Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352687 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Vay be gecen sene haziran ayı :) 1 yıldır...!

Çevrimdışı SDemirsoy

El irtibat birsey mı ima etmeye çalısıyor bize  :)
benim düşüncem o  :D Numaralının temeli yakın  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

ben stada gidiyorum Enes de orda bakalım çalışmış mı Obitaş  :bandit:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu @VodafoneArena  hesabını yönetenler harbi çok iyi ya  :icool:  Biraz gülümseyin istedim fazlalık yaptıysam özür dilerim..

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sedat_BJK

Eski açıkta gezinen Fikret Başkan mı acaba?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı izorlu85

evet tamamladı şimdi inşaatın içine girdi muhtemelen obitaşa doğru gidiyor :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Benziyor başkana iyi yakalamış İlker :)

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen geldi gitti :) haftalık geziyor :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada bugün kaç pictures istiyorsunuz :) inşallah betonlanmış kapalı tribün testere kirişlerinin resmini çekerim..

Çevrimdışı izorlu85

Benziyor başkana iyi yakalamış İlker :)

Kanka 1 kmden tanırım başkanı.. :D buna görüntüsü kalitesi kötü olan canlı yayında  dahil :D

Çevrimdışı izorlu85

bu arada bugün kaç pictures istiyorsunuz :) inşallah betonlanmış kapalı tribün testere kirişlerinin resmini çekerim..

Ağanın eli tutulmazmış :D

Allah denlanşörüne merceğine zeval vermesin :)

Çevrimdışı quentine83

başkan yeni açığa uğramadan geçip gitmiştir.zaten bunların bitireceği yok deyip bide siee anlamına gelen bi el işareti yapmıştır. kanımca...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ağanın eli tutulmazmış :D

Allah denlanşörüne merceğine zeval vermesin :)

stadın sonlarına doğru her gün farklı bir kişiyi fotoğraf makinamla foto çekme şansı yakalamasını sağlayacağım her gün gönüllü bir kişi denklanşöre bassın istiyorum nasıl olur acaba ?  :biggrinking:

Çevrimdışı izorlu85

başkan yeni açığa uğramadan geçip gitmiştir.zaten bunların bitireceği yok deyip bide siee anlamına gelen bi el işareti yapmıştır. kanımca...

sanırım  öyle oldu Başkanın yanındaki turuncu yelekli biri yeni açığı işaret etti "Ancak şurayı yaptılar bugün." der gibi başkan da hemen arkasını dönüp hızlı adımlarla eski açık loca katının içine doğru yürüdü. Ya çok kızdı fıça atmaya gitti yada tamam tamam deyip hemen uzaklaştı :D :D :kop:

Çevrimdışı izorlu85

stadın sonlarına doğru her gün farklı bir kişiyi fotoğraf makinamla foto çekme şansı yakalamasını sağlayacağım her gün gönüllü bir kişi denklanşöre bassın istiyorum nasıl olur acaba ?  :biggrinking:

Kanka istanbulda olsam ben eşlik ederim hergün sana ama :(

Çevrimdışı Sedat_BJK

Açsın ağzını yumsun gözünü.. "ne bu yavaşlık Obitaş, forumlarda taraftar kahroluyor sizin yüzünüzden, Çiçekler sen de durma başlayıver köşesinden numaralının" nidaları yükselir Vodafone Arena inşaat sahasının tam orta yerinden...
Başkan vurdu gol oldu..  :akuma:

Çevrimdışı sallapati

beyler hastayım yatak döşek yatıom.. foto paylaşanlardan Allah razı olsun

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kanka istanbulda olsam ben eşlik ederim hergün sana ama :(

Kardeşim hergün ben çekerken sende oradasın merak etme  :ok:

Çevrimdışı Taner

İstedigin kadar kardesim tüm internet paketim sana feda olsun bir aydir cektigin tum resimlere tek tek bakiyorum yoksa uyuyamiyom..
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

beyler hastayım yatak döşek yatıom.. foto paylaşanlardan Allah razı olsun
geçmiş olsun...! acil şifalar...! bende topal haldeyim :( hala geçmiyor bugun bir daha film çekeceğim...! evde sıkıldım :)
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 18:22:50 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

@mustafa_(87)  Arkadaşım derdimize dermansın gerçekten. Akbil Antalya'dan dolum olsa doldurup gönderesim var sana yeminle.. :cook:
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 18:13:08 Sedat_BJK ]

Çevrimdışı sergenalper

baskan ingilterede diyorlardi

Çevrimdışı brci

vodafonlu bekolu yeni formaları da ilk sen çek Musti :)

Etiketler: