Arkadaş anlatmaktan yoruldum artık. Burada site yönetimi siteyi yönetir. Hakim veya savcı değil zaten. Ne suçu isnat etmesi allah aşkına? Adama 5 sene ağır hapis mi vereceğiz.
site kurallarına uymadığı için bu sitede yazması uygun değildir. Daha neyini tartışıyorsunuz.
Eğer bu sitede yazarken kurallardan biri 'Beşiktaşın aleni olarak aleyhine herhangi bir görüş belirtilemez' değil ise ben bir daha mesaj yazmam.
Bu şu demek :
''kabul edelim dünyanın en dandik topunu oynayan takım x'tir'' - burada sorun var mı yok. ifade özgürlüğü. buraya fenerbahçe koyabilir miyiz. ben şahsen koyarım ki öyle düşünüyorum bu sene için. peki oradaki x yerine Beşiktaş koyabilir misin?
Net olarak birileri Beşiktaş'ın aleyhinde 'Beşiktaş Arena' isimli sitede özgürlük altında yazılar yazabiliyorsa bu komiktir.
Birileri çıkıp bir daha bu özgürlüktür derse ben bu komedinin içinde yer almam. Bunun özgürlük olmadığını kimse söyleyemiyor. Her gün milyonlarca fenerli bunu diyor 3 eksik 5 fazla zaten. Sorun bu site içerisinde bunu yapabilmesi. Böyle saçmalık mı olur arkadaş, o zaman kimse yazılanları kontrol etmesin boşa. Zaten kanuna aykırı bir şey olursa ülkenin savcısı hakimi var sen mi kıracaksın kalemi.
hayattaki en tehlikeli şey birilerinin düşüncelerini engellemektir düşündüğüne inanmıyorsan bu konuda ikna edersin haklıysanda edebilirsin
düşünce suç olmamalı Burda Beşiktaşı yıpratan bir şey yok hocayada saygısız bir üslup yok. Nihayetinde başarılı olamayacağına inandığını söylemiş.
yarın başarılı olduğunda bu forumda düşeceği durumu kendi düşünecek. bu gün nasıl onu düşüncelerinden dolayı engellemiyorsak yarın ona karşı cevap verecekleride engellemeyeceğiz. Böyle bir konuda Beşiktaşa zarar verdiğini düşünmek bence biraz fazla uç noktalar taşıyor.
geçen sene bitime 5 hafta kala Töre Beşiktaşa ihanet etmiştir dediğimdede bir çok arkadaş bana aynı tepkiyi koydu ama lig bittiğinde
aynı şeyleri Sosa ve Ba da söyledi. İçimizde bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi bu sosa nın birebir söylediği sözdür.
Bazen duygularımızla haraket edip o anda görmek istemediğimiz şeyler olabilir. Burda çok şey tartışılır. Mesela Şenol hocanın
finalleri iyi yapamadığını bende ciddi olarak düşünüyorum takıntıları vardır. Mesela Necipten stoper yaratma isteği
yada takım mağlup ama kardeşim 89. dakikada oyuncumu değiştirilir. Değiştirdiğin oyuncuda hazırlık maçlarında gol atmayı bile beceremeyen
oyuncu ben son haftalarda takımın durumunu beğenmiyorum orta sahayı hızlı geçen takım son zamanlarda geride ve orta sahada top dolandırmaya başladı
hücumu düşünmüyor. Pozisyona giremiyoruz. sizi bilmem ama şu anda takım final yapmakta sıkıntı çekiyor.
ne zaman mağlup duruma düşüyoruz sonra takım saldırmaya başlıyor başakşehirde beraberliği kurtardık şimdi kurtaramadık fener maçındada
aynı oldu. Takım yorgun değil ama dakka 81 olmuş mağlupsun sen iki dakika orta sahada top çeviriyorsun
şut atmak oyuncuların aklına gelmiyor. bir sosa bir şeyler yapmaya çalışıyor. yenen ilk golde her kes Beck te kusur buluyor
topu sektirebilir ama orda yolu tıkaması gereken stoper necip nerdeydi sen stoper olmayan adamı stoper yapmaya kalkarsan
oda böyle kontra pazisyonda mevkisini kaybeder marcello tek başına stoperde savaştı durdu. şampiyonluk maçlarında test yapılmaz
şapkadan tavşan çıkartma zamanı değil. yani işin özeti Şenol Hocanın zaafı var burda sen bilmezsin sezon başında aynı şeyleri bende futbol başlığında
söyledim şenol hocaya kurtarıcı olarak söylemlerde bulunanlara sezonun son maçlarını bekleyin dedim. Şenol hoca iyi bir hocamı
onu bize son haftalar gösterecek. oyuncu yetiştiriyor olmak Beşiktaş gibi bir takıma hocalık yapmak için yeterli değil.
yeterliliğini ve o sözün ne derece doğru yada yanlış olacağını hep birlikte göreceğiz.
@Adaletli Kartalbazı şeyleri söylemek Beşiktaşa zarar vermek değildir. Bazen dillendirerek insanların hatadan dönmesini sağlarsın.
yeterki her şeyi saygı çerçevesinde tartışabilelim.