Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473530 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Piksellerin değişmesi gerektiğini geçtiğimiz sayfada çoook öncesinden söylemiştim duyulmuş sonunda  :ishock:  :ishock:
aynı senin dediğin gibi yapmışlar , şu benim avatardakinide söylesene öyle yapsınlar ya da en azından yeni açıkda düzenlemeler yapsınlar  :D @Hüseyin Karabulut
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Numaralı altta koltuk montajı var gibi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

aynı senin dediğin gibi yapmışlar , şu benim avatardakinide söylesene öyle yapsınlar ya da en azından yeni açıkda düzenlemeler yapsınlar  :D @Hüseyin Karabulut
Elimde olsa keşke abi ya  :icool: Çok şaşırdım ama abi görünce 2.bi @FARUK abi oldum  :halay:

Çevrimdışı ahmetx

eski açık çatıya led armatür bağlantısı yapıyorlar .

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kamera olsa 24 saat stad inşaatını izle, okadar keyifli şuan stad bittikce :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cadavra

Şeffaf mebranlarida mi ayni firma takicak ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı martin40

Bence piksel, Siyah->Beyaz[üst] | Beyaz->Siyah[alt] çok daha güzel olurdu.

Çevrimdışı FARUK

2 adet video var linklerde 2. Video iz inşaat mühendisi tarafından çekilmiş ve şöyle eklemiş:
Turkiye'nin ilk germe halatli ucan cati sistemi Vodafone Arena'da yukseldi. Dagci ekibimizle catidaki son kontrol ve bakim calismalarimiza hizla devam ediyoruz.

Çevrimdışı SuperBJK

anlık

Renkleri negatif yapabilecek ya da ters çevirebilecek olan var mı ?
Bence tamamlanınca bütünlük olarak çok farklı ve hoş bir görüntü olacak pikseller.

Çevrimdışı Erhan

Nasıl yapmışlar anlayamadım bu çatıyı, gerdirme halatı yok, direk yok?

Üstten direkleri var  :D

Çevrimdışı martin40

Böyle güzel olmazmiydi sizce ?

Bir photoshop ustasi sunu düz yapabilirmi ?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

E doğru söylemiş zaten ne bekliyordun abi anlamadım içi boş eleştirileri ne zaman bırakacaksın :) tt arenaya bak anlarsın
adamların çatısı bizimkinden iyi..karşılar komple görünüyor..bide bizim çatıdan bak bakalım en üstten karşılar gözüküyormu.. Yöneticiler 3 yıldır kandırmacalarla uyuttular bizi. Bi kerede taraftarın görüşü alınmadı şu stat inşaatında.. Bi anket yapılmadı.. Ancak İşçi çıkarttık bundan memnun olduk

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel
Numaralı altta koltuk montajı var gibi
hafta sonuna kadar koltuk montajı %100 bitecek. :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

2 adet video var linklerde 2. Video iz inşaat mühendisi tarafından çekilmiş ve şöyle eklemiş:
Turkiye'nin ilk germe halatli ucan cati sistemi Vodafone Arena'da yukseldi. Dagci ekibimizle catidaki son kontrol ve bakim calismalarimiza hizla devam ediyoruz.

abi ilk video'da adam dert yanıyo serme yapılsın sonra hibrite çevirceklerdi zaten diyor  :lol: :lol:

Çevrimdışı yldrmaydn

vodafone'u sadece şimdiye kadar verdiği para ölçeğiyle değerlendirmemek lazım. sırf ilk sponsorluktan bugüne kadar tvde verdikleri reklamlarda Beşiktaş'tan bahsedilen süreleri uç uca eklesek belki maçlarımızdan çok dakika tutar. bir kere futbolu seven sevmeyen belki hayatında spor kanalı açmamız insanlara bile Beşiktaş adını götürdüler. reklamlarında da asla rekabet savaş ortamı yaratmadılar daima taraftarı ve kulübü yüceltip büyüttüler. sponsorluğun maddi yönü çok kuvvetli beğenilmese bile ama manevi yönünü ölçebilecek bir değer yok. işte önümüzde örnekler var; türk telekom yıllardır stat sponsoru cem yılmazlı 1 reklam hariç reklamlarında stadın tabelası bile gözükmüyor. ülker sponsor olalı aylar oldu ne fenerbahçe adı geçen reklamları var ne de reklamlarında gözüküyor. vodafone ise reklamlarının 4te 1ini belki daha fazlasını bizimle ilglili reklamlara ayırmış durumda. bunu yaparken de her zaman en üst kalitede reklamlar sundular. tarife hediyesi olarak verdikleri formalarla forma satışlarını desteklediler, vodafone karakartal ile neredeyse tüm geliri kulübe kalan bir proje yaptılar ve bunun tanıtımını da yine kendi bütçelerinden yaptılar. buna tam anlamıyla sponsorluk demek bile zor aslında bir işbirliği gönül birliği yapılıyor. vodafone maddi gücü ve yarattığı sempatiyle hem kendine müşteri çekiyor hem bizi maddi destekliyor, Beşiktaş da kendini diğer kulüplerden ayıran pozitif duruşuyla, kavgaya gürültüye girmeden sporun güzel yanında kalmaya çalışarak sponsorunun yarattığı imajı güçlendiriyor. yapmamız gereken bu çizgimizi daha da pekiştirerek sürdürmektir. kolay yolu yapıp diğerlerinin yoluna girebiliriz biriyle kavga etmekten kolay birşey yoktur gözünün üstünde kaşın var der kavga edersin o zaman da alacağın sadece devlet destekli ya da içeriği şaibeli anlaşma olur. biz zor yoldan gidiyoruz evet bu yolda belki yalnızız ama zamanla herkesi peşimizden sürükleyeceğiz. diğerleri bize ayak uydurmak zorunda kalacak. o yüzden bu stat da sponsorluk da çok önemli.

şimdi güncel konulara geçersek piksel beni rahatsız etmiyordu açıkçası fena da değil gibi geliyordu ama son yapılan çoğaltma bana biraz fazla geldi. çok önemsiyor muyum hayır tabi ki ama git gide alt kat beyaz üst kat siyah düz geçişsiz modu tercih etmek üzereyim sanırım. çok çile çektik birkaç yıldır hatta yd dönemini de katarsak belki de on yıldır ama artık ayağımızı yere bastık geri yükseliyoruz. herşey daha da güzel olacak bunlar sadece başlangıç.

dip not: @ahmetx swansea stadı içeriden iyi ama dışarıda baya destek yapısı var. dışarıdan bir acayip.
Seninle Başladı Hayat..

Video da ne diyor:D

İlk videonun sahibi kim aacbaa 1 aylık cim zaten sonra hibrit cim olacak vs demiş.. 

Çevrimdışı FARUK

adamların çatısı bizimkinden iyi..karşılar komple görünüyor..bide bizim çatıdan bak bakalım en üstten karşılar gözüküyormu.. Yöneticiler 3 yıldır kandırmacalarla uyuttular bizi. Bi kerede taraftarın görüşü alınmadı şu stat inşaatında.. Bi anket yapılmadı.. Ancak İşçi çıkarttık bundan memnun olduk

Bu karşının görünmesini ne kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum
Oraya perde mi çektik sanki sadece kapalı numaralı ve açıkların orta kısım en üst basamağında bir halat çizgisi geçiyor etkilenecek taraftar sayısı 500 bile değil
Kaç kere göz hizasından foto attık
Çok görmek isteyen insin 2 basamak baksın çıksın geri yukarı

Çevrimdışı aşığımsana

Dembaba'nın stad fotoğrafına yaptığı yorum :)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ask1903

Sırasını savan gidiyor. Ötekine haber veriyor galiba. Hakikaten 3 yıldır uyutuluyoruz. Ne stad, ne parasızlık sizin için bir şey ifade etmiyor değil mi. Taraftar görüşüymüş. Projelendirmeden, inşaattan ne kadar anlıyorsunuz veya estetik yeterliliğiniz nedir? Üstten karşıyı görünce olay bitecek mi, karşı görününce ne olacak? Ya da görünmediğini nasıl anladın?
Deli edersiniz adamı var ya.

Çevrimdışı ahmetx

Böyle güzel olmazmiydi sizce ?

Bir photoshop ustasi sunu düz yapabilirmi ?
çok güzel olurdu karanlığı boğan ışık gibi ...

Çevrimdışı SDemirsoy

baktın mı ki karar veriyorsun ? o gözükmüyor dediğin fotoğraflar aldatıcı çekilen yerlerde koltuk yok

Çevrimdışı ahmetx

mimarlar gelsin desinler ki tt arenanın çatısı vodafone arenadan daha iyi diye eşek gibi anırırım o derece yani.

Çevrimdışı ozan062

E doğru söylemiş zaten ne bekliyordun abi anlamadım içi boş eleştirileri ne zaman bırakacaksın :) tt arenaya bak anlarsın

neyin kafası bu :D yahu ben eleştiri diye yazmadımki bunu adam tee 2014te söylemiş suanki durumu yani bu konuda stad tek revizyona gitmeyen sey,,

bende sizi iyi alıştırmısım herseye muhalefetim diyede yani arada birde bu yönümü görün simdi bu konuda biraz çalışmalıyım demekki yanlıs anlasılıyorum :lol:

bak erdem hocam hiçte beni kötü anlamamış :P

aynen tarif ettiği gibi şemsiye gibi bir çatımız var.. orada kastedilen demir ve profil görmeyeceksinizin ne olduğunu anlamak için toki arena, sivas gibi statlara bakabilirsin

[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 13:03:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi