Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375227 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
El irtibat, Mustafa nerelerdesiniz, güzelim vincimiz arıza yapmış siz yoksunuz piyasada !!!
Ben duyar duymaz geldim !
@mustafa_(87) @İrtibat3
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 15:08:06 aktar_ismail ]

Obitaş hızlanmış gibi sanki bu sabah :bandit:

Ortadoğudan geldik, arap atı gibiyizdir yakın ederiz uzağı.  :icool:

Abi, imza bölümüne 1997 yazmışsın, 1977 değil mi o  :lol:

Paralel yönetimin işi  :tabe:

Çevrimdışı saricasi

Obitaş hızlanmış gibi sanki bu sabah :bandit:

Ortadoğudan geldik, arap atı gibiyizdir yakın ederiz uzağı.  :icool:

Abi, imza bölümüne 1997 yazmışsın, 1977 değil mi o  :lol:

Paralel yönetimin işi  :tabe:
Obitaş sponsormu oldu yoksa sana noldu bile her yerin obitaş olmuş :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı canU

obitaşın hala az emekçisi var anlam veremiyorum bu duruma. Koskocaman alanda emekçiler kayboluyor. Çok daha fazla emekçi işe alması gerekmiyor mu.

Bence şu an yeterli, bu sayıyla ekim ayında bitirirler, şu anki durumda bence ekim sonu geçmedikçe sorun yok.

abi ekim sonu geç olmaz mı orası için. İnce işcilik vs olucak diye diyorum. Sadece numaralı kalsa ince işler için sadeceye oraya odaklanılır rahat yetişir belki ama iki tribün kalırsa sıkıntı olmaz mı?

Çevrimdışı Sutlas

obitaşın hala az emekçisi var anlam veremiyorum bu duruma. Koskocaman alanda emekçiler kayboluyor. Çok daha fazla emekçi işe alması gerekmiyor mu.

Bence şu an yeterli, bu sayıyla ekim ayında bitirirler, şu anki durumda bence ekim sonu geçmedikçe sorun yok.

abi ekim sonu geç olmaz mı orası için. İnce işcilik vs olucak diye diyorum. Sadece numaralı kalsa ince işler için sadeceye oraya odaklanılır rahat yetişir belki ama iki tribün kalırsa sıkıntı olmaz mı?

İkinci devreye yetişmesini beklemeyin zaten, 2015-2016 sezonunda açılır stad.

Ocak sonu açılabilir bence stat, iç kısımları yavaş yavaş yapılır. Sonuçta bizim için önemlisi tribünlerin bitmiş olması. Çatı montajı eylül ekim aylarında başlayabilirse süper olur.

Çevrimdışı serti67

gun ıcınde prekascıları calısırken goren onsanlar cok sanslı ınsanlarr soyu tukenmek uzere olan cıcek mısalıı cok nadır gorunuyolar :s20:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

3 ay sürse bu ince işler,,
zaten ocak subatta bitmiş olurlar,,,,

ama tabi su dısarısını kaplaması, restorasyon,, baya zaman alacaktır zaten en buyuk sıkıntımız o ama söylede birsey var baska adamların stadlarında bu sürece birde çevre düzenlemesi ekleniyordu ama bizde böyle birsey yok ona seviniyorum işte
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

fotolar için teşekkürler,tam obitaş çılgınlar gibi ilerleyecekti vinç bozuldu... :tabe:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

fotolar için teşekkürler,tam obitaş çılgınlar gibi ilerleyecekti vinç bozuldu... :tabe:
Zamanlaması manidar  :tabe: üzerimize oyunlar oynanıyor  :lol:

Çevrimdışı nannan

Konu dışı ama burada daha önce konuşulduğu için bu konuya yazıyorum:
Kombinelerin çıkmamasının sebebi Passolig altyapısındaki yetersizliklermiş. Kombine sahiplerine sağlanacak ayrıcalıklar konusunda Passolik kart bu özellikleri destekleyen bir altyapıya sahip değilmiş. Bu problem aşıldıktan sonra satışa çıkacakmış.

Çevrimdışı yldrmaydn

az kullanılmayan organın körelmesi gibi birşey herhalde bu obitaşın vincinin bozulması durumu :)
çok tozlanmaktan bozulmuştur.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı tayfun

Zamanlaması manidar  :tabe: üzerimize oyunlar oynanıyor  :lol:
işin fıtratında var :D

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi öyle diyosun da Obitaş işçi arttırsa ve Ekim sonu değil de Eylül sonu bitirse daha iyi olmaz mı ?

Çevrimdışı tayfun

çiçeklerde nazire yapar gibi bütün vinçleri kullanıyor,inşaatı kamera başında izleyemeyen değerli taraftarlar için yazıyorum,eski açık orta kısımda hummalı çalışma var(kameranın hemen sağı),fotolardanda görüldüğü kadarıyla köşede de sağlam çalışma var,2-3 güne iyi beton yer oralar.

İsmail abi öyle diyosun da Obitaş işçi arttırsa ve Ekim sonu değil de Eylül sonu bitirse daha iyi olmaz mı ?
Para yok olsa hızlanır tabiki :)

Çevrimdışı tayfun

madem vodafone sponsor oldu,kapattım kartalcellleri geçtim vodafone a arkadaş...
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 15:35:55 tayfun ]

Çevrimdışı SDemirsoy

El irtibat, Mustafa nerelerdesiniz, güzelim vincimiz arıza yapmış siz yoksunuz piyasada !!!
Ben duyar duymaz geldim !
@mustafa_(87) @İrtibat3
İsmail Abi dün ordaydık dünde arızalıydı zaten senden önce gittik biz  :D

Çevrimdışı siyah-1903

yok arkadaşlar boşuna nefesimizi yoruyoruz.
tüm firmalar 2015 ağustosa açılması fikrini satın almışlar çoktan.. kabasıdır, incesidir, çatısıdır, kontrolleridir, stadiumvision teknolojisidir, çimleridir, güvenliğidir, elektronik tüm düzenlemeleridir derken bu stadın 2015 ağustostan önce bitmesini beklememiz tamamen hayalcilik..
hee aynı bizler 2,3 ay öncesine kadar 2014 ağustosta açılır umudunu taşıyan saflardık, bunu da unutmayalım lütfen..
gönlümüzden geçenlerle beşiktaşın ekonomik gerçekleri ve fizik kuralları örtüşmüyor..
diyoruz ki obitaş neden az adamla çalışıyor.. sizce başkan bunu görmüyor mu?
ne kadar ekmek o kadar köfte.. cidden maddi imkanlarımız çok sınırlı..
bu kulüp rakiplerinin 1/3'ü kadar forma, 1/5'i kadar kombine satmış, 2 yıldır avrupaya, 5 yıldır şampiyonlar ligine gidememiş, son 20 yılda 3 kez şampiyon olabilmiş bir kulüp..
şimdi hiç renklilere suç atmayalım, daha başkanının arkasında bütünleşemeyen, stad yapan adama söven heriflerin "beşiktaş aşığıyız abeee" diye sokaklarda 10 yıl önceki yada çakma formalarla gezdiği, kulübüne destek olmayan taraftarları olan bir camiayız..
pazarlamamız da rezalet.. yemin ediyorum sürekli kartal yuvasına giriyorum.. bu kadar asil renklerle bu kadar çirkin ürün çıkartmayı başaranların da ellerine sağlık, alacak birşey bulamıyorum deli olucam..
bir de passolig olayı var, elemanlarda 8 mio TL alcam diye koskoca kart1903 sistemini çöpe atan, milyonlarca taraftarını karşısına alan, fb gibi duruş gösteremediği ve maç başı 100.000.TL (evet yanlış duymadınız 100.000.TL) cezayı ödemeye cesaret edemeyip, 2. olmamızın kapısını açacak fb maçını 20.000 seyirciye oynamamıza neden olan bir yönetim dehası!!!

tabiki değişecek bunlar, ancak şuanki gerçeklerimizle yüzleşmemiz lazım.. adam akıllı transfer de yapmazsak bu sene de şampiyonlar ligi haram.. arkadaş bir 10 mio EUR'luk fark yaratacak adam al, soksun seni ŞL'ne zaten o herif otomatikman parasını çıkartmış olacak, üstüne reputation (itibar) dediğin olayın yükselecek..
diegoyu neden alamadık acaba? işte bu reputation sebebiyle.. herif fenerin adını duyunca bizi sutladı..
matematik çok belli, adamı beleşe al, yıllık istediği parayı ver (3,5mio EUR ise onu da ver nolcak), seni ŞL'ne soksun, adam da prim yapar bi sene sonra da elini öpene 5mio EUR'ya sat.. al sana 1 yıl oynayıp yıl boyu sağladığı yarar yanında 1,5 EUR para kazandıran adam.. ama başkan ne diyor "bizim üst limitimiz var 2,5 EUR" ee alamıyosun işte o paraya üst segment bi adamı... al sana sneijder, herifi 7,5 mio EUR ya aldılar, yılda maçbaşıyla 4,5 mio EUR mu ne kazanıyor.. 2 yıldır ŞL'de oynuyor, 1 şampiyonluk bi ikincilik gördü, ispanyaya 5 atan hollandanın 10 numarası, van haal istedi ünal aysal 20mio EUR dedi, hadi 15'e satsın.. 0 maliyetle 1,5 yıl oynatmış olacak.. biz halen serdar gibi 3.,4. sınıf topçulara bonservis ödeyip alıyoruz..
neyse pardon konuyu saptırdım.. eğer uygunsuz içerikse silersiniz.. ama stadın yetişmeyecek olması biraz doldurdu sanırım beni..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı yedic

Oncelikle emek veren herkese tesekkurler. Baskan agustos ayinda stadi bitirecegiz derken 2015 Agustos'u kasteddi bence, Stadin dizayni ile ilgili localar keske yeni acikta da olsaydi diye dusunuyorum, Belki de ilerde yaparlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Oncelikle emek veren herkese tesekkurler. Baskan agustos ayinda stadi bitirecegiz derken 2015 Agustos'u kasteddi bence, Stadin dizayni ile ilgili localar keske yeni acikta da olsaydi diye dusunuyorum, Belki de ilerde yaparlar.
Başkan bu Ağustosu söyledi, yanlış olan çok fazla değişkene bağlı bir durumu mutlaka olacakmış gibi söylemesi oldu

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Şu kredi işi kesinleşse de yetiştirebilsek ocak şubat ayına stadı. Ayrıca para yok diye düşünüyoruz da obitaş a yok çiçeklere var mı? Hayır ikisine de yoksa çiçeklere helal olsun ikisine de varsa obitaşa yazıklar olsun. Eğer gerçekten ocak sonu şubat başıysa hedef. %100 bitmeden de olsa oynanacak hale getirilmesiyse hedef bana ekim sonu yeni açık için geç bir tarih gibi geliyor. Ha yok hedef 2015 ağustos ise ozaman sıkıntı yok biter o sürede.Ama bizi saf yerine koymasınlar söylesinler açık açık.
Maddi durum yok desinler. Ama ozaman da bu zamana kadar neden kredi almadınız diye sorarlar adama. Kolay değil tabi kredi almak düşük faizli almak elbette bir bildikleri vardır ama yönettiğiniz kulüp Beşiktaş. Ek olarak rakiplerimizin 3te 1 i kadar forma satmıyoruz artık. Son sezon 250 bin civarı forma satışı yapılmış en son kongrede açıklandı.

Son olarak da acaba diyorum obitaşın bu kadar yavaş hareket edip bu kadar rahat olmasındaki sebep yönetimle anlaşıp numaralıdan vazgeçip ceza yemeden şu tarihe kadar bitir yeter denmesi mi? Sadece tahmin yürütüyorum.

Çevrimdışı tayfun

o 250 000 de iyi tasarımla,fedalarla,heyecanla sattığımız,yd dönemi yanlış hatırlamıyorsam 160 000 civarıydı en çok(enine çizgili umbrolardaydı rekor),içim kan ağladı o colaturkalı formaları alırken vallahi.

Çevrimdışı POSEİDON

gun ıcınde prekascıları calısırken goren onsanlar cok sanslı ınsanlarr soyu tukenmek uzere olan cıcek mısalıı cok nadır gorunuyolar :s20:

:lol:
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı yigitcan1903

Satılan formaların yarıya yakını adidastan Kartal Yuvasından değil

Etiketler: