Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

kerem diyorsa dogrudur. Sabahlayacakmisin bu gece bayagi hareket var
Kesinlikle zeki abicim sabahlıycam hele kı hafrıyat varken uyuyamam hele boyle bı hafrıyat varken :D beton yok ama :) :D

Çevrimdışı ZEKI

Kesinlikle zeki abicim sabahlıycam hele kı hafrıyat varken uyuyamam hele boyle bı hafrıyat varken :D beton yok ama :) :D
Genclik iste  :lol: 2 saat uyku yeter  :super: İyi seyirler Kerem kardesim bizim icinde seyret

Çevrimdışı keremfrat1

Genclik iste  :lol: 2 saat uyku yeter  :super: İyi seyirler Kerem kardesim bizim icinde seyret
:D Beşiktaş için Abicim Herşey :D Sana Yarın rapor hazırlarım abıcım merak etme iyi geceler :)

bu direkler teknik nedenlerin dışında, Beşiktaş düşmanlarına verilmiş subliminal bir mesaj da olabilir  :D

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı serti67

masallah hızı kesmesınler kacgundur yavastı hafrıyat bu gece hunharca daldılar sonunda
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

İyi geceler dostlar mac bitince yatar ben hepinize iyi seyirler ve sohbetler

Çevrimiçi Necmi

bu direkler teknik nedenlerin dışında, Beşiktaş düşmanlarına verilmiş subliminal bir mesaj da olabilir  :D
sametin bunu twitter hesabınada yazması lazım  :D
@İrtibat3 ü ben neden mentions yapamıyorum anlamadım :alala:

Çevrimdışı ZEKI

sametin bunu twitter hesabınada yazması lazım  :D
@İrtibat3 ü ben neden mentions yapamıyorum anlamadım :alala:
Buyuk İ yaptigi icin abi kimse yapamiyordur I olsa sıkıntı yok

Yatacakken Yunanistan 90+3 de penalti kullaninca kaldim :D tekrardan iyi geceler

Çevrimdışı Salih A.

ya arkadaşlar kapalı üst kat 39 derece eğimli burda nasıl maç izlenecek örneği varmı türkiyede bilgisi olan varmı örnek stad ismi verebilecek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

ya arkadaşlar kapalı üst kat 39 derece eğimli burda nasıl maç izlenecek örneği varmı türkiyede bilgisi olan varmı örnek stad ismi verebilecek

valla ben çıkıp baktım kapalı 20.basamaktan pek maç izlenecek gibi değil daha çok düşmemek için çabalamak lazım  :lol: ama prekastlar konunca harika olacak o ayrı çokta güzel maç izlenecek emin olun harika bir tribün yeni açık üstle beraber :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

real madrid 4. kat 42 derece olmalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A.Ozkul

Kabin ekibi arkadaşlarım kalkış için lütfen yerlerinize ! İnsanları emniyet kemeriyle koltuklarına bağlayacağız, gollerden sonra hızını alamayıp saha düşmesinler diye :) Şaka bir yana toki arenada üst katlarda korkuluk tarzı aparatlar var koltukların önlerinde mevcut bizde de olur mu bilemem ama önlem alınacaktır.

Foto temsilidir.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 01:33:42 A.Ozkul ]

Çevrimdışı eski inönü

kapalıdaki 9. testere kiriş betonlanıyor sanırım

Çevrimdışı megiddo

merak ettim stad bitince tribünler ile saha arasında tel örgü olacak mı?

Çevrimdışı eski inönü

merak ettim stad bitince tribünler ile saha arasında tel örgü olacak mı?
yok cnm mümkün degil. eski stadımızda bile yoktu

Çevrimdışı Haldun

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 01:40:28 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı keremfrat1

yok cnm mümkün degil. eski stadımızda bile yoktu
benim korkum kale arkalarına inşallah ağ örmezler top gelmesın dıye çok yakın olucak  :D :D

Çevrimdışı eski inönü

benim korkum kale arkalarına inşallah ağ örmezler top gelmesın dıye çok yakın olucak  :D :D
yok o da olmaz. Bir tek bizim tribunler mi yakın sanki. İngilterenin cogu stadında bizden daha yakın

Çevrimiçi Necmi

yok o da olmaz. Bir tek bizim tribunler mi yakın sanki. İngilterenin cogu stadında bizden daha yakın
bizde sanki şut atan varda sorun olsun :D
tabi sabriye dikkat etmek lazım ama bizim stad açılana kadar o emekli olur :evillol:

Çevrimdışı melih

Numaralıya ne zaman grobeton atılmaya başlanır?
Birde geçen hafta mabet kapalı altta ince işçilik başladı demişti. Ne gibi bir ilerleme oldu?
Temelinde aşk var!

Vodafone Arena 24.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı murat

Numaralıya ne zaman grobeton atılmaya başlanır?
Birde geçen hafta mabet kapalı altta ince işçilik başladı demişti. Ne gibi bir ilerleme oldu?
yarını bekliyoruz.

Çevrimdışı keremfrat1

hele :) stamford brıdge ingilterede nerdeyse içindeler kalenın :D

Çevrimdışı eski inönü

bizde sanki şut atan varda sorun olsun :D
tabi sabriye dikkat etmek lazım ama bizim stad açılana kadar o emekli olur :evillol:
bakarsın bi bombacı getirirler bu sene abi :)

Etiketler: