Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

5-6 sıra için şu eski açığın görüntüsünü bozmuşlarya gelde kafayı duvara vurma yani :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CrossBoy

mabet in paylaştığı kesite nerden  bakacaz :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Umit Safak

mabet paylaştığın resmin daha yüksek çözünürlüklüsü varsa atabilirmisin bi inceleyelim yakından :)

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı Efe

eski açığa grobeton atılıyor hafriyat yok yanlız daha bi kıpırdanma görmedim makinalarda :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı FARUK

çatı simetrikte eski açık yeni açığa uymuyo ondan

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ben kesitten bişi anlamadım anlayacağımız dilden bir açıklama varmı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sedat_BJK

kim yaptıysa eline sağlık  :bandit:

valla harika yapmış :D

Numaralıyı hayal ediyorum gözlerim kapalı... :)
Sallapati ellerine sağlık, duvar kağıdım bu fotoğraf.. fotoğrafı prekastlar ilerledikçe güncelleyebilir misin?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

niye hafriyat yok dozerler çalışmayınca bi garip oldum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Eski açığın çatısı yeni açıktan daha geniş değil mi?

Çevrimdışı umutdogan62

çekim açısında dolayımı anlamadım ama eski açık tarafındaki çatı yeni açık tarafından daha uzun. ve yeni açık eski açığa göre çok çok dik ayrıca eski açıktaki sütunlara ve yeni açıktaki sütunlarda farklılıklar var büyük ihtimal oda yeni açık tribün bitiş yerlerine kolonlar gelmesinden dolayı.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eski açıgın böyle olması kötü oldu aynı yükseliklte olsaydı nolurdu yani görselliğini bozuyor hepsi aynı olsa iyi olurdu izin vermeme nedenleri ne acaba

Çevrimdışı POSEİDON

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı LifesGood®

Eski açık, yeni açığa göre kaç sıra düşük olacak ?

Çevrimdışı Necmi

çatı simetrikte eski açık yeni açığa uymuyo ondan
tribünler farklı olabilir ama çatı oval simetrik olmaması pek mümkün değil
yani eski açık yeni açık aynı genişlikte kapalıyla numaralıda aynı genişlikte
 kendi içinde simetri var yeni açıkta loca olmadığı sürece aynı boyda olsalar bile birbirlerine benzemeyecekler
yeni açık tek parça gibi duracak bence çok estetik görünümlü bir stad olacak
bittiğindede beğeneceğine eminim tadını çıkart

Eski açıgın böyle olması kötü oldu aynı yükseliklte olsaydı nolurdu yani görselliğini bozuyor hepsi aynı olsa iyi olurdu izin vermeme nedenleri ne acaba

ertuğrul günayın tarihi koruma çabası :S
ama arkadaki oteli nedense göremedi hiç

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hey gidi Hafriyat... sen bizim yüreğimizin darlığı, gecelerimizin karanlık deviydin.. kendin de tükendin bizi de tükettin.. :bawling:

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Necmi

çekim açısında dolayımı anlamadım ama eski açık tarafındaki çatı yeni açık tarafından daha uzun. ve yeni açık eski açığa göre çok çok dik ayrıca eski açıktaki sütunlara ve yeni açıktaki sütunlarda farklılıklar var büyük ihtimal oda yeni açık tribün bitiş yerlerine kolonlar gelmesinden dolayı.
Eski açık   49 metre
yeni açık   49 metre
kapalı       41 metre
numaralı   41 metre

sanırım çekimden dolayı göz yanılması

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deniz

Mabetin paylastigi kesitle stad cok guzel duruyor :).su eski acik 4-5 sira da yukseleydi iyiydi..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: