Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482438 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Bence cimi mebran bitmeden gorucez yani ilk yesillikler göründüğünde kisa mebranlarin takımı basliycak.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ErsinA.

Beton pompası mı bu?  çevre düzenlemesiyle ilgili sanırım.

Çevrimdışı SuperBJK

Buyurun size kapasite genişletme. Tabi ki de pikselli olacak hiç linç girişiminde bulunmayın  :D
Eski açığa koltuk koyamadım anıtlar engelledi 4 MM yüksekmiş koltuklar.
Karşında iki çatı engeli de yok, bir tane engel var, ona da bir şey demezsiniz artık, ikiydi bire düşürdük.
Tüm tribünleri rahat görebilme ile C360 açısı mevcut.
4 Taraf kapalı, akustiğin başladı yer. Işık oyunları tamamen bir el uzatma mesafenizde.
Çarşıyı tam tepelerinden görebilme imkanı.
Sponsorsuz, yazısız, her şey istediğiniz gibi.  :lol:

Çevrimdışı cadavra

fenerin cezası belli oldumu?
Evet tek trubun kart bloke cezasi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Yok abi tahmin edersin kimle konuştuğumu konuyu
Bizimkiler işgüzarlık yapmış orada
Maalesef durum bu
Ona da sor tekrar istersen
kiminle konuştuğun önemli değil yanlış bilgi veriyorsun @yigitcan1903
aylarca kulelere yaklaşma izni verilmediği için eski açığa geç başladık duvar yıkılma tehlikesi
yaşadığı halde aynısını yeniden yapmak için izin alamadığımızdan desteklerle tutturduk.
bu konuda sürekli anıtlar kurulu engeline denetlemesine takıldık. yanlış biliyorsun yada yanlış anlamışsın
eğer konuştuğun bjk_mabetse sen 3 defa konuşmuşsundur ama itiraz ettiğin kişiler her gün her dakika konuşuyor
konuşmadan selamlaşmadan bırak günü herhalde iki saat geçmiyordur. O nedenle bir şey iddia ederken kime karşı
ettiğine bakman gerekir önce öyle değilmi

Çevrimdışı yigitcan1903

kiminle konuştuğun önemli değil yanlış bilgi veriyorsun @yigitcan1903
aylarca kulelere yaklaşma izni verilmediği için eski açığa geç başladık duvar yıkılma tehlikesi
yaşadığı halde aynısını yeniden yapmak için izin alamadığımızdan desteklerle tutturduk.
bu konuda sürekli anıtlar kurulu engeline denetlemesine takıldık. yanlış biliyorsun yada yanlış anlamışsın
eğer konuştuğun bjk_mabetse sen 3 defa konuşmuşsundur ama itiraz ettiğin kişiler her gün her dakika konuşuyor
konuşmadan selamlaşmadan bırak günü herhalde iki saat geçmiyordur. O nedenle bir şey iddia ederken kime karşı
ettiğine bakman gerekir önce öyle değilmi
O zaman öyle konuşmuştuk
Yanlış anlamadığıma eminim de siz öyle diyorsanız doğrudur 

Çevrimdışı Doğuhan

Yarın kesin tarih verilirse kombine alımını durdururlar mı ? Şuan o fiyata zarar ediyor çünkü kulüp bir de şampiyonlar ligi olduğunu düşünün haziran da %50 zamla kalanı satışa sokarlar. Bilgisi yada fikri olan var mı ona göre alalım kombinemizi :)

Çevrimdışı SDemirsoy

adamların çatısı bizimkinden iyi..karşılar komple görünüyor..bide bizim çatıdan bak bakalım en üstten karşılar gözüküyormu.. Yöneticiler 3 yıldır kandırmacalarla uyuttular bizi. Bi kerede taraftarın görüşü alınmadı şu stat inşaatında.. Bi anket yapılmadı.. Ancak İşçi çıkarttık bundan memnun olduk

size çok şey yazardım ama okudugunuzu anlayamıyorsunuz.. Ben yazdıgım mesajda '' fb ve gs den daha iyi bir stad olmasını istiyorum'' yazdım.. Çatısı için fb yi örnek vermedim.. Çatıyla alakalı yazmadım genel yazdım.. Bi stadın iyi olması çatısıylamı alakalıdır?! Topu topu 2 mesaj yazdım konuyla alakalı. Herşeyi begenmek zorunda değilim.. Begenmediğim eksik gördügümü yazarım bunun içinde ''argüman'' sunmam gerekmez.. Çatıyla alakalı birçok örnek stad paylaşıldı.bu çatıyı biz bulmadık.. HERZAMAN BİR ALTERNATİF VARDIR!

bence sen ne yazdığını bilmiyorsun argüman olarak tt arenayı gösterdin. en azından karşıyı görebiliyorum dersen cevap verirler. 3 yıldır kandırmış falan yönetim he çatıyı da taraftara soracaktı tüm taraftar mühendis ya hani ha bide şakşakçı falan da demişsin buradaki bazı insanlara kimin ne olduğu az çok belli.. ayıptır

Çevrimdışı Popular Demand

Konu Dışı : İzinsiz DRONE uçuranlara, 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verilecek. Drone uçurmak için valilikten izin alınması gerekecek. @Popular Demand abi böyle bir haber gördüm haberin vardır da ben genede hatırlatmak istedim.  :money:

Haberim var kardeşim, uyarın için teşekkür ederim :)
Kaydettim ama "onay bekliyor" diyor 15 gündür..
          [img width=41

Çevrimdışı yigitcan1903

mustafa torun mu?
Sakıma,yeni açık
Ben tümere küfür edicem videosunda küfür edilmeyecek diyen kişi

Çevrimdışı Efe

saat 5 gibi yeni inönü alsak ne ka güzel olacak 30 uncu mebranı bi görsek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Burası inşaat forumu ..
Burada inşaat bilgileri paylaşın lütfen.
Yine birileri kimlerin nerelerde oturacağına karar vermiş , kafasına göre sallamaya Başlamış ....
Kimse kimsenin nereye oturacağına karar veremez.
Çarşı tek kişiden Oluşan bir grup değildir.. Onların ismi üzerinden para ve prim kapmak isteyen asalaklar illa çıkacaktır..burası Çarşı'yı Yargılama  platformu değildir .
Yöneticilerimizden ricam bu forumda bu entry dahil çarşı yada başka grup adı geçen entrylerin sorgusuz sualsiz silinmesi...

Insaat forumu ne yahu?  Burasi stad'la ilgili herseyin tartisildigi konu...Kimin nereye oturacagi da buna dahil. Sansur isteyen gitsin kendine sansur uygulasin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

adamların çatısı bizimkinden iyi..karşılar komple görünüyor..bide bizim çatıdan bak bakalım en üstten karşılar gözüküyormu.. Yöneticiler 3 yıldır kandırmacalarla uyuttular bizi. Bi kerede taraftarın görüşü alınmadı şu stat inşaatında.. Bi anket yapılmadı.. Ancak İşçi çıkarttık bundan memnun olduk

Sana en güzel cevabı bir fenerliye sorarsan alırsın. (Herifler en üstte çatı demirlerinin görüntüyü kapamasından şikayetçiydi zaten.)

Çevrimdışı dj_dellyy

dün metin albayrak maçtan sonra yarın (bugün) yönetim kurulu toplantısında stat açılış tarihini kararlaştıracaz dedi bilen var mı yönetim toplandı mı ?

Çevrimdışı Efe

dün metin albayrak maçtan sonra yarın (bugün) yönetim kurulu toplantısında stat açılış tarihini kararlaştıracaz dedi bilen var mı yönetim toplandı mı ?
daha ses seda yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

30 olmamış daha belki sererler şimdi 29 bitmiş gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Dinleme imkanı olan özet geçebilirmi

https://twitter.com/mehmetayan75/status/707220642270203904
çok güzel bilgiler veriyor..
 Çim ışıklandırma norveç ten kargolanmış.. 580 bin avro.. Altan ısıtma maliyeti 600 bin tl..
Çim konusuna geçildi..
Hollandadan rulo çim yapılcakmış.. İlk maç yapıldıktan sonra hibrit yapılacakmış
Radyo yayınına başkan katılabilir
10 unda açıklama olacakmış

[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 17:30:08 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Emre.Guler

çok güzel bilgiler veriyor..

Tamam  :D

İyide mesela ne bilgi veriyor kardeşim detay yazamıyormusun :)

Çevrimdışı Yasin A.

membranlarda sararma felan yok degil mi? ilk günkü gibiler mi?

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar stat müdürü açıkladı rulo çim olacak.

Çevrimdışı Armagan

hazır rulo çimler hollanda dan gelecekmiş

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar stat müdürü açıkladı rulo çim olacak.
zaten olması grekende oydu üzerine lif çakacaklar açacaklar gayet sağlam olur yazında ekme çimle değiştirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

serme çimin üzerine ilk maç oynandıktan sonra 10 gün içinde hibrit çim çakabiliriz dedi radyoda