Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470348 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çok haklısın böyle Dünya standartlarında bir Stadyum'da küçük ayrıntılara(piksel,membran) vs takılacağımıza teknoloji harikası özelliklerine bakmalıyız.
aynen öyle :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

@Efe kardes kalan isleri siralasan da tahmini zamanlariyla beraber senlensek biraz..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

aynen öyle :icool:
Bu arada bütün forumun unuttuğunu düşündüğüm bir tek benim hatırladığım bir konu var.TARİHİ DUVARIN KAPISI NE ALEMDE??
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar piksel harika oldu son duzenlemelerden sonra daha da iyi oldu. Herne kadar piksel icin kızamaga benzedi 101 dalmacyali deselerde forumda %60 - %40 begendi.
Hala pikseli begenenleri kendi odalarini boyarlar mi diye hor gormek acikcasi yakismiyor.

İşlerin yogunlugundan dolayi, geriden gelerek okudugum icin pikseli begenen bir kisi olarak cevap verme hakkimi kullandim.  :biggrinking:

Şuan tek merak ettiğim tarihi kapının son hali?😒😒

Çevrimdışı Efe

@Efe kardes kalan isleri siralasan da tahmini zamanlariyla beraber senlensek biraz..
saha koltuk mebran mart sonuna kadar bitecek bu çok net iç kısımlarda bazı bölümlerde eksikler var mart sonuna kadar onlarıda toparlarlar diye düşünüyorum.nisan ayıyıla berber stadı bitmiş şekilde göreceğiz.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada bütün forumun unuttuğunu düşündüğüm bir tek benim hatırladığım bir konu var.TARİHİ DUVARIN KAPISI NE ALEMDE??
6 ay sonrada takılabilir orayla işimiz yok stadı açalım ilk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

@Efe tesekkurler. Ben hala stadyum icine isitma olacak mi diye dusunuyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Gerçi doğru müze tarihi duvar falan maç olmayan günlerde yapılır.Yazın oralarda açılır.

Tarihi duvarın üstünede gene ışıklı vodafone arena koymazlar umarım artık oraya BEŞİKTAŞ JK yazılır.

Çevrimdışı Efe

durumu olan herkes vodafone hat alsın bjk5 yazıp 1903 e göndersin destek verelim ben yeni hat aldım bugün evdeki boş telefona taktım destek destektir.
Şampiyon Beşiktaş JK

durumu olan herkes vodafone hat alsın bjk5 yazıp 1903 e göndersin destek verelim ben yeni hat aldım bugün evdeki boş telefona taktım destek destektir.
abim Vodafone karakartallı ben avealıyım ama geçmeyi düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

@Efe tesekkurler. Ben hala stadyum icine isitma olacak mi diye dusunuyorum.
bende düşünüyorum olma ihtimalini yüksek görüyorum en ufak detayı atlamayanlar bunuda atlamazlar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

Yönetim bir arkadaşa ulaşıp bazı duvarları boyamasını istemiş. Yeni reklam çekimi için istekte bulunmuşlar dizayn yönetimden ve bitirilmiş . Tahminen tarih açıklanacağı gün için videosu içindir.

NOT : arkadaşın referansı sağlam merak etmeyin :D

edit: Reklam çekimleri yapılmış. Her şey hazır yani :D
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 23:10:06 birkanmaraz ]

Çevrimdışı bürküt

Efe kardeş bunun için ne yapmam lazim anlatırsan sevinirim.Ben devamlı eşe dosta ve kendime resmi ürün alıyorum ama ufak gözüken şeyleri takip edemiyorum.Bu ve buna benzer kulübüme katkısı olacak kampanyalardan habersizim.Anlatırsan sevinirim.Bu arada turkcell hattım var.

Çevrimdışı birkanmaraz

Yönetim bir arkadaşa ulaşıp bazı duvarları boyamasını istemiş. Yeni reklam çekimi için istekte bulunmuşlar dizayn yönetimden ve bitirilmiş . Tahminen tarih açıklanacağı gün için videosu içindir.

NOT : arkadaşın referansı sağlam merak etmeyin :D

edit: reklam çekimleri bitmiş . Yani her şey hazır.

Çevrimdışı Efe

Efe kardeş bunun için ne yapmam lazim anlatırsan sevinirim.Ben devamlı eşe dosta ve kendime resmi ürün alıyorum ama ufak gözüken şeyleri takip edemiyorum.Bu ve buna benzer kulübüme katkısı olacak kampanyalardan habersizim.Anlatırsan sevinirim.Bu arada turkcell hattım var.
vodaofne hat alıp bjk5 yazıp 1903 göndermeniz yeterli 3 ayda 20 tl yükleseniz hiç kullanmasınız bile otomatik 5 tl her ay kesiyor cüzi bi rakam ama Beşiktaşa yararı çok büyük 5 milyon üyüye ulaşırsak inanılmaz rakamlara ulaşırız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

Olabilecek en güzel konu dışı.  Bende 2 hattı mı taşıdım ve biri 5 tl lik destekte
Umarım forumda hala vodafone gecmeyen kalmamıştır.  Hadi en azından buradan desteğe eksik kalmasın.

Çevrimdışı Yalçın

Ilk gunden beri 5 tl'yi yapistiriyorum Besiktas icin. Etrafimdakileri de zorluyorum hatta.

Suleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Yarın2 membran gelsin be
Buyuk ihtimal yarin 2 membran gelecek ve 30 olacak.Kalcan 11 tane 6 gun icinde takilir.

Çevrimdışı Efe

Buyuk ihtimal yarin 2 membran gelecek ve 30 olacak.Kalcan 11 tane 6 gun icinde takilir.
12 kalacak 10 gün içinde takılır 19 martta maça geldiğimde beyazların hepsi bitmiş şeffaflarda yarılanmış olacak inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Unalll

çeyreği misafirlerde ama
Derbi maçlarda doldurabiliriz ama di mi deplasman yasağının tek işe yaradığı şey

Çevrimdışı Efe

Derbi maçlarda doldurabiliriz ama di mi deplasman yasağının tek işe yaradığı şey
evt derbi maçlarda 2100 kadar bilet satılacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Vodafone lu kimi görsem telini alıp zorla üye yapıyorum msj i atıp .