Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Samet kardeşimin hakkı ödenmez aramasa beni bende mahsur kalmıştım şu anda :) inanılmaz yağmur yağıyordu stat'a giderken döndüm ev yoluna doğru eve gelene kadar da sucuk oldum.
ben seni uyardım ama uyarı yapildi sel dolu sağnak yağış olcak sen bize lazımsın gitme diee okumuyomusun hocamm :D
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 19:49:18 mustafa_(87) ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Samet kardeşimin hakkı ödenmez aramasa beni bende mahsur kalmıştım şu anda :) inanılmaz yağmur yağıyordu stat'a giderken döndüm ev yoluna doğru eve gelene kadar da sucuk oldum.
ben seni uyardım ama uyarı yapildi sel dolu sağnak yağış olcak sen bize lazımsın gitme diee okumuyomusun hocamm :D

t9'un azizliğine uğramışsın düzelttim mesajını  :D

Hocam bugün çok yoğundum iş yerinde foruma hiç bakamadım..

Çevrimdışı Oktay

Gördügüm kadariyla yeni acikta bir bolume daha beton dokuluyor eski acikta temeli daha bitirmemisler yarin yamur yagmazsa biter gibi bir bolumu

Yağmur fazla etkilememiş şantiyeyi  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Altuğ

Kartal'da gündüz gece oldu kıyamet yeri gibi dışarısı sağlam yağacak belliki.

Çevrimdışı Furkan Sarper

yeni açık orta bölümde testere kirişlere öncelik verilmiş orta kısımda kaç haftadır ilerleme yok.buda kalıpçı sayısının yetersiz olduğunu gösteriyor. tam zamanı aslında kalıpçı almanın bir sürü kalıp işi var.

bu arada eski açık arkada boş bıraktıkları kısım baya büyüdü mabet kesitleri paylaşınca anlarız umarım orada ne olduğunu.

http://www.besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=1393;image
şu fotoda gözüküyor demek istediğim yer

Çevrimdışı Necmi

Kartal'da gündüz gece oldu kıyamet yeri gibi dışarısı sağlam yağacak belliki.
Altuğ ofisde mahsur kaldım sel götürüyor burayı keşke sizinle çıksaydım  :D
@Altuğ

Çevrimdışı eski inönü

Aktar bu şiirleri falan yazmadan once hangi endemik otlari kullaniyorsun? :))

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Deniz

çiçekler 40 güne teslim edermi.?
kapaliyi eder eski acik agostos sonuna kalir

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Serjo

stad ta goal-line technology olacak mı acaba?
yoksa bu uygulama sadece Dünya kupası için mi  :alala:

@bjk_mabet
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

stad ta goal-line technology olacak mı acaba?
yoksa bu uygulama sadece Dünya kupası için mi  :alala:

@bjk_mabet
federasyona bagli .bu sistemleri uygulayanlar federasyonlar

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yeni bir duyumla geldim

istanbul basaksehir dusunulmeye baslanmıs baya baya isteniyormus orası:)) yetkililerle gorusmeye yakın zamanda baslanacak :))

ben ne derim derseniz hem evet hem hayır,, su var yeni stad yeni heyecan ve ardından yine yeni stad ve heyecan sanki daha bi güzel gibi ama riskleride bol
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

yeni bir duyumla geldim

istanbul basaksehir dusunulmeye baslanmıs baya baya isteniyormus orası:)) yetkililerle gorusmeye yakın zamanda baslanacak :))

ben ne derim derseniz hem evet hem hayır,, su var yeni stad yeni heyecan ve ardından yine yeni stad ve heyecan sanki daha bi güzel gibi ama riskleride bol

Passoligle boş tribünlere oynarlar zaten biliyorlar herhalde o yüzden olimpiyattan kaçmak istiyorlar
ama başak şehir daha kolay bir yerde değil
ne kadar uğraşırsalarda uğraşsınlar passoligle Beşiktaş taraftarını aynı çizgiye getiremezler.
bu sene tribünler boş kalsın kıyameti bütün kulüpler koparır passolig ölü doğdu kulüp bünyesinde olsun
on katı fazlasını alsınlar taraftarın karşı olduğu e-bilet değil bunu rant kapısı yapmaları

Çevrimdışı Efe

mabetin kesitleri merak ettim kesitleri proje bölümünede koyalım gönderdiğinde :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kameradan bakıyorum yeni açıkta betonlama yarına kadar sürer numaralıda kuşak için hafriyat gece boyu sürecektir eve gidip maçı açıp kamerayı açıp takibe devam edelim bakalım
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 21:03:51 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yeni bir duyumla geldim

istanbul basaksehir dusunulmeye baslanmıs baya baya isteniyormus orası:)) yetkililerle gorusmeye yakın zamanda baslanacak :) )

Passoligle boş tribünlere oynarlar zaten biliyorlar herhalde o yüzden olimpiyattan kaçmak istiyorlar
ama başak şehir daha kolay bir yerde değil
ne kadar uğraşırsalarda uğraşsınlar passoligle Beşiktaş taraftarını aynı çizgiye getiremezler.
bu sene tribünler boş kalsın kıyameti bütün kulüpler koparır passolig ölü doğdu kulüp bünyesinde olsun
on katı fazlasını alsınlar taraftarın karşı olduğu e-bilet değil bunu rant kapısı yapmaları

aynı fikirdeyim,, birde birsonraki sezonunda yarım devresi için bu kombine geçerli olucak deniyordu sanırım onuda dusunmuyorlar ,,, o passolig devam ettiği sürece boyle sorunlar devam ,, bi ara hoca gelicek onunlada gorusecekler netlestirirler artık o zaman,, eylülde tam oalrak ertelemesiz net karar acıklanacak ,,bence her ihtimale karsı ogune kadar beklemekte fayda var biz taraftarlar için,, ama işte bu seferde insaatı sekteye ugratıcak,, dolayısıyla kredide sart oluyor yani bir oaly bircok seyi etkiliyor,,, işleri zor
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 20:59:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bugün dikkat ettim eski açık tarafının hemen önünde saha içine yakın tarafta sanki betonlama yapılmış gibi yoksa bana mı öyle geldi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Aktar bu şiirleri falan yazmadan once hangi endemik otlari kullaniyorsun? :))

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kedi otu
Rooibos
Ginseng
Oolong
Azgın teke otu

@Necmi abi acilen yapalım haftasonu toplantısını, eminim çok daha fazla arkadaşımız katılacaktır.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Thuggie

Yanilmiyorsam sallapati yapmisti bir kac gün önce

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Etiketler: