Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361070 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

Dünya kupası maçlarında kendini stad skorboardın da görüpte sevinip el sallayan taraflar gibi, bende size el sallarayarak iyi geceler diliyorum...

Cümleten iyi geceler.... :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı FARUK

çiçekler işçiliğini biraz daha düzeltmiş beyler.Kirişlerin güzelliğine bakın  :ok:
hocam onlar baya bekledi kalıpta sanki ne kadar beklerse o kadar pürüzsüz çıkıyor çiçekler genelde betonu döküp sonraki gün kalıbı söktüğünden yüzeyi obitaş kadar pürüzsüz olmuyor.

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sahinnd

Dünya kupası maçlarında kendini stad skorboardın da görüpte sevinip el sallayan taraflar gibi, bende size el sallarayarak iyi geceler diliyorum...

İyi geceler Yusuf abim... Esen kal
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

22.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

dostum emeğine sağlık.. websiteden bakmak daha güzel oluyor.. sağ sol tuşuyla.. tavsiye ederim herkese

Çevrimdışı bjk_mabet

neden bu gece harfiyat yok acaba ?

çünkü bitmeye yaklaştı artık sadece kuşak hattın da hafriyat var ve betonlama çok fazla ...

@bjk_mabet hocam bir sorum var bazı mikserlerin üzeri kumaş kaplı gibi duruyor hatta ıslatılmışlar gibi

hava çok sıcak metal çabuk ısınıp betonu bozuyor içersindeki bu yüzden kullanılıyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Haldun

numaralıyla kapalının kapasitesi büyüklügü aynı mı olacak acaba bi de şu locaların önüne inen merdivenler locadaki insanların görüş açısını etkilemez mi çünkü maçı içerde izlemek isteyenler de olabilir.saygılar...

Çevrimdışı Thuggie

:lol: iyi geceler hocam

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

numaralıyla kapalının kapasitesi büyüklügü aynı mı olacak acaba bi de şu locaların önüne inen merdivenler locadaki insanların görüş açısını etkilemez mi çünkü maçı içerde izlemek isteyenler de olabilir.saygılar...

Sadece protokol tribünü sebebiyle bile olsun numaralıda daha az ücretli koltuk olacak

Çevrimdışı hzr3088

bişiy sormak istiyorum şimdi benim kafam basmıyo. Tv den izlerken normal maç kamerasından karşı tribündeki taraftarları ve kale arkasındaki taraftarları görebilcek miyiz? yani yakınlık bakımından soruyorum.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Necmi

bişiy sormak istiyorum şimdi benim kafam basmıyo. Tv den izlerken normal maç kamerasından karşı tribündeki taraftarları ve kale arkasındaki taraftarları görebilcek miyiz? yani yakınlık bakımından soruyorum.

Evet görünecek :ok:

Çevrimdışı Haldun

Sadece protokol tribünü sebebiyle bile olsun numaralıda daha az ücretli koltuk olacak

sagolasın

Çevrimdışı Efe

görüldüğü üzere yeni açıkta 1 sıra fazla kapalıya göre kapalıda loca bölümleri daha geniş olduğu için yeni açıkta sıra fazlalığı oldu yeni açık stadın kapasite olarak yükünü çekecek tam bir efsane olacak :ebebe: :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2014, 23:33:37 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezai

O bir tecrübe
Bilgi dolu
İsmail kefil olmuş
Temelleri sağlam
Adamları uzman
Şüphem yoktur onlardan

Çiçekler derler onlara
İsyankar ve bir o kadar
Çalışkan
Ertesi güne bırakmaz işleri
Keyfe göre değil
Lazıma göre çalışır
Erbabına örnektir
Romanına kahraman

Çevrimdışı cagdas44

Şuan yeni açık arka bölüm ve yeni açık numaralı tarafındaki su sızan bölmenin orada betonlama devam ediyor

Çevrimdışı FARUK

Ya abi süpersiniz güldürdünüz gece vakti :)

Çevrimdışı hzr3088

Evet görünecek :ok:

Çok teşekkür ederim :)
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Necmi

görüldüğü üzere yeni açıkta 1 sıra fazla kapalıya göre kapalıda loca bölümleri daha geniş olduğu için yeni açıkta sıra fazlalığı oldu yeni açık stadın kapasite olarak yükünü çekecek tam bir efsane olacak :ebebe: :ebebe: :ebebe:

sanırım onun üstüne daha basamak gelecek yeni açık alt 29 basamak oluyor
şu anda son basamaktan sonra düz alana 2 veya 3 basamak daha gelecek sanırım prekast olacak
cizim detaylarında görünüyor

Çevrimdışı ekesicil

su anki rampadaki hafriyat alinip götürülcekmi yoksa sahanin oldugu zemine mi dagitilcak?

Çevrimdışı FARUK

Abi orda sıra sayısı aynı sanki ama son 2 basamak kapalı ve eski açıkta genişti diğer basamaklara göre burda daraltılarak üst kısım genişletilmiş orası dolaşım alanı olabilir belki çıkış kapıları arasında yatay olarak

Çevrimdışı erzurum1903

mabet dürüst bir şekilde cvp vermeni istiyorum. bu sene vodafone arenada maç oynanma olasılığı yüzde kaçtır ?

Etiketler: