Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdemm

stadın yükseklik sınırının olduğu "atlanarak"! yapılmış bir yorum bence.. 

adamların çatısı bizimkinden iyi..karşılar komple görünüyor..bide bizim çatıdan bak bakalım en üstten karşılar gözüküyormu.. Yöneticiler 3 yıldır kandırmacalarla uyuttular bizi. Bi kerede taraftarın görüşü alınmadı şu stat inşaatında.. Bi anket yapılmadı.. Ancak İşçi çıkarttık bundan memnun olduk

Çevrimdışı Erdemm

Kesinlikle katılıyorum..

vodafone'u sadece şimdiye kadar verdiği para ölçeğiyle değerlendirmemek lazım. sırf ilk sponsorluktan bugüne kadar tvde verdikleri reklamlarda Beşiktaş'tan bahsedilen süreleri uç uca eklesek belki maçlarımızdan çok dakika tutar. bir kere futbolu seven sevmeyen belki hayatında spor kanalı açmamız insanlara bile Beşiktaş adını götürdüler. reklamlarında da asla rekabet savaş ortamı yaratmadılar daima taraftarı ve kulübü yüceltip büyüttüler. sponsorluğun maddi yönü çok kuvvetli beğenilmese bile ama manevi yönünü ölçebilecek bir değer yok. işte önümüzde örnekler var; türk telekom yıllardır stat sponsoru cem yılmazlı 1 reklam hariç reklamlarında stadın tabelası bile gözükmüyor. ülker sponsor olalı aylar oldu ne fenerbahçe adı geçen reklamları var ne de reklamlarında gözüküyor. vodafone ise reklamlarının 4te 1ini belki daha fazlasını bizimle ilglili reklamlara ayırmış durumda. bunu yaparken de her zaman en üst kalitede reklamlar sundular. tarife hediyesi olarak verdikleri formalarla forma satışlarını desteklediler, vodafone karakartal ile neredeyse tüm geliri kulübe kalan bir proje yaptılar ve bunun tanıtımını da yine kendi bütçelerinden yaptılar. buna tam anlamıyla sponsorluk demek bile zor aslında bir işbirliği gönül birliği yapılıyor. vodafone maddi gücü ve yarattığı sempatiyle hem kendine müşteri çekiyor hem bizi maddi destekliyor, Beşiktaş da kendini diğer kulüplerden ayıran pozitif duruşuyla, kavgaya gürültüye girmeden sporun güzel yanında kalmaya çalışarak sponsorunun yarattığı imajı güçlendiriyor. yapmamız gereken bu çizgimizi daha da pekiştirerek sürdürmektir. kolay yolu yapıp diğerlerinin yoluna girebiliriz biriyle kavga etmekten kolay birşey yoktur gözünün üstünde kaşın var der kavga edersin o zaman da alacağın sadece devlet destekli ya da içeriği şaibeli anlaşma olur. biz zor yoldan gidiyoruz evet bu yolda belki yalnızız ama zamanla herkesi peşimizden sürükleyeceğiz. diğerleri bize ayak uydurmak zorunda kalacak. o yüzden bu stat da sponsorluk da çok önemli.

şimdi güncel konulara geçersek piksel beni rahatsız etmiyordu açıkçası fena da değil gibi geliyordu ama son yapılan çoğaltma bana biraz fazla geldi. çok önemsiyor muyum hayır tabi ki ama git gide alt kat beyaz üst kat siyah düz geçişsiz modu tercih etmek üzereyim sanırım. çok çile çektik birkaç yıldır hatta yd dönemini de katarsak belki de on yıldır ama artık ayağımızı yere bastık geri yükseliyoruz. herşey daha da güzel olacak bunlar sadece başlangıç.

dip not: @ahmetx swansea stadı içeriden iyi ama dışarıda baya destek yapısı var. dışarıdan bir acayip.

Çevrimdışı Efe

Güncel
Numaralı altta koltuk montajı var gibi
gibisi fazla  5 civari takilmis deneme yapiyorlar mebran ustu kapattigi an montaja baslalarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

adamların çatısı bizimkinden iyi..karşılar komple görünüyor..bide bizim çatıdan bak bakalım en üstten karşılar gözüküyormu.. Yöneticiler 3 yıldır kandırmacalarla uyuttular bizi. Bi kerede taraftarın görüşü alınmadı şu stat inşaatında.. Bi anket yapılmadı.. Ancak İşçi çıkarttık bundan memnun olduk

yemin edebilirmisin ta en üst noktaya çıkıp baktığına.sadece fotğrafla bakıp yorum yapmakla olmuyor.o hissiyatı yaşamak önemli ve hemen her yerde yönetime sallayan taraftarlarmı kulübe her zaman maddi manevi destek sağlayacak  :akuma: :akuma: :s20: :s20:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Birde zaten karşı tarafın komple görünmesindeki amaç onların skorbordları çatıya asılı.Sen maç esnasında karşıdaki karşı tribündeki adamın kafayamı bakıcan maç izlemek varken.Eleştirirken bile düşünmek gerek  :s20: :s20:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ekrembaser

şu yazıda ciddi olduğuna inanmıyorum çatı için taraftardan ne görüş alınacaktı o kirişler oraya dikilene kadar burda kaç kişinin uyku uyumadığını bilemezsin sırf o yükseklik meselesi yüzünden bu stadın açılışını ne kadar uzadığını bilemezsin bişeyi eleştirirken argüman olsun elinizde azcık nasıl yapılacaktı çatı bütün dayatmalar karşısında açıkla bilelim

Çevrimdışı Afrasiyab

Belki sorulmuş olabilir ama çatıda vodafone yazısı şu an membranlarda görünmüyor kaplama gibi bir şey mi olacak?

Çevrimdışı gorilla

Olimpik Lyon stadını 9 Ocakta açmış. O günden beri stadda 6 maç yapmış. 5 galibiyet  (PSG gallibiyeti dahil) 1 beraberlik almış.19 gol atmış. Darısı bizim başımıza.

bugün video günü

Abi sabitleme işi başladımı?Koltuklar düzgün gözüküyor  :) :)

Olimpik Lyon stadını 9 Ocakta açmış. O günden beri stadda 6 maç yapmış. 5 galibiyet  (PSG gallibiyeti dahil) 1 beraberlik almış.19 gol atmış. Darısı bizim başımıza.

stadları güzel gözüküyor kapasiteleri kaç?

Çevrimdışı ozan062

sormuyorlar sormucaklarda:) hani bu konuda bi su götürmez gercek var biz övünüyoruzya,,, rakipler birilerine gebe yaptı stadlarını biz ise kendimiz yapıyoruz ama yöneticiler yapıyor bizim görüşlerimiz yada ne bileyim fikirlerimiz alınarak değil...

mesela hiç örnepş yok diyorlar daha gecen senelerde barcanındı galiba stadını belirlemek için kongre üyelerine anket düzenlediler.. tamam kıyas olmaz ama istese yapılır yahu sen yine beni dinleme kafana gore takıl ama fikrimi al dimi..beni bi onore et..

bak buna karsıyım diyecek adam varsada yanlıs düşünüyordur,, , tartısmaya gerek yok hersey bitmiş geçmiş ben memnunum bu halinden ,,övündüğümüz sey sadece bizim paramızla yapılıyor olması gerisi baskalarının keyfiyle olmus...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

bugün video günü

şu videoyu seyredip hala kandiriliyoruz diyenlerin aklinda şuphe ederim yada renklidir zaten inanilmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Pikselli

Projenin mimarı Mete Arat Kendi projesini beğenmiyor ya ben artık bişey demiyorum Gülüyorum :) :) :)
http://www.milliyet.com.tr/-tt-arena-ya-cati-montajinin-galatasaray-1809198-skorerhaber/
La Vittoria Sarà Nostra

ysariusta

• Ziyaretçi

Karşı tribünü görüp ne yapacaksınız bi anlasam. Takımı izlemeye mi geliyorsunuz kendi showunuzu yapmaya ve egonuzu tatmin etmeye mi?
Stat planlanırken kaç tane stat incelendi?  bi pixel anketini bile yarı yarıya oranla tamamladık. Nerede fikir birliği kuracaksın. Bir yığın etken var bu planda 2 senedir konuşuyoruz ben bile bir çırpıda sayamam. Proje acilen hayata gelmeliydi. Taraftara oylatsan 5 sene proje sürerdi. Hiç bir şey düşünmeden bodoslama yazıyorsunuz. Bu statta tüm ülkenin gözü var. Herkes beğeniyor nedense kendi içimizden al aşşağı etmeye çabalıyoruz. Valla isteyen istediğini düşünsün ben statta keyfimi sürecem arkadaş. Siz karşı tribünü görmek için artık lig tv mi alırsınız ne yaparsınız kendiniz bilirsiniz.

Çevrimdışı ahmetx

Abi sabitleme işi başladımı?Koltuklar düzgün gözüküyor  :) :)
yok daha sabitlemediler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı chucky

Güncel
Numaralı altta koltuk montajı var gibi
sağ alt ısıtma borusu heralde  :D

Çevrimdışı riza calli

Bizim stadin çatısının egimi kac derece bilen varmi acaba

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı vip koltuklar ambalajlı galiba siyah görünüyor

Çevrimdışı Efe

sormuyorlar sormucaklarda:) hani bu konuda bi su götürmez gercek var biz övünüyoruzya,,, rakipler birilerine gebe yaptı stadlarını biz ise kendimiz yapıyoruz ama yöneticiler yapıyor bizim görüşlerimiz yada ne bileyim fikirlerimiz alınarak değil...

mesela hiç örnepş yok diyorlar daha gecen senelerde barcanındı galiba stadını belirlemek için kongre üyelerine anket düzenlediler.. tamam kıyas olmaz ama istese yapılır yahu sen yine beni dinleme kafana gore takıl ama fikrimi al dimi..beni bi onore et..

bak buna karsıyım diyecek adam varsada yanlıs düşünüyordur,, , tartısmaya gerek yok hersey bitmiş geçmiş ben memnunum bu halinden ,,övündüğümüz sey sadece bizim paramızla yapılıyor olması gerisi baskalarının keyfiyle olmus...
neyi bize soracaklar sorsalar ne olacak 3 proje gosterildi anitlar kuruluna ne cabuk unutuyorsunuz adamlar zorla eski acik ustu acik ve kisa olacak şekilde kabul etti 1 yil sadece bunla uğrasildi sonra stad basladiginda eski acik tarafi icin gorusuldu sadece ustunun kapatilmasi iznini alabildiler şuan biten proje ilk projeden farksiz onaylan proje stadin catisinda sadece 82 olan oluklu ve dikine boru sayisi 42 dusuruldu bide eski acigin ustu kapatildi o kadar bize hic bisey soramazlar sorsalarda yapamazlar baskalari buna karar veriyor yonetim degil anitlar kurulundan ekleyecegin seyin onayini alman lazim hic bi zamanda alamazsin buna şükür edilecegine hala bize sorulmali sana ne sorsun bu admalar 3 yildir canlari burnunda muhurler icinde bitittirmeyecekler korkusuyla stad yapiyor biraz düsünun oyle yazin ayiptir :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı chucky

Burası böyle geniş mi kalıcak ? bence sağ taraftaki merdiven dolmalı.Ya da tribünün ayrıldığı nokta mı olacak ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

başakşehirde ilk kat kısa ondan
Evet dun benimde dikkatimi cekti bu

2.ci katin en onunden izledim maci hatta koltukta degil de daha onde Cam korkuluklara dayanarak izledim maci

Gercekten 2 katli bir evin Balkonundan sokakta top oynayan cocuklari izliyormuşsun gibi oluyor bu durum cok hosuma gitti butun maci o sekilde izledim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Burası böyle geniş mi kalıcak ? bence sağ taraftaki merdiven dolmalı.Ya da tribünün ayrıldığı nokta mı olacak ?

tribun ayrimi o sekilde yapildi
Şampiyon Beşiktaş JK

oraya bir işlem yapılacaktır çünkü kapalı ile eski açığı ayıran bölüm büyük ihitmal cam gelilr :ok: