Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373089 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burhan Kork

@bjk_mabet
bir sorum olacak son attığın renkli kesitte
kapalı üst orta kısımda gözüken diğer yerlerden farklı boyalı alan ne acaba ?

BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi bu bardaklardan alsana :)[l

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mixer geldi çok şükür. Eski köşede betonlamaya devam... :boxin:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı DAF

@bjk_mabet

numaralı basın tribünü olabilir

Çevrimdışı umutdogan62

çekim açısında dolayımı anlamadım ama eski açık tarafındaki çatı yeni açık tarafından daha uzun. ve yeni açık eski açığa göre çok çok dik ayrıca eski açıktaki sütunlara ve yeni açıktaki sütunlarda farklılıklar var büyük ihtimal oda yeni açık tribün bitiş yerlerine kolonlar gelmesinden dolayı.
Eski açık   49 metre
yeni açık   49 metre
kapalı       41 metre
numaralı   41 metre

sanırım çekimden dolayı göz yanılması
doğrudur abi. fotoğraf açısı ile ilgili anlaşılan.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Başka resim yok mu @bjk_mabet daha güzeli...! bu resmin altındaki resim fotografı yok mu !

Çevrimdışı Burhan Kork

@bjk_mabet

numaralı basın tribünü olabilir
doğru veya orası şeref tribünü de olabilir..
BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı BRK

cati duz degil ama dalgali olacak, sukru saracoglu gibi, kesitte oyle gozukuyor

Çevrimdışı Deniz

Kapasite artacaksa eger eski aciktaki sira sayisi artacaktir.yeni acikla ayni seviyeye gelir

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Kapasite artacaksa eger eski aciktaki sira sayisi artacaktir.yeni acikla ayni seviyeye gelir

Yok orası kesin sabit öyle kalacakmış. Zaten stad bu haliyle bile 50.000 kişilik o yüzden kapasite artırımı hayal değil, birde Necmi abi daha önceden söylemişti o bölüm yükselse bile max 2.000 kişi farkediyormuş kapasitede  :)

Çevrimdışı Umit Safak

Şu kesitin yüksek çözünürklü hali varmı?

Çevrimdışı ALDENYX

kim yaptıysa eline sağlık  :bandit:

valla harika yapmış :D

Numaralıyı hayal ediyorum gözlerim kapalı... :)
Sallapati ellerine sağlık, duvar kağıdım bu fotoğraf.. fotoğrafı prekastlar ilerledikçe güncelleyebilir misin?

sağdakiler berezilya soldakiler ingiliz...:D
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Efe

saat 12 ye geliyor dozerlerde herangi bi hareket yok bu gece böyle geçecek anlaşılan bi gece daha kayıp :ranting2:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

saat 12 ye geliyor dozerlerde herangi bi hareket yok bu gece böyle geçecek anlaşılan bi gece daha kayıp :ranting2:

@Efe Elaldı abi yağışdan dolayı hafriyat alınamıyor olabilir mabet daha önce söylemişti hafriyat boşaltım alanında yağış sonrası sorun olabiliyormuş
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 00:04:01 cagdas44 ]

Çevrimdışı Necmi

Yok orası kesin sabit öyle kalacakmış. Zaten stad bu haliyle bile 50.000 kişilik o yüzden kapasite artırımı hayal değil, birde Necmi abi daha önceden söylemişti o bölüm yükselse bile max 2.000 kişi farkediyormuş kapasitede  :)
2000 demedim Anıl en fazla 1000 kişi artar bilemedin 1200 daha fazla olmaz

Çevrimdışı Anıl

Aklımda 2000 kalmış Necmi abi :D Eski açık sadece estetik açıdan sıkıntı onun dışında pekte önemli değil bence :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ALI RIZA

süper harfiyat kalmamış desene...! eski açıkta betonlama temel...! yeni açıkta betonlama stad bu hafta süper harfiyat kaldırdı...! artık 10 gün bişe yapmazlar  :busted_cop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu gecede cepten gitti hiç hareketlilik yok stadda
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı eski inönü

Mustafa bugun yagmura mi yakalandi acaba 25 resim cekmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı karakartalım

necmi abi sana bişey soracağım her seferinde bu kapasite muhabbeti geçiyo 50 bin diye çok mutlu oluyorum duydukça bu kapasite  gerçekten böylemi olacak resmi sitede 41.903 yazıyo sonuçta bu konu çok geçti biliyorum defalarca okudum ama yinede merek ediyorum 45 bin üzeri olacakmı stadımız
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

MMA

• Ziyaretçi

Mustafa abiyi bilmemde ben cok fena yagmura yakalandim bugun kokorec almaya gittim carsiya ise geri donene kadar laham faresine dondum kosamiyomda 10 kilo mal var elimde millet kacisiyo ben laylaylim yuuruyom O0 neyse herkese iyi geceler dilerim

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Necmi

necmi abi sana bişey soracağım her seferinde bu kapasite muhabbeti geçiyo 50 bin diye çok mutlu oluyorum duydukça bu kapasite  gerçekten böylemi olacak resmi sitede 41.903 yazıyo sonuçta bu konu çok geçti biliyorum defalarca okudum ama yinede merek ediyorum 45 bin üzeri olacakmı stadımız
Başka bir rakam söyleyip resmi siteyimi yalanlıyalım :D
resmi sitede yazan bilgi en doğru bilgidir.

Çevrimdışı ibrahmsr

Canlı yayın görüntüsü çok mu güzelleşmiş yoksa eski açıktaki betonlanan yer mi göze hoş geliyor  :D  :kop:
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı eski inönü

Mustafa abiyi bilmemde ben cok fena yagmura yakalandim bugun kokorec almaya gittim carsiya ise geri donene kadar laham faresine dondum kosamiyomda 10 kilo mal var elimde millet kacisiyo ben laylaylim yuuruyom O0 neyse herkese iyi geceler dilerim

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
gecmis olsun reyiz :)) iyi geceler sana da

Etiketler: