler Etki - Tepki meselesi , Eger taraftar zamaninda tepki gosterseydi boyle 3 katina cikaramazlardi bu pixeli :bandit:

Antalya - Sivas stadi tasarimindan ne farki kaldi simdi bu tasarimin soruyorum size ??

Hani juve gibi serpistirme olacakti hani sadece gecis icin kullanilacakti?

Çevrimdışı merttokeer

Iceri girmenin pek mümkünü yok galiba 😃 epey yoğunluk var

Çevrimdışı harund1k3

- Ben ve benim gibi 2-3 kişi gelip seni desteklıycez.
- Piksel destekçileri gelip çok da güzel oldu. İyi ki yukarılara doğru uzatıldı diyecek.
- Sonra keşke taraftara sorulsaydı diycez, öyle olsa yine bir kısmın istediği olmayacaktı diyecekler.
- Tartışmalar tartışmalar. Sıfır sonuç.
- Ertesi gün daha çok artmış bir şekilde daha çok piksel.
- Sonra yine aynı şeyler.

Kaç aydır aynı şeyleri söylüyoruz hiç bişey değişmedi, yine söyleyeceğiz yine değişmeyecek hiç kendini yorma bence.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Çok güzel,1 ay gibi kısa bir sürede bu görüntüye sahip olması.İç membran da daha çabuk yapılır gibi gözüküyor :halay:
En fazla 2-2.5 hafta sürer bence iç membran :eyes
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı raichu

şuradaki pixellemeyi yapan arkadaş öğle tatiline denk geldi herhalde direk çıkışa gitmiş ordan :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı Fikret

ya şu stad bitsin sezonda bitsin sezon arasında şu konuyu iyice bir açmak lazım.

şimdi stada piksel yapıldığı için pikseli destekleyen bir kitle var ve bu arkadaşlara dert anlatamazsın.
dün mesela başka birinin yazısını gördüm "oo iyi ki beyaza boyanmış şu iğrenç gri gitti oh be" diye.
ışıktan yanılmış tabi normaldir ama işte böyle bir algı var ne yazık ki. eğer beyaza boyanırsa oralar forumda genel kanı birden iyi ki boyandı ne güzel siyah-beyaz netleşti der. boyanmadığı durumda da tabi böyle olacak der.

eğer bu stada piksel konulmasaydı:
-man utd, l'pool, city, chelsea, real madrid, barça, atl madrid gibi dünya devlerini örnek göstereceklerdi tabi ki doğrusu bu diyeceklerdi. dünyanın %95i yanılıyor olamaz ya denilecekti.

ama piksel yapıldığı için bir kere bu saatten sonra stadın bitmesi beklenirken piksele laf edince kimse anlamıyor.
bence de tartışmayı uzatmamak için sezon bitene kadar sessiz kalmak lazım.
yazın bir operasyonla koltukları düzeltirlerse siyah-beyaz ayrı katlar şeklinde tüm dertler biter.

Çevrimdışı rubi_tobin

Hahah iyi fikir abi, yedek drone şart ama biliyorsun 1'i illa ki gazi oluyor @Deadam  :D
Maça gel kardeşim, öyle uçup durmakla olmaz. Bağırırken de görelim seni.   :ishock:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Efe

Ilk yapilana sozum yok Sevenlere de saygim var ama taraftardan tepki gelmiyor diye 3 katina cikardilar pixel denen illeti benim tepkim buna :tabe:

Hep söylüyorum bu isler Etki - Tepki meselesi , Eger taraftar zamaninda tepki gosterseydi boyle 3 katina cikaramazlardi bu pixeli :bandit:

Antalya - Sivas stadi tasarimindan ne farki kaldi simdi bu tasarimin soruyorum size ??

Hani juve gibi serpistirme olacakti hani sadece gecis icin kullanilacakti?
tamam bu sekilde de cok seven var sen sevmiyorsun diye sokecek yada eski haline getirecek halleri yok bi daha soyluyorum herkesin fikri kendine stad bu tasarim bu begenen begenir begenmeyen begenmez kendi fikrini baskalarina dayatmak isteyenlerde hic kusura bakmasinalar çok antipatik görünüyorlar hic sogru bisey degil fikrini soyler gecersin ikide bi ayni seyleri tekrarlamayin artik kabak tadi verdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Stad Siyah-beyaz KIZAMIK cikariyor Resmen :s20: :s20: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :bawling:

Once az yapip tepkiyi ölçtuler , baktilar tepki gelmiyor cogalttilar !! ben demistim size zamaninda tepki gosterilim diye :busted_cop: :tabe:

Yine yazmışsın senaryonu.

Beğendiği şeye niye tepki göstersin insanlar? Bazılarımıza göre de gayet şık oldu. O grubu ne yapacaksın, görmezden mi geleceksin?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 16:18:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
şurada özür dileyeceğinize adamdan, ne yazıyorsunuz ayıp değil mi kaç yaşında adamsınız
ne yazdım da özür dileyecem yaş maş dalmışsın.
adam ol adamlık öğretmeden önce.
benim mesajım siliniyorsa bu iftiracının mesajı da silinmeli...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence piksellerin bu hali eski halinden çok daha iyi :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Bu kadar guzel , bu kadar estetik , Bu kadar Elit ve Kaliteli bir stad yap ama koltuk tasarimini git siradan stad olan Antalya ve sivas stadinin aynisini yap , Olmadi...
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 16:22:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kartal39

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 46 sn.46 saniye önce

Vodafone Arena 9 Mart 2016
12 retweet 13 beğenme

Çevrimdışı Necmi

tamam bu sekilde de cok seven var sen sevmiyorsun diye sokecek yada eski haline getirecek halleri yok bi daha soyluyorum herkesin fikri kendine stad bu tasarim bu begenen begenir begenmeyen begenmez kendi fikrini baskalarina dayatmak isteyenlerde hic kusura bakmasinalar çok antipatik görünüyorlar hic sogru bisey degil fikrini soyler gecersin ikide bi ayni seyleri tekrarlamayin artik kabak tadi verdi
Tamam iste @Efe abi bak ne diyorsun herksin kendi fikri !

Bende kendi fikrimi soyluyorum iste , Taraftar zamaninda tepki verseydi bu Pixeli boyle 3 katina cikaramazlardi bu da benim fikrim :)

Çevrimdışı kadir137

Resmen içimi dökmüşsünüz. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 46 sn.46 saniye önce

Vodafone Arena 9 Mart 2016
12 retweet 13 beğenme
membran 30 son 12. İnşallah 1 haftaya bitirirler.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK