Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360547 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

Enesin herkese selami var beyler sorumluluk bende kalmasin :P oda yarin is basi yapiyo hayirlisi olsun diyelim

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Ama yeni açık kesitinde necmi abinin dediği gibi fazladan 2 yada 3 koltuk görünüyor

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJK_SU

O bir tecrübe
Bilgi dolu
İsmail kefil olmuş
Temelleri sağlam
Adamları uzman
Şüphem yoktur onlardan

Çiçekler derler onlara
İsyankar ve bir o kadar
Çalışkan
Ertesi güne bırakmaz işleri
Keyfe göre değil
Lazıma göre çalışır
Erbabına örnektir
Romanına kahraman

:claps: ... ve Beşiktaş insanı şair eder.
BjK Rh+

Çiçekler açar her sabah
Içimiz ferahlar
Çiçek değil sanki makina
Evimiz Vodafone Arenayı yapar
Kal gitme çiçeğim ben sensiz yapamam
Lazımsın numaralıya
Eşref saati bekleriz seni
Rasyonalist oldum bak şimdi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Gokhan_1903

@bjk_mabet dünkü bi resimde eski açıkta demirlerin üzerinde küçük paketler vardı onlar ne işe yarıyor acaba ?

Çevrimdışı FARUK

Sanırım bu şekilde olacak
aynen abi o çizime baktım bende sen deyince numaralı kesitinde kat betonu üzerinde tek koltuk görünürken yeni açıkta tribün devamı şeklinde 2 koltuk var yeni açık harika olacak gerçekten

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

görüldüğü üzere yeni açıkta 1 sıra fazla kapalıya göre kapalıda loca bölümleri daha geniş olduğu için yeni açıkta sıra fazlalığı oldu yeni açık stadın kapasite olarak yükünü çekecek tam bir efsane olacak :ebebe: :ebebe: :ebebe:

sanırım onun üstüne daha basamak gelecek yeni açık alt 29 basamak oluyor
şu anda son basamaktan sonra düz alana 2 veya 3 basamak daha gelecek sanırım prekast olacak
cizim detaylarında görünüyor

öyle olması lazım abi çizim harfiyen uygulanacak gibi görünüyor dünyada 59 sırayla yeni açık sayılı kale arkalarından olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Necmi abi en ufak bosluga koltuk koymuslar:))

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

mabet dürüst bir şekilde cvp vermeni istiyorum. bu sene vodafone arenada maç oynanma olasılığı yüzde kaçtır ?
Hiç dürüst olmayan bir cevap verdimi bu güne kadar
bu sene maç oynama ihtimali % 0 dır.
ocaktan önce bu stad bitmez ocakta bitersede çok iyi bir iş olmuş olur

Çevrimdışı LifesGood®

Tribün sıra sayıları ne kadar acaba öğrenebilir miyim ? Yeni açık gerçekten çok efsane olacağa benziyor anladığım kadarıyla. Kapalı artık daha lüks sınıfına girecek sanırım çarşı yeni açığa kayabilir diye düşünüyorum bakalım.

Çevrimdışı Efe

alt 29 sıra olacak yeni açıkta kapalıda da 27 olacak büyük ihtimal alt sıra sayısı gerçekten çok iyi üst taraftaada ortalama bir yükseklik yakalanmış tasarım harika gerçekten tek eski açık üst işi bozuyor görüntü olarak orayıda görmezden gelicez artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Mescide ne gerek var? dedim hay demez olaydım
Ne gavurluğum kaldı şu forumda ne imansızlığım
Kalbim kırıldı da uzatmamak için şiştim bir kelam edemedim
Her ne geçtiyse aklımdan klavyemden yazıp sildiğim
Necmi abi yetti imdada, deyiverdi teşekkür ederim.

Gerek var mı şu kısacık yaşamda gönül kırmaya
Hepimiz Beşiktaşlıyız düşüncelerimiz farklı olsa da
Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa
Benden selam olsun forumdaki arkadaşlara.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı LifesGood®

Eski açık çok mu düşük kalacak yani videoda ve resimlerde sanki çok aşırı fark yok gibi duruyor. Ortalama kaç sıra düşük olur sizce ?

Çevrimdışı Efe

14 şubat cumartesi açarız stadı sevgililer gününde zaten daha öncede bitmez :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yash26

[color=rgb(101, 2, 2) Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-22.06.2014-047.jpg[/url][/color]

Bu kolunun sorunu nedir? Üzerinde metal folyo mu var, bana mı öyle göründü bilemedim..

Ekrem kardeş, Mustafa kardeş elleriniz der görmesin bu arada..

serilen sey prekastlar ile alakali zannedersem
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Geovani

Şahsınına münhassır gerçekten çok güzel bi stadımız olacak her yeri aynı saraçoğlu ya da toki gibi değil yeni açığı eski açığı orjinal ve benzeri olmayacak ilk başlarda çok takmıştım eski açığa ama o bile bi orjinallik katacak stadımıza..Ayrıca efe 25+3 diye biliyorum kapalı ve numaralı altları...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Eski açık çok mu düşük kalacak yani videoda ve resimlerde sanki çok aşırı fark yok gibi duruyor. Ortalama kaç sıra düşük olur sizce ?

üst kat düşük kalacak daha orası yapılmadı 16 sıra şuan eski açık bi ümit 23 sıra olur diye bekliyoruz işte umut dünyası :icool:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 00:22:46 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

[color=rgb(101, 2, 2) Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-22.06.2014-047.jpg[/url][/color]

Bu kolunun sorunu nedir? Üzerinde metal folyo mu var, bana mı öyle göründü bilemedim..

kolon derken testere kirişini kasdediyorsun sanırım orası kapalıyla yeni açığın birleştiği yer
tamamen tahmini söylüyorum yanlış çıkarsada kusura bakma orda dönüş başlıyor açı kalıbını çıkartmak için koymuş olabilirler
genelde basamaklarda böyle kalıp çıkartılır bununla ilgili bir şeydir sanırım.

Çevrimdışı Sedat_BJK

serilen sey prekastlar ile alakali zannedersem

Başka geniş bir fotoda farkediliyor. prekastın altından yukarı doğru çıkıyor.. o halde kapalı altın üst kısımlarında prekast başlayacak..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı LifesGood®

üst kat düşük kalacak daha orası yapılmadı 16 sıra şuan eski açık bi ümit 23 sıra olur diye bekliyoruz işte umut dünyası :icool:
Anladım neyse ki alışığız biz eski açığın düşük olmasına, çok anormal gelmeyecek.  :D :D   

Çevrimdışı grlsyr

yapiyla yapicilari buraya da koymazsam olmaz :)

bu da mabete gelsin benden:) gul rengi sarap icilmez mi?

iyi aksamlar arkadaslar..

Çevrimdışı Necmi

:D daha çok beklersin @Efe Elaldı

Çevrimdışı Sedat_BJK

kolon derken testere kirişini kasdediyorsun sanırım orası kapalıyla yeni açığın birleştiği yer
tamamen tahmini söylüyorum yanlış çıkarsada kusura bakma orda dönüş başlıyor açı kalıbını çıkartmak için koymuş olabilirler
genelde basamaklarda böyle kalıp çıkartılır bununla ilgili bir şeydir sanırım.

Farkedip silmiştim mesajı ama geç kalmışım  :ebebe:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Etiketler: