Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473467 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

@panic13 , @Serhat Akkaya , @Erdem Çözer , @Anıl, @Yunus Emre Dökmeci, @doctore

Sadece gözlemlerimi yazdım uzun yazacaktım :D üşendim
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi 90 milyon dolar o yanılıyorsun

3 büyük kulübün de yaptığı stad isim anlaşmaları, yıllık 9 milyon dolar düzeyinde. Ülker ile Fenerbahçe'nin anlaşmasında UEFA'yı kandırmaya yönelik bir katekulli olduğu da söyleniyor, spordan çıkma kararı veren bir firmanın, 2 ay sonra böyle bir anlaşma yapması zaten garip.

Beklediğimiz kadarını alamadığımız tek konu, tribün isim hakları konusunda oldu. Başkan'ın da bu konuda hayal kırıklığı yaşadığını tahmin ediyorum.

Onlar Kuzey tribünü için Odeabank'tan senelik 2 milyon euro alırken, biz Denizbank'tan senelik 900 bin dolar aldık. Deniz tribünün çok daha fazla para etmesini bekliyordum açıkçası. Evet Spor Toto'dan diğer tribün için 2 milyon euro alıyoruz, ama eski açık için alınan para çok üzdü beni.

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı ask1903

Kamera açisi böyle olmayacak degilmi ?
Bunu daha önce görmemiştim. Muhteşem çalışma olmuş...

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

yalnız çatı bile sanki bir şehir gibi oldu üzerinde dolaşanlar ışıklar ses sistemleri  :super:

Çevrimdışı idil

İngilizler ayrı bir ekol onlarla bizi karşılaştırma onlarda koltuk babadan oğla miras kalıyor  :)

Karşılaştırırım valla biz Beşiktaşız   :icool:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çatının şeffaf kısımlarından hiç haber aldık mı?
Hazır mı?
Numune falan paylaşıldı mı?

Çevrimdışı Serdar

Güncel

Boşverin şikayeti , sızlanmayı ya. Şu manzaraya bakın, güzelliğe bakın  bakın ömrünüz artsın , bakın huzur bulun , yüzünüze ay , kalbinize güneş dolsun. :D . Bırakın bardağın boş tarafını azcık görmezden gelin, bardağın taşan tarafına bakın.

Çevrimdışı ozan062

Güncel Video :

Vodafone Hesapindan:

sizi bilmiyorumda benim videodan sonra basım dondu:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı smhkcr

:claps: :claps: :claps: :claps:

Boşverin şikayeti , sızlanmayı ya. Şu manzaraya bakın, güzelliğe bakın  bakın ömrünüz artsın , bakın huzur bulun , yüzünüze ay , kalbinize güneş dolsun. :D . Bırakın bardağın boş tarafını azcık görmezden gelin, bardağın taşan tarafına bakın.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı okkybjk

Saha da şuan da yapılan işlem nedir? Isıtma sistemi döşenmeden önce farklı bir işlem daha mı uygulanacak acaba?

Çevrimdışı serti67

fotolarda dıkatımı cektı catıdakı ısıkların bazıları catıya bakar sekılde montelenmıs ozlellıklemı yapıldı acaca catı ısık oyun vs ıcın dıcem ama tam olarak sabıtlenmedııgı ıcınde ole olabılır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı osvaldo nartallo

bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, sanki kale arkalarındaki piksellerin düzelteceğim derken beyazları yoğunlaştırmışlar ve daha yukarılara kadar çıkarmışlar.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Efe

son videoda numarali uzerinde 3 ag var aksama kadar 2 mebran gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çatının şeffaf kısımlarından hiç haber aldık mı?
Hazır mı?
Numune falan paylaşıldı mı?

şu malzeme kullanılacak, konyada dış kabuktaki transparan membranlar bu malzemeden  @yigitcan1903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

sis biraz oyalandi sanki son bolumlerle diger etap ısıtma sistemine baslamali artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yıl 2014 haziranın 6cı günü

Ahmet Nur Çebi derki,

"İçeriden ve dışarıdan çevreyi rahatsız etmeyecek bir çatı düşünüyoruz. Profil ve demir görmeyeceksiniz. Çelik halatlarla desteklenmiş. Baktığınızda şemsiye gibi, ama içerisinde demir ve profil görmeyeceksiniz. Stadın doğal çevresine uygun bir çatı tasarlıyoruz. Kamu otoriteleri de böyle olmasını arzu ediyor. Biz de hassasiyetle üzerinde duruyoruz" ifadelerini kullandı.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/ahmet-nur-cebi-transfer-konularina-aciklik-getirdi_sto4281126/story.shtml

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

fotolarda dıkatımı cektı catıdakı ısıkların bazıları catıya bakar sekılde montelenmıs ozlellıklemı yapıldı acaca catı ısık oyun vs ıcın dıcem ama tam olarak sabıtlenmedııgı ıcınde ole olabılır
ayarsizdir simdilik hepsi sahanin belli bolumlerine sabitlenecek catiya baska aydinlatma sistemi dosenir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

şu malzeme kullanılacak, konyada dış kabuktaki transparan membranlar bu malzemeden  @yigitcan1903
Teşekkür ederim @ahmetx
İnşallah bitmiştir üretimi ya da en azından başlamıştır diyeyim  :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Pikselli eline sağlık fotoğraflar on numara

Çevrimdışı Emre.Guler

Benim en çok merak ettiğim konulardan biri çevre düzenlemesi. İnşallah sadece parke taşı yada beton olarak bırakmazlar etrafı