Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473324 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sarp

Video'da alttan 3. sıra soldan sağa doğru 7. koltuk.
Ne yapmışlar koltuğa öyle üstünde parende falan attılar sanırım :icool:
Yamulmuş garibim.
Yani sabitlenmiş olamazlar :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Burası böyle geniş mi kalıcak ? bence sağ taraftaki merdiven dolmalı.Ya da tribünün ayrıldığı nokta mı olacak ?

tam ortasından ayrım olacak , merdivenler kullanılacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

vip koltuk 6 tane takılmış

basın masalarıda diziliyor :super: :super: ana kamera ne zaman gelecek acaba? :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

bugün video günü

Videoyu izlerken şu sahada futbolcu olduğunuzu düşünün. Tribünler sanki başınıza yıkılacak gibi hissettiniz mi? İşte bu duygu bile hem bizim hem rakip futbolculara yeter de artar bile  :claps:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı halvetifarazi

neyi bize soracaklar sorsalar ne olacak 3 proje gosterildi anitlar kuruluna ne cabuk unutuyorsunuz adamlar zorla eski acik ustu acik ve kisa olacak şekilde kabul etti 1 yil sadece bunla uğrasildi sonra stad basladiginda eski acik tarafi icin gorusuldu sadece ustunun kapatilmasi iznini alabildiler şuan biten proje ilk projeden farksiz onaylan proje stadin catisinda sadece 82 olan oluklu ve dikine boru sayisi 42 dusuruldu bide eski acigin ustu kapatildi o kadar bize hic bisey soramazlar sorsalarda yapamazlar baskalari buna karar veriyor yonetim degil anitlar kurulundan ekleyecegin seyin onayini alman lazim hic bi zamanda alamazsin buna şükür edilecegine hala bize sorulmali sana ne sorsun bu admalar 3 yildir canlari burnunda muhurler icinde bitittirmeyecekler korkusuyla stad yapiyor biraz düsünun oyle yazin ayiptir :bandit:

hah, beklenen cevap. hiç şaşmaz.

birazdan "sen kimsin ki sana soracaklar" diye cevap da gelir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

sen kimsin ki sana soracaklar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu stadın ne şartlarda yapıldığını herkes biliyor.. buna rağmen proje taraftara sorulsaydı vs diyenler benim gözümde art niyetlidir..

Çevrimdışı merttokeer

basın masalarıda diziliyor :super: :super: ana kamera ne zaman gelecek acaba? :alala: :alala:
bak burdan basın masaları tam gözükmüyor yazıklar olsun böyle çatı mı olur arkadaş  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

şu yazıda ciddi olduğuna inanmıyorum çatı için taraftardan ne görüş alınacaktı o kirişler oraya dikilene kadar burda kaç kişinin uyku uyumadığını bilemezsin sırf o yükseklik meselesi yüzünden bu stadın açılışını ne kadar uzadığını bilemezsin bişeyi eleştirirken argüman olsun elinizde azcık nasıl yapılacaktı çatı bütün dayatmalar karşısında açıkla bilelim
sadece sana özel bişe değil tüm beni eleştiren kişilere yönelik yazcaklarım..Şu 38 kelimelik yazıyı anlayamıyorsunuz ya bişey demiyorum.. Ben çatı yapılırken mi anket yapılsın ya da stadın ana yapısıyla mı alakalı anket yapılsın ver çizim kalemini elime biz mi çizelim dedim.. Pikseller olsun skorboard olsun renk seçimi olsun ana yapıyı etkilemeyen konulardan bahsettim.. Şimdi diğer konuya geleyim; çatıdaki kabloların beni rahatsız etmesini eleştiremiyecek miyim .. Bizde biliyoruz yükseklik sınırını, bizde başından beri takip ediyoruz gün be gün.. Bu çatı biçiminden farklı bi yapıda yapılamazmıydı, tabiki yapılırdı.ee yapılmadımı Nur çebi  gibi taraftara yalanlar söylenmezdi...

Burda bağzıııı insanlar gibi şakşakçılık yapmıyoz diye yazdıklarımıza trol muamelesi yapılmamalı bence..Ben bu stadın en iyi bir şekilde yapılmasını isteyen biriyim..fb den gs den daha güzel bi stad istiyorum sadece...

Yapıcı bir tenkit, akıllı insanları güçlendirir. Ahmakları öfkelendirir.  Napolyon

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bak burdan basın masaları tam gözükmüyor yazıklar olsun böyle çatı mı olur arkadaş  :evillol: :evillol: :evillol:
utanmasalar onuda söyleyecekler  :lol: :lol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erhan

Isıtma sistemi için çizgiler çiziliyor galiba

Edit:Sulama sistemiymiş onlar :icool:
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 13:57:25 Erhan ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelir tabii. İnsanlar ne önemli zannediyor kendi görüşlerini, şaşkınlık verici cidden. İnşaat konusunda neyin anketini yapacaklar da, hangi bilgiyle neyi oylayacaksınız?

Daha 1 ay önce membranlar takılmaya başlandığında "Çatı neden şeffaf olmuyor, makette böyle değildi?" diyen adamların oyuna göre inşaat mı yapılır?

Anket yapılacak tek konu koltukların pikselli olup olmadığıyla ilgili olabilirdi, onun dışında geri kalan her şey teknik detaydır.

Çevrimdışı Erhan

@ruzgar_dagcilik instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı osvaldo nartallo

13:37 :)
eski açığın arkasındaki dolayısıyla stadın ana girişindeki kolonların aralıklarını geniş yapmaları aradan çatıyı öyle güzel göstermiş ve içerideki devasa yapının ipuçlarını öyle güzel vermekte ki, enfes gerçekten.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 14:18:54 osvaldo nartallo ]
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Yakup

bu koltuklar sabit mi değil mi? sabitse bazı koltuklarda sorun mu var?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadin ismini Vodafone Pixel Arena mi koysak acaba :alala:

Pixeller giderek artiyor mexica dalgasi gibi Alcalip yukseliyor pixeller :akuma: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

sadece sana özel bişe değil tüm beni eleştiren kişilere yönelik yazcaklarım..Şu 38 kelimelik yazıyı anlayamıyorsunuz ya bişey demiyorum.. Ben çatı yapılırken mi anket yapılsın ya da stadın ana yapısıyla mı alakalı anket yapılsın ver çizim kalemini elime biz mi çizelim dedim.. Pikseller olsun skorboard olsun renk seçimi olsun ana yapıyı etkilemeyen konulardan bahsettim.. Şimdi diğer konuya geleyim; çatıdaki kabloların beni rahatsız etmesini eleştiremiyecek miyim .. Bizde biliyoruz yükseklik sınırını, bizde başından beri takip ediyoruz gün be gün.. Bu çatı biçiminden farklı bi yapıda yapılamazmıydı, tabiki yapılırdı.ee yapılmadımı Nur çebi  gibi taraftara yalanlar söylenmezdi...

Burda bağzıııı insanlar gibi şakşakçılık yapmıyoz diye yazdıklarımıza trol muamelesi yapılmamalı bence..Ben bu stadın en iyi bir şekilde yapılmasını isteyen biriyim..fb den gs den daha güzel bi stad istiyorum sadece...

Yapıcı bir tenkit, akıllı insanları güçlendirir. Ahmakları öfkelendirir.  Napolyon

şu mesajın baştan sona trollük ve burada herkes eleştiri yapıyor kimse şakşakçı değil ama trollük değil mantıklı eleştiri yapıyor.. yükseklik sınırını biliyorum dedikten sonra çatı başka türlü yapılamaz mıydı diyip hala trollük yapmıyorum diyorsun.. çatının böyle yapılması zaten yükseklik sınırıyla ilgili

Çevrimdışı empisayn

Olimpiyatta 3 sene oynarken maçlara gelmeyip stadın açılmasına 1-2 ay kala böyle bir karar alınmasını manidar buluyorum.
Beşiktaş taraftarı takımı nerde olursa olsun passolig bahane edip tribünü bırakmamalıydı.Asıl teşekkürlerim bu 3 senede maçlara giden bizlere,inşallah bundan sonra ayrılık olmaz tribünlerden.

Passolig'in son duruşması 2 Mart günü yapıldı öncelikle bunu belirteyim .

İkinci olarak da çarşı'nın tribünü bıraktığı falan yok . akatlardaki basketbol maçları , dikilitaştaki hentbol maçları , sayısız amatör branşa gidip destek verdiler . daha geçen hafta istanbul'dan kayseri'ye bayan basketbol maçı için otobüs kaldıran bir grup bu , öyle manidar diyerek oturduğunuz yerden tribüncülük öğretemezsiniz 30 yıllık çarşı'ya . Karara tepki gösterdiler , direndiler , kaybettiler . Ama asla yarı yolda diğer takımların  tribün grupları gibi inandıkları davayı satmadılar .

Son olarak da şunu söyleyebilirim , BEŞİKTAŞ sadece futboldan ibaret bir klüp değildir .

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı osvaldo nartallo

bu stadın ne şartlarda yapıldığını herkes biliyor.. buna rağmen proje taraftara sorulsaydı vs diyenler benim gözümde art niyetlidir..
Erdal bunu beğendi
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...