Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

stadın üstünde kara bulutlar dolaşıyor:))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğu bir oldumu hiç  :s20:  :boxin:

Çevrimiçi murat

bursadan geçerken çekmiştim dış görüntüsü güzel olmamış.

Çevrimdışı Ekrem

Ayberk Aydıner instagram hesabından alıntıdır. 35.dk önce eklemiş.

Çevrimdışı denizaydogdu

@bjk_mabet  küçük bir soru eğer anıtlar kurulundan izin çıksaydı , eski açık aynı hizaya çekilebilseydi max. kaç seyirci daha alırdı orası , benim tahminim 2000 civarı ?
Kartal

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğu bir oldumu hiç  :s20: :boxin:
evet gayet iyi ama  ben söylediklerimden sorumluyum senin ne anladığından değil ( fazla takılma leyle ile mecnuna)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

@bjk_mabet  küçük bir soru eğer anıtlar kurulundan izin çıksaydı , eski açık aynı hizaya çekilebilseydi max. kaç seyirci daha alırdı orası , benim tahminim 2000 civarı ?
benim tahminim 1200 civarında. @bjk_mabet  in cevabını bekleyelim. @Necmi   abi 700 civarı demişti sanırım.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 12:43:52 muratkaya ]

Çevrimdışı denizaydogdu

1200 civarında.

öyle ahım şahım bir sayı yokmuş 42000 + 1200 = 43200 olacakmış , tabi gönül isterki düz 45000 olsun :)
Kartal

Çevrimdışı Necmi

Hayır en fazla 700 kişi alırdı tek tek hesapladım

Çevrimdışı denizaydogdu

abi peki wow' dan beri takip ediyorum çoğu kişi keşke artsa baya fazla olacak filan diyordu , sen 700 diyorsun , o zaman ole ise çok endişelenecek bir durum yok gozukuyor seyirci saysı olarak.
Kartal

Çevrimdışı SDemirsoy

bizim resmi twitter hesabına bir şeyler oldu  :busted_cop: admini değişti herhalde yada başkan kullanıyor şuan  :D

Çevrimdışı Necmi

abi peki wow' dan beri takip ediyorum çoğu kişi keşke artsa baya fazla olacak filan diyordu , sen 700 diyorsun , o zaman ole ise çok endişelenecek bir durum yok gozukuyor seyirci saysı olarak.
bunu hesaplamak zor değil en fazla ortalama 50 metre boyu var 7 sıra eksik
buda 350 metre eder buraya 700 koltuk sığar ben bunu wowdan beri söylüyorum
eski açığın yükselmesi kapasiteye direk etkili olmaz diye ama kimseye anlatamadım.

Çevrimdışı VYCMas

Enes'e ilk gününde stadımızda başarılar dilerim...Kendisi obitaş stajerider yüklenmek ve sınırsız soru sormak serbestir... :lol: :lol: :lol: :lol:
Abi ilk günden fazla yüklenme zaten obitaşta çalışarak 1-0 geriden başladı çocuk  :evillol: :evillol:

henüz stad ta değilim klup binasıdayım enesle sabah görüşebildim şu an ne yapıyor bilmiyorum ama telefonuna bakamadığına göre ya demir bağlıyor ya kalıp cakıyordur diye düşünüyorum :bandit:

klavye başından sallaması kolaydı şöyle olsun böyle olsun diye aynı meziyeti saha içersindede kendisinden bekliyeceğim...
hem arkadaşı hem çaycısı olmak garip ama  :iblush: :iblush: :iblush:

Mabet Abi stad bitince kim oldugunu soyle de bi ziyaretine gelelim tesekkur edelim :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizim resmi twitter hesabına bir şeyler oldu  :busted_cop: admini değişti herhalde yada başkan kullanıyor şuan  :D

bence  VodafoneArena nın adminlere verdiler , baktılar adamlar iyi iş yapıyolar .. :)

MMA

• Ziyaretçi

Abi yapma bee bende dis cephesi en iyi stadlardan biri olcak timsah arena en asindan betonu ruturebti gozkmicek tt arena gibi sirf cam olcak daha iyi degilmi

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı karakartalım

necmi abi hesaplamış siz hala 2000 diyosunuz  :ebebe:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı SDemirsoy

bence  VodafoneArena nın adminlere verdiler , baktılar adamlar iyi iş yapıyolar .. :)
olabilir iyi güzel şuan ama :)

Çevrimdışı Efe

Abi daha timsah kafasi takilacaj ve mebran kaplanacak disyuzeyler dahil o camlarin bir bolumu gorunecek uzerlerine celik  bolumler kaplanacak daha is var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Aman bırakın toki malı timsahı.Burda alıın teri var :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

Ytong gelmiş beyler bi el atında indirelim kamyondan :)

Çevrimdışı cagdas44

Bursa stadını toki yapmıyor Bursa BB yaptırıyor zaten o yüzden maddi sorunları bitmedi

Çevrimiçi murat

bunu hesaplamak zor değil en fazla ortalama 50 metre boyu var 7 sıra eksik
buda 350 metre eder buraya 700 koltuk sığar ben bunu wowdan beri söylüyorum
eski açığın yükselmesi kapasiteye direk etkili olmaz diye ama kimseye anlatamadım.
hesap hatası olmasın @Necmi abi. 7 sıra eksik 250*7 =1750- merdivenler.ben mi yanlış hesaplıyorum.19 sıradan 15 sıraya kademeli düşecek.200-300 koltukta öyle gidecek.

Çevrimdışı Necmi

Abi daha timsah kafasi takilacaj ve mebran kaplanacak disyuzeyler dahil o camlarin bir bolumu gorunecek uzerlerine celik  bolumler kaplanacak daha is var
Bakalım yapsınlarda ondan sonra karar verelim gövdeyi bakalım kaç senede giydirecekler
ve neye benzeyecek adamlar hiç bir işi uzmanına vermiyorlarki her alan yüzüne gözüne
bulaştırıyor stadda hiç ilerleme kaydedilmiyor sanırım para sıkıntısıda var

Çevrimdışı Deniz

Bursa stadını toki yapmıyor Bursa BB yaptırıyor zaten o yüzden maddi sorunları bitmedi
Ha belediye ha toki her türlü beleş :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: