Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DAF

loca camlarını merak ediyorum umarım pimapen gibi duranlar seçilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

loca camlarını merak ediyorum umarım pimapen gibi duranlar seçilmez
Merak etme Fıratpen'den alırız...! Nevzat Demir sağ olsun halleder bizimde ona borcumuzu ödeyelim...!

Çevrimdışı ihsnozturk

Keşke kulelerde yıkılsa, sonra daha büyük olarak aslına uygun yapılsa.Eh tabiki eski açıkda ona göre yükseltilse .. :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

foursquare hesabından Harun o. dan alıntıdır. 25 dk öncesi..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı okilic

Keşke kulelerde yıkılsa, sonra daha büyük olarak aslına uygun yapılsa.Eh tabiki eski açıkda ona göre yükseltilse .. :evillol: :evillol: :evillol:

Yemin ediyorum bende aynisini dusundum. Dua ediyorum bi sabah kalktiğimizda o kuleler yikilmiş olsun yeniden yapalim diye. Nasil bir tarih anlayisidir arkadas kac yuz yillik surlarin icinden araba gecir ev yap. Saraylari kiliseleri yik bizim kulelere gelince sanki istanbulun simgesi. Sirf bu anıtlar kurulunun sacmalığı yuzunden soğudum kulelerden. Esit yapılsa bence goruntu kotu degil daha guzel olacak kuleler kendini daha cok belli edecek. Ayrıca kulelerın dısardan gozukmesıne engelde degıl bırakın mac ızleyenlerde kulelerı gormesın kardesım. Guzelim stadin bi tarafı alcak bi tarafı yuksek değişik bişey olacak. Yokmu buna bir çozum ya.

ysariusta

• Ziyaretçi

Mimar ya da sanat tarihi uzmanı değilim ama, 1940 larda planlanan bir yapının nasıl olupta tarihi eser olduğunu anlayamadım. Roma'nın Collesium'u değil ki bu. Orta halli bir italyan mimarın vasat bir stadı. Onu güzel yapan kimse kapmasın diye bir gece evvel kapalı ortayı kapıp yatanlar. Süleyman Seba orayı değerli yapan. Stadyumlar o dönemin en üstün teknolojisiyle yapılır. Ege'de onlarca tiyatro var. Şehrin kalbine yapmış adamlar. En büyük maharetlerini göstermişler. Şehrin en güzel yerlerinden birinde güzel bir stadyum olması neden böyle algılanmaz. Her halükarda Başkan büyük iş yaptı. O arazide kimlerin gözü vardı... Tam bilemiyoruz ama Demirören bir AVM yapabilmek uğruna yıllarca bize ayakbağı oldu. Bu kadar yamyam varken, "Gezi" den öfkelenip adama ana avrat küfürler savrulurken kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor ve yapıyor bu stadı. Varsın Obitaş yavaş olsun, Ağustos desin de Şubatta "belki" açılsın. Bu büyütecek bizi. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama adam 15 sene evvel yaptı bu işi. Az sabırlı olmam(ız) lazım.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALI RIZA

Harfiyat Alımı devam ediyor stad da...! Numaralı kazık dibi ve Yeni açık giriş tarafı...!

Çevrimdışı Oktay

Mimar ya da sanat tarihi uzmanı değilim ama, 1940 larda planlanan bir yapının nasıl olupta tarihi eser olduğunu anlayamadım. Roma'nın Collesium'u değil ki bu. Orta halli bir italyan mimarın vasat bir stadı. Onu güzel yapan kimse kapmasın diye bir gece evvel kapalı ortayı kapıp yatanlar. Süleyman Seba orayı değerli yapan. Stadyumlar o dönemin en üstün teknolojisiyle yapılır. Ege'de onlarca tiyatro var. Şehrin kalbine yapmış adamlar. En büyük maharetlerini göstermişler. Şehrin en güzel yerlerinden birinde güzel bir stadyum olması neden böyle algılanmaz. Her halükarda Başkan büyük iş yaptı. O arazide kimlerin gözü vardı... Tam bilemiyoruz ama Demirören bir AVM yapabilmek uğruna yıllarca bize ayakbağı oldu. Bu kadar yamyam varken, "Gezi" den öfkelenip adama ana avrat küfürler savrulurken kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor ve yapıyor bu stadı. Varsın Obitaş yavaş olsun, Ağustos desin de Şubatta "belki" açılsın. Bu büyütecek bizi. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama adam 15 sene evvel yaptı bu işi. Az sabırlı olmam(ız) lazım.
Konuyu stadın mimarı Bünyamin derman şöyle özetlemiş;stadyumu tarihi doku ve kent hafızasında oradaki stad bilincine Sadık kalınacak şekilde projendirdik... Bide denizden bakıldığında sarayı boğmucak yüksekliğe önem veriyorlar aslında o kulelerin tarihi bir yapıdan çok dokuya uyumlu mimarisi önemsiyolar

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

İyò bare hafriyat alimi devam ediyor
su hafrıyat bıtsın sende rahatla efeee:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı megiddo

Konuyu stadın mimarı Bünyamin derman şöyle özetlemiş;stadyumu tarihi doku ve kent hafızasında oradaki stad bilincine Sadık kalınacak şekilde projendirdik... Bide denizden bakıldığında sarayı boğmucak yüksekliğe önem veriyorlar aslında o kulelerin tarihi bir yapıdan çok dokuya uyumlu mimarisi önemsiyolar
mimar yada sanat tarihçisi falan değilim ama dümdüz duvar işte ne dokusu ne tarihi abi :) kendine has bir karakteri yok, ne bir işleme ne bir estetiklik yada sıradışılık, bildiğin düz bahçe duvarı gibi, orda olup olmaması dolmabahçenin veya o saat kulesinin dokusuna yada ruhuna bir aykırılık oluşturmaz bence :)

160 Pictures Loading... :busted_cop:

mustafa bey, fotoğraflar için çok teşekkür ederim. istanbul dışında yaşayan kara kartal sevdalılarına ilaç gibi geliyor bu fotolar.inan akşamın olmasını iple çekiyor insan. fotoğraflar işin, hayatın tüm stresini alıyor. tüm herkese antalya'dan selamlar...

mustafa'dan fotoğrafları beklerken bir fotoda benden.
22.16 itibariyle numaralıda harfiyat çalışması

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Anıl

Kapalıda 14. kiriş için iskele kurulumuna başlanmış  :super:

Çevrimdışı ihsnozturk

Yemin ediyorum bende aynisini dusundum. Dua ediyorum bi sabah kalktiğimizda o kuleler yikilmiş olsun yeniden yapalim diye. Nasil bir tarih anlayisidir arkadas kac yuz yillik surlarin icinden araba gecir ev yap. Saraylari kiliseleri yik bizim kulelere gelince sanki istanbulun simgesi. Sirf bu anıtlar kurulunun sacmalığı yuzunden soğudum kulelerden. Esit yapılsa bence goruntu kotu degil daha guzel olacak kuleler kendini daha cok belli edecek. Ayrıca kulelerın dısardan gozukmesıne engelde degıl bırakın mac ızleyenlerde kulelerı gormesın kardesım. Guzelim stadin bi tarafı alcak bi tarafı yuksek değişik bişey olacak. Yokmu buna bir çozum ya.

stad yeni yıkılacak duvar yeni bari kulelerde aslına uygun  yenilense..ne olur yenilenmezse.. görüntü kirliliği tabi..

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı Oktay

mimar yada sanat tarihçisi falan değilim ama dümdüz duvar işte ne dokusu ne tarihi abi :) kendine has bir karakteri yok, ne bir işleme ne bir estetiklik yada sıradışılık, bildiğin düz bahçe duvarı gibi, orda olup olmaması dolmabahçenin veya o saat kulesinin dokusuna yada ruhuna bir aykırılık oluşturmaz bence :)

Zaten yıkılıp yeniden yapılmasına bi sakınca görmüyorlar hem yeniden yapılmasıyla stada uyumlu görüntü kazandıracaklar düşüncesindeyim
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 22:31:04 Oktalg ]

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar,
bjk_mabet senden bir şey rica edeceğim
bugün senin çektiğin fotolardan birinde dikkatimi çekti (prekastların olduğu yer ilk sıra sanırım yanlış görmediysem)
senden ricam şu aynı yerden ilk sıraya oturduğun yerden sahayı göz hizası çizgisinden çekebilirmisin bir kaç foto

son olarak yeni yapılan eski açıkta neden spor salonu (gym veya fitness) açılmaz
hem orası haftanın 7 günü 24 saati açık olacak
hem bu olursa ekstra para kazandırır kasaya para girer
yani neden olmasın ilgi çekici olur gibi geliyor
bilmiyorum yani garip de kaçabilir  :iblush:
tabi ben sadece öneri sunmaktayım en iyisini Beşiktaş kulübü ve profesyonel kişiler bilir.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 22:35:20 dbay41 ]

Çevrimdışı izorlu85

stada ne  oluyo yav elektirikli tren gibi kuyruk olmuş kamyondan :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87)  Yeni açık tarafında hiç merdiven görüyormusun
dikkatini çektimi @bjk_mabet de yeni açıkta hiç merdiven çekmedi :alala:

Çevrimdışı saricasi

merhaba arkadaşlar,
bugün senin çektiğin fotolardan birinmde dikkatimi çekti (prekastların olduğu yer ilk sıra sanırım yanlış görmediysem)
senden ricam şu aynı yerden ilk sıraya oturduğun yerden sahayı göz hizası çizgisinden çekebilirmisin bir kaç foto

son olarak yeni yapılan eski açıkta neden spor salonu (gym veya fitness) açılmaz
tabi ben sadece öneri sunmaktayım en iyisini Beşiktaş kulübü ve profesyonel kişiler bilir.
Bnm bildiğim gym salonu olucak stadın içinde.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı bjk_mabet

merhaba arkadaşlar,
bugün senin çektiğin fotolardan birinde dikkatimi çekti (prekastların olduğu yer ilk sıra sanırım yanlış görmediysem)

yarın dediğiniz resmi cekebilirim(ama saha epey bir yükselicek en az 120 cm kadar yukarı cıkacak.)
-eski acık alt katta moda salonu kartal yuvası ve ve restorantlar var.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: