Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

beyler hastayım yatak döşek yatıom.. foto paylaşanlardan Allah razı olsun

kardeşim geçmiş olsun. Allah acil  şifalar versin....
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Kardeşim hergün ben çekerken sende oradasın merak etme  :ok:

Eyvallah kanka Adamsın adam... Yüreğimiz hep seninle orada gece gündüz demeden çalışan emekçilerimizle...

Çevrimdışı izorlu85

Metin z. foursquare hesabından alıntıdır..

Çevrimdışı keremfrat1

Benım Merak ettığım bı şey var mabet abıde cevaplarsa sevınırım :) kapalının içine dökulen betonlardan sonra pompa toplarken oraya beton hortumdan prekastlara sıcrar yada dökulur prekastlar kırlenmezmı bunu çok merad edıyorum :D :D

Çevrimdışı Efe

Numarali yavastan basliyor ama kim yapacak hala belli degil acayip merak ediyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

geçmiş olsun...! acil şifalar...! bende topal haldeyim :( hala geçmiyor bugun bir daha film çekeceğim...! evde sıkıldım :)

sana da geçmiş olsun kardeş. bir an önce toparla

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ALI RIZA

Benım Merak ettığım bı şey var mabet abıde cevaplarsa sevınırım :) kapalının içine dökulen betonlardan sonra pompa toplarken oraya beton hortumdan prekastlara sıcrar yada dökulur prekastlar kırlenmezmı bunu çok merad edıyorum :D :D
hafta sonlar temizlik şirketi geliyor temizliyor çamaşır suyu ile :) mabet cevap vermeden vereyim :)

Çevrimdışı keremfrat1

hafta sonlar temizlik şirketi geliyor temizliyor çamaşır suyu ile :) mabet cevap vermeden vereyim :)
:D :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

El - İrtibat ın 18:20 saatlerinde çektiği fotoğraflar.

Çevrimdışı ZEKI

beyler hastayım yatak döşek yatıom.. foto paylaşanlardan Allah razı olsun

Gecmis olsun sallapati

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben sadece aracıyım vallaha Allah mustafa ve samet e kolaylık versin.. her gün zahmet gidip çekiyorlar fotoğraf Allah razı olsun kardeşlerim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Fotolardan goruldugu kadariyla eski acikta bu gece betonlama olacak gibi hafriyatinda olacagini tahmin ediyorum
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 20:32:27 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet abi kombine satış ofisi ?  :by2:
henüz bir hareket yoktu Anıl kapı kapalıydı bu arada @Enes Ö ve Mustafa ile obitaş toplantısı yaptık tüm obitaşçılara selamlar olsun Başta İsmail abimize

Çevrimdışı Anıl

henüz bir hareket yoktu Anıl kapı kapalıydı bu arada @Enes Ö ve Mustafa ile obitaş toplantısı yaptık tüm obitaşçılara selamlar olsun Başta İsmail abimize

Sağolasın Samet abi :) Cuma günü açılıcak o zaman çekersin artık  :icool:

Çevrimdışı serti67

cok heyecanlıyım yarın kombıne gunu ama eskı yada yenı acık altın hanı tarafından karar veremedım bı yardım yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Hürmetlerimi sunuyorum yoldaşlar  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

artık yağmur mevsimi de geçti. artık güneşin kendini en çok hissettireceği dönem.
Bugüne kadar tatlı falan alıyorduk ama artık emekçilerimize güneş kremi alıp dağıtmak lazım.
güneşin altında ağır iş yapıyorlar.
Karpuz, karpuz. Karpuz iyidir

Çevrimdışı Efe

Saat 21.30dan sonra hafriyat baslar numaralida eger baslamazsa bu gecede calismayacaklar demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

stadın sonlarına doğru her gün farklı bir kişiyi fotoğraf makinamla foto çekme şansı yakalamasını sağlayacağım her gün gönüllü bir kişi denklanşöre bassın istiyorum nasıl olur acaba ?  :biggrinking:
Makine var Mustafa, saatleri ayarlayalım

Etiketler: