Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371439 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bugün kaç resim istiyosunuz ? :)
20 tane yeni acik 20 tane eski acik 20 tane kapalı 20 tanede numaralı yeterli 80 adet :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bana 1-2-3 tane saatli kule oradan çek  bir tane caminin oradan çek...!eski açığı boydan görelim kulelerle birlikte 1 tane de gümüşsuyu yokuşundan boydan çek   yeterli...!

koşun mabet bilgileri paylaşıyor aman yavaş 2. derecede yırtık yapmayın parmaklarınızda :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bana 1-2-3 tane saatli kule oradan çek  bir tane caminin oradan çek...!eski açığı boydan görelim kulelerle birlikte 1 tane de gümüşsuyu yokuşundan boydan çek   yeterli...!

saatli kule ve caminin oradan çekmek imkansız hocam ikisine de çıkartmıyorlar. Gümüşsuyu'nun oradan çekmeye çalışırım.

Çevrimdışı ahmett.67

Kaç resim olacak husunda bir anket düzenlesek iyi olur. Çıkan sonuca göre sayı belirlenir. :)

Çevrimdışı cagdas44

mabet'ten fotolar, fotolardan birine dikkat ederseniz alt katın ne kadar büyük olduğu belli içerdeki kamyonet oyuncak gibi durmuş :D

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıktan çekilen numaralı resimlerinde numaralıdaki zemin sanki yeni açık ile aynı seviyede  :alala:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 15:02:14 Sutlas ]

Çevrimdışı yash26

bence kapali ince iscilik yapilan yerlerde biran evel ornek bir loca yapilmasi lazim. ic dekoru yapilmis balkonu duzenlenmis tek bir loca. ve bunun resimleri paylasilsin.. elimizde hala 50 tane loca var bence satisini hizlandirir. (apartmanlardaki ornek daireler gibi)
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence prekastlara bakmamak daha iyi sonra gelişimi farkediyorsunuz :) ben öyle yapıyorum sıkıntı olmuyo :):):)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

saatli kule ve caminin oradan çekmek imkansız hocam ikisine de çıkartmıyorlar. Gümüşsuyu'nun oradan çekmeye çalışırım.

kardeşim yine yağmur geleceğe benziyor eğer imkanın olursa temiz 20 tane çek bize yeter :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

1903 :)

neyse hadi 19 tane yeter bugün yormayalım seni
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kardeşim yine yağmur geleceğe benziyor eğer imkanın olursa temiz 20 tane çek bize yeter :)

Evet yine yağmur olasılığı var umarım biz çektikten sonra yağar :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet yine yağmur olasılığı var umarım biz çektikten sonra yağar :)

bence riske girme sen ben şimdi dışardan geldim hava tuhaf her an patlayabilir..

hemde biraz merak edersin :) :) dayanabilrsen tabi..

Çevrimdışı Sedat

Emekçilerimizden mesaj var : Işıkları Açın! :biggrinking:
Fena kapalı hava  :s20:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı theteamofvictory

Aslanım obitaş 15 kişiyle çalışıyor helal olsun.

Çevrimdışı Serjo

Aslanım obitaş 15 kişiyle çalışıyor helal olsun.

biz halı saha'da maç yapmak için daha kalabalık gidiyoruz  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı demir_kArtAl

prekastçılar şov yapıyor resmen, bugün iki tane miniklerden koydular.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Thuggie

prekastçılar şov yapıyor resmen, bugün iki tane miniklerden koydular.

Prekastlari bugün bitirseler nolacak abi

Çevrimdışı eski inönü

Obitas allah rizasi icin biraz beton..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitas allah rizasi icin biraz beton..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlaşıldı Merkez bildiriliyor  :D

Çevrimdışı ahmett.67

Bugün inşaatta yavaşlama mevcut . Nedeni , a- para bitti, b-yağmur beklentisi. Ankete katılın!

Çevrimdışı Aykutt

Bu arada Time-lapse videoları 3 gündür paylaşılmıyor bir sıkıntı mı oldu acaba ?

Çevrimdışı ikarus

"Ağustos sonuna stat yetişmeyecek" açıklamasından sonra inşaatta yavaşlama söz konusu sanki
ya da ben sabırsızlanıyorum

Etiketler: