Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353818 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

ziya şevik kardeşimiz twitter ta foto paylaşmış .bilginize...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

eyvallah üstadım. ben günlük olarak bahsetmiyorum fotoğraflara bakıyorum 10 gün önce ile de fazla bir fark göremiyorum. şuan önü en açık en çok iş yapılacak bölüm orası ama nedense bir rahatlık var. proje detaylarında mı firmada mı, yoksa maddi olarak bizim yönetimde mi bir sıkıntı var çözemedim. eğer maddi ise güçlü firmalarla çalışabilirdik.
yeni açık neden hiç bir şey yapılmıyormuş gibi...
sabah geçerken gördüm üstat,orda bayadır beton atıyorlarda kamera sağolsun.mustafanın fotolardan tahlil yapacaz artık akşama.
yeni açıkdaki yavaşlık kronik maalesef...neyse obitaşçılar duymasın,laf yemeyelim :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CharlieChaplin

Bu sitenin deneticilerine ve başta Necmi abi'ye sormak istiyorum... Kardeşlerim, romalılar...

Forumda herhangi bir konuya cevap yazınca neden bekletiyor... Gönder butonuna basınca uzunca bir süre bekliyoruz... Bir çözümü var mıdır? Ya da bana mı oluyor bu olay sadece...

ACİL TÜM FORUM KURULU TOPLASIN ÇÖZÜM BULUNSUN... İSYAN VAR... :akuma: :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı quentine83

Bu sitenin deneticilerine ve başta Necmi abi'ye sormak istiyorum... Kardeşlerim, romalılar...

Forumda herhangi bir konuya cevap yazınca neden bekletiyor... Gönder butonuna basınca uzunca bir süre bekliyoruz... Bir çözümü var mıdır? Ya da bana mı oluyor bu olay sadece...

ylanız değilsin kardeşim.daha şimdi başıma geldi...günlerdir böyle bende de...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erol Akçınar

Samet korkutma bizleri :D ucakla mucakla dalacakmis gibi :D :D :D
Pilot olarakta beni tuttu abi zaten  :)

Çevrimdışı tayfun

kirişleri değil ama kirişlerin önündeki kalıplanan demirleri betonluyolar dumanda hatalı çıkan 6 basamağı yeniden yaparken  yada kırarken çıkıyor
sanki kirişler betonlanıyor,yanlış görmediysem.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Zaten yavru yazmışsınız  :lol:

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

foto var deniyor yüklesenize buraya ziya sevikten

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı hsyn

eyvallah üstadım. ben günlük olarak bahsetmiyorum fotoğraflara bakıyorum 10 gün önce ile de fazla bir fark göremiyorum. şuan önü en açık en çok iş yapılacak bölüm orası ama nedense bir rahatlık var. proje detaylarında mı firmada mı, yoksa maddi olarak bizim yönetimde mi bir sıkıntı var çözemedim. eğer maddi ise güçlü firmalarla çalışabilirdik.
yeni açık neden hiç bir şey yapılmıyormuş gibi...
sabah geçerken gördüm üstat,orda bayadır beton atıyorlarda kamera sağolsun.mustafanın fotolardan tahlil yapacaz artık akşama.
yeni açıkdaki yavaşlık kronik maalesef...neyse obitaşçılar duymasın,laf yemeyelim :)
obitaşçılara selamlar saygılar.. geriye dönük resimlere baktığımızda obitaşın kesinlikle kalıp malzemesi ve teleskobik direklerden yana büyük sıkıntısı var, bana birazda kalıpları geç söküyorlar gibi geliyor, emekçi sayısının yetersizliği de aşikar. tabi işin içinde olmadım için bunlar tahminim sadece. günümüzde inşaat sektörünün hızına yetişmek mümkün değil.

Çevrimdışı Erol Akçınar

Samet korkutma bizleri :D ucakla mucakla dalacakmis gibi :D :D :D
Pilot olarakta beni tuttu abi zaten  :)
Paraşütler hazır mı  :D
hazır hazır sıkıntımız yok sizden emri bekliyorum kalkış için  :D

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Deniz

sitede problem var yusuf abi.taşınacaklar bir kaç gün içerisinde sorun düzelir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Kiris kırılıyor evt oda bi kac gune betonlanit sira 11 ve 12.kiriste ay suna kapali bitse artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı izorlu85

4 fotoda gördüklerim.
öncelikle obitaş tarafını özetleyeyim. :)
1- yeni açıkda loca katı betonlama yapılıyor.
2-Kale arkası bölümde kolon ve kalıp işleri yapılıyor.
3- arka kısımda perde betonları için kalıplama yapılıyor.
4-drenaj boruları için zeminde çalışma yapılıyor.

çiçekler tarafı
çiçekler bildiğiniz gibi her yerdeler :D

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim trafik ile stadın bulundugu alan trafik çok yogun  yetersiz değiştireceğiz 1 hafta içinde Yeni sunucu ve Sınırsız trafiğe taşınacak problemler çözülecektir...! sayfa o kadar çok mesaj alıyor ki ondan trafik kaldırmıyor...!  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

bizim trafik ile stadın bulundugu alan trafik çok yogun  yetersiz değiştireceğiz 1 hafta içinde Yeni sunucu ve Sınırsız trafiğe taşınacak problemler çözülecektir...! sayfa o kadar çok mesaj alıyor ki ondan trafik kaldırmıyor...!  :busted_cop:
HAFTAYA netleşir mi ?  :kop: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

HAFTAYA netleşir mi ?  :kop: :evillol:
eee biz başkanımızdan böyle gördük  :s20:  :iscrewy: :boom:

Çevrimdışı Anıl

Ben eminim Necmi abi bile forumu kurarken bu kadar güzel ve kullanılır olacağını düşünmüyordur :) Muhteşem bir forum oldu burası ya  :super:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

Valla mesaj yazmak sıkıntı elimdw telefon bekliyorum bi dakka falan biran once degismeli necmi abi ve altug calisiyorlar bu konu uzerinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: