Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrekhvcgl

merhaba arkadaşlar :) daha önce sorulduysa da kaçırdım bir şey sormak istiyorum. membranlar gerdirilecek mi yoksa böyle mi kalacak? kabarık görüntüden bahsediyorum yani çarşaf gibi olacak mı? :)

Çevrimdışı Tolga

kaç aydır düşündüğüm şeyler gerçekleşmeye başladı 19.03 her zaman çok zor görünüyordu ama 9 nisan olası tarihti açıklamalarda hep o yönde devam ediyor başkan açıklasada kurtulsak artık şu tarihi :D
Aynen açılış tarihi açıklansa da hepimiz rahatlasak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

okuyorum
pek müdahil olmak istemedim ama soruyorum

beğendiniz veya üyesi olduğunuz çarşı ve fanatik tribünün içine o kadar küfrün içine karınız ,kızınız ,anneniz ile maç seyretmek için otururmusunuz ?!

evet diyorsanız saygı duyarım
hayır diyorsanız amacınız ne?!

fi tarihinde kız arkadaşımla bir maça gitmiştim. kapalı yönetim ve takım aleyhine tezahürat yapıyordu.geri kalan tribünler ıslıkladı. maç bitiminde kapalı tribünden kişiler diğer taraftarlara saldırdı.
1,50 boyunda bir zat bana salça oldu.yanımda kız var sustum mecburen.

uzun lafın kısası Allah sonumuzu hayır etsin...

Abi bununla ilgili birşey yazmıştım geçenlerde.

Toplum içinde o an güvenliğinizi sağlayacak ilk şey kolluk kuvvetleri değil, o toplumun eğitimi ve ahlaki değerleri oluyor diye.

Tribünlerimizin değil tüm ülkenin en ihtiyacı olan şey bu bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

@SDemirsoy  un çekmiş olduğu fotoğraflar
Kendisine teşekkür ederiz
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 19:03:00 FARUK ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@SDemirsoy un çekmiş olduğu fotoğraflar

Membranlara ışık vermişler. Süzerden bi foto olsa da ışık geçirgenliğini şeetsek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Geriden okuyarak geldim. @nusretaslanturk satır aralarınıda okuyorum merak etme.
Arkadaşlar Çarşıyla sıkıntısı olanların derdini anlatacağı yer burası değil aynı zamanda savunanlarında
bunun için forzanın kendi sitesi var.
Buranın Bakış açısını net bir şekilde çizelim öncelikle.
Burası Beşiktaş taraftar forumudur. Burda herhangi bir düşünce ve grup ayrımı yoktur. Hiç bir koşulda
herhangi bir taraftar grubu burda eleştirilemez bizim derdimiz Beşiktaşın alt kimliklerine çamur atmak değil
tam tersi birlik oluşturabilmek Birleşilemiyorsa bile saygı duymayı öğrenmek. Bunuda yapamıyorsak konuşmayacağız o zaman
burda Beşiktaş taraftarına kötü yakıştırma yapılamaz. Biz önce Beşiktaşlıyız. Burası muatap olduğunuz gruba ait bir yer değil
burda eleştirmek sadece arkadan bel altı vurmaktır. Bu şık değil derdi olan gitsin yüzlerine söylesin.
bu arada savunan arkadaşlarada bir çift sözüm olacak burası yeri değil en az saldıranlar kadar sizde yanlışsınız.
unutulmasın önce Beşiktaş gelir. Sonrasında gene Beşiktaş gelir. Körü körüne savunmakta doğru değil.
Çarşı nihayetinde bir gruptur yanlışları varsa eleştiriyle düzelir. savunmakta saldırmak kadar komik bir durum
nihayetinde bunu tribün belirler Gerçekten Beşiktaşa zarar verdiği Beşiktaş taraftarı tarafından düşünülüyorsa
tribünde tutunamaz emin olun yani burda saldırmaklada yok olmaz savunmaklada varlığını sürdürmez.
Kararı tribün çoğunluğu verecektir. Memnun değillerse katılmazlar
Burda sadece Beşiktaş taraftarı var konuyu alt kimliklere indirgemeyin Beşiktaş taraftarına hakaret etmek burda asla
kabul görecek bir şey değil.

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy  un çekmiş olduğu fotoğraflar
bugün 30 yapamadık şu mebranları  :bandit: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Tarih 9 unda mı 10 unda mı duyurulacak. Tarih duyurulduktan sonra futbolculara toplu olarak bir stad gezisi yaptırılırsa iyi motivasyon olur

Çevrimdışı MUTE

Tarih 9 unda mı 10 unda mı duyurulacak. Tarih duyurulduktan sonra futbolculara toplu olarak bir stad gezisi yaptırılırsa iyi motivasyon olur

Aman tarih vermesinler hocam. 2 senedir tarih veriyorlar zaten. Bu sefer bitince haber etsinler bir zahmet.

Çevrimdışı BlackEagle26

Serme çime hibrit çakılırsa sezon sonu tekrar söküp ekme yaparlar mı ? Yaparlarsa açılış turnuvasına yetişir mi ? Bence sermeyle devam edilir

Çevrimdışı harund1k3

Serme çime hibrit çakılırsa sezon sonu tekrar söküp ekme yaparlar mı ? Yaparlarsa açılış turnuvasına yetişir mi ? Bence sermeyle devam edilir

@BlackEagle23 zaten 2-3 mac oynayacagiz bu zeminde. bir yil boyunca bizi cikartir bu saha. beni tek dusunduren konserler falan verilecek o zaman zarar gorur mu zemin ? cunku amsterdam arena'da konser verdikten sonra sokulup yeni cim seriliyordu.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

arkadaşlar zeminle ilgili şuan tam olarak ne yapılıyor acaba 2 gundur resımlerde bir değişiklik göremıyorum zeminle ilgili..ısıtma ve soğutma sistemleri ile ilgili boru döşeme işlemleri ne zaman başlayacak acaba.. şu an traktörler dolanıp duruyor zeminde napılıyor anlamadım?
Physical Education Teacher

Çevrimdışı ihsanakkanat

Bu arada sözde yarın yapılacağı söylenen basın toplantısı hakkında hala resmi bir açıklama yok değil öi?

Çevrimdışı harund1k3

arkadaşlar zeminle ilgili şuan tam olarak ne yapılıyor acaba 2 gundur resımlerde bir değişiklik göremıyorum zeminle ilgili..ısıtma ve soğutma sistemleri ile ilgili boru döşeme işlemleri ne zaman başlayacak acaba.. şu an traktörler dolanıp duruyor zeminde napılıyor anlamadım?

@gaLaxyKartaLı Hocam direnaj isleri bitti bildigin gibi simdi isitma sistemleri kurulacak sonra bir kat daha serildikten sonra, serme cimlere gececegiz insallar. yesili gormek yakin !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı mrtylvz

@BlackEagle23 zaten 2-3 mac oynayacagiz bu zeminde. bir yil boyunca bizi cikartir bu saha. beni tek dusunduren konserler falan verilecek o zaman zarar gorur mu zemin ? cunku amsterdam arena'da konser verdikten sonra sokulup yeni cim seriliyordu.

amsterdam arenaya stad turu için gittiğimde bi video gösterdiler

konserden 3 gün sonra sıfırdan yapılmış çimle maç oynanmış.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı Efe

kaldı 13 beyaz mebran 19 martta bakalım nasıl bi görüntü oluşacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

geriden okuyup gelirken yeni açık arka duvardaki kaplama örneğinin fotosuyla anca uğraşabildim.

Peşinen söyleyeyim çok ayrıntılı incelemeyin aşırı acemilik var ayrıntılı inceleyip göz sağlığınızı bozmayın :D :D Tabi işin ehli kişilerin elinden çok daha güzel sonuçlar çıkar ama umarım biraz fikir verebilirim.

Çevrimdışı sallapati

koltuklar sabitleniyor mu?.. boş durmuyorlar heralde şu an

Çevrimdışı çArşı1903

şuraya şunu da koyalım :)
Merhaba, bu fotoğraf hangi stattan anlayamadım fakat bir sorum olacak.
Kapalının en üstü 3. Sıradan kombine aldım görüş açısı nasıl olur.
Fotoğraf çekme şansı olan bir arkadaşımız kapalının en üstünden bir fotoğraf çekebilir mi?

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

@gaLaxyKartaLı Hocam direnaj isleri bitti bildigin gibi simdi isitma sistemleri kurulacak sonra bir kat daha serildikten sonra, serme cimlere gececegiz insallar. yesili gormek yakin !

evet işlemler bitti bılıyorum fakat bahsettiğim 2 gündür zemine ne gibi işlem yapılıyor onu anlamadım.. sanki zeminde iki gundur bir durgunluk var.

bir an önce yeşili görmeliyiz artık katılıyorum...
Physical Education Teacher