Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355821 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar şu autocad programını bilen birisi ölçüleriyle beraber bi yeşil saha zemini oturtabilirmi yeniinönünü paylaştığı fotoğrafa..

Çevrimdışı Sahin53

Bugün ilk defa stada gitmek nasip oldu.Hiç resimlerde görüldüğü gibi değilmiş, alan oldukça büyük ve heybetli.
Görür görmez heyecanım tavan yaptı inanılmaz bir yapı inşa ediliyor, 3-5 ay geç açılması kendi açımdan hiç sorun değil.
Ama işçi artışına ihtiyaç olduğunu gözlemledim. Bu arada resim çekip buraya koyan herkese tekrar teşekkür ederim,
zor şartlarda çekiyorlarmış,resmen yerlerde sürünüyorlarmış numaralı tarafından çekmek için. Birde buradan yemekhanenin ordaki
abiye teşekkür etmek istiyorum :) yemek saatiydi açsan gel dedi yok dedim. Böyle de güzel insanların emeği var, Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimiçi Necmi

forum düşüncesi çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim. stad ta çalışanlar daha iyi bilir ancak gelecek kredi ile birlikte işlerde ciddi hızlanma olacağı düşüncesindeyim
Krediyle ne alakası var Betonmu gelmiyor Demirmi gelmiyor
hakedişmi yapılmıyor inşaatta hiç malzeme sıkıntısı yaşandığı görüldümü
stadın maliyetinin bu güne kadar 1/3 harcandı sokağa atmadılar ya bu para
şirketlere gitti sanki paralar ödenmiyormuş gibi konuşup insanları yanılgıya düşürmeyin
Beton firması parasını alıyorki aksatmadan beton gönderiyor
Demir desen nerdeyse her gece tırlar demir getiriyor firmalarda hakedişlerini yapıyor
paranın nasıl bir eksikliğini gördünüz
stadın koltukları bile alındı depoda bekliyor çatı imalat aşamasında alman firmaya para vermeden
işe başlatabilirmisin bu inşaatta gidişat ödemelerde bir sıkıntı olmadığını gösteriyor
inşaatta yavaş ilerlemiyor bir tek obitaş yavaş nedense :bandit:

abi nerdeysen gelimde bi tokat at hıncını al :) yada belime kürekle falan vur rahatla dur sövmedik birşey etmedik çalışan işçi sayısı az başkan 1500 lerden bahsediyordu ama nedense hiç olmadı ben buna istinaden söyledim ama bu tepki hoş değil doğrusu
tepkim sana değilki :D
resimlere baktım obitaşa sinirlendim hafta sonu beton döktüler
çok yorulmuşlardır artık bir hafta dinlenirler :bandit:
1500 kişi bir arada hiç olmayacak zaten istersen oraya 200 M$ koy
en fazla 600 kişi olur oda ince işler falan başlarda ondan sonra
belki zaten 600 kişi olsa inşaat roketler yaptığı işe bakılırsa obitaşın
şu anda sahada 50 den fazla adamı yoktur 100 kişi çalıştırsa razıyım
150 de çiçekler çalıştırsa
etti 250 taş ustası 100 kişi olsa etti 350 ince işlerde seramik elektrik
mekanik 100 kişi çalışsa etti 450 boya badana marangoz işlerindede
100 kişi diyelim etti 550 çatı işini kestiremiyorum  bu kadar adamla bu stad
uçar

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@derbeder2007  (Zeki Abi) ayaklarına sağlık bugün fotoğraf çekerken misafirimdi. Samet ve Zeki Abiye güzel sohbetleri için teşekkür ederim.

153 Pictures Loading..  :busted_cop:

Çevrimdışı ZEKI

Bugun Mustafanin resimlerinde neler yok neler :D
Celik kolonlara demir kolonlarin gecirilisi var
Kapalinin icine beton dokumu var
Eski acigin icinde dolasan araba var
Ve bunlar hep saat 19:30-20:30 arasinda yapilan calismalar.
Bu arada obitas gene 3-5 demir orucu ile calisiyorlar. Ama harika demir ormusler iplik orer gibi.  :s20:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugun Mustafanin resimlerinde neler yok neler :D
Celik kolonlara demir kolonlarin gecirilisi var
Kapalinin icine beton dokumu var
Eski acigin icinde dolasan araba var
Ve bunlar hep saat 19:30-20:30 arasinda yapilan calismalar.
Bu arada obitas gene 3-5 demir orucu ile calisiyorlar. Ama harika demir ormusler iplik orer gibi.  :s20:

bu arada 1 adet fotoğrafın açısı Zeki Abiye ait eline emeğine sağlık abi  :ok: :claps:

Çevrimdışı ümer

Sanırım obitaş numaralıyı yapmıyacağı için yavaş çalışıyor

Çevrimdışı Anıl

Kombine alırsam eğer Obitaşın çekiceği var benden, her yavaş gittiklerini gördüğümde saydırıcam burdan :D Yani her gün  :kop:

Çevrimdışı Gokhan_1903

her akşam yeni açık ışıl ışıl ama çalışma yok. bu kadar elektriğe para vereceklerine emekçi sayısını arttırsınlar biraz  :)

Çevrimdışı Anıl

Birde rampa kalkınca görün siz Obitaşı diyenler vardı, vallahi şu firmaya verilen paraya yazık. Yeni açığı Çiçekler yapsaydı eğer şuan yarısından fazlası bitmişti. Tüm yeni açığın kabası da en geç eylül sonu biterdi. Yeni açık yüzünden stad gecikicek resmen  :s20:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

23.06.2014 19:30 - 20:30 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Burak2

Eline sağlık @mustafa_(87) çok büyük iyilik yapıyorsun teşekkürler

Çevrimdışı gurmeninoglu

Şu eski açıktaki merdiven tarzı direklerle alakalı bilgisi olan beni de aydınlatabilir mi?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı izorlu85

Şu eski açıktaki merdiven tarzı direklerle alakalı bilgisi olan beni de aydınlatabilir mi?

çatı kolonlarını güçlendirmek için
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar şu autocad programını bilen birisi ölçüleriyle beraber bi yeşil saha zemini oturtabilirmi yeniinönünü paylaştığı fotoğrafa..
autocad kopegin olsun yapilabilse hemen yaparim senin icin de o isi autocadle degil photoshopla yapiyoruz :).ismail abi ya da kcptl photoshop konusunda iyiler onlar yapabilir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı baro19

Ben obitasi seven birisi olarak artik caydim... çicekler hakikaten çok hızli bir firma...

Çevrimdışı nannan

Eski açığın nereden itibaren alçalacağını hesaplamaya çalışan arkadaşlar çelik destekli kolondan itibaren hesaplama yapabilir.

eğik pizza kulesi gibi bir eser kazandıracak bize başka bir artısı olmayacak eski açığın düşük olması inş. zorlarlar yükseltme konusunu tribünün.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Tercüme edebilecek birileri varmı?
For Besiktas Fans:
I heard today that the project going slowly (For base parts). For roof I've meeting about it next week in Istanbul. I'm waiting for new plans of the roof. Will give you more news after it.

Mohammad Saatchi facebook hesabından
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

yeni açığı şuan itibariyle çiçeklere verseler varya numaralı ile beraber normalden çok daha evvel bitirebilir ama öyle birşey mümkün değil tabiki
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

@mustafa_(87) fotografları cekerken birlikteydik. Fotograflar super. BU arada Sametin cektigi fotograflarda harika hele cay icerken konteyneri izlemek cok zevkliydi. Bu arada iki konteyner kaldirildi.  :icool:
Onumuzdeki sezon stadta olmayacagiz belki ama alacagimiz kombinelerle  stada bir tugla koyacagiz bunu unutmayalim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

autocad kopegin olsun yapilabilse hemen yaparim senin icin de o isi autocadle degil photoshopla yapiyoruz :) .ismail abi ya da kcptl photoshop konusunda iyiler onlar yapabilir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah sağolasın :) autocad deme sebebim ölçülerin birebir olmasıydı ama hangisiyle oluyosa biri yapsa güzel olur :)

Etiketler: