Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316526 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Geovani

Çok şükür ne güzel evimiz oldu darısı stadımızın başına cillop gibi ne güzel
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Abdullah

Başta Necmi abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Necmi abi hayalimi gerçekleştirdiğin stadimiza özel bir foruma öncü olduğun tekrar tekrar çok teşekkür ederim

Çevrimdışı Efe

görünen alanda çok az hafriyat var 2 güne biter istenirse hemen alınıp grobetonu atılmalı arkada tek yüz perde beton atılacak devasa duvarlar var  ???
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emre

Çevrimdışı Geovani

necmi abi kadar dorx unda ellerine sağlık ne güzel renkliler olmadan kafa rahat....tam bir sene geçti hafriyat geçmedi....azzzz kaldı....

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

necmi abi kadar dorx unda ellerine sağlık ne güzel renkliler olmadan kafa rahat....tam bir sene geçti hafriyat geçmedi....azzzz kaldı....

teşekkürler asıl Altuğ ellerine saglık biz sadece arka plan vs Ama öncelik Necmi Abi emekleri için teşekkür etmemiz lazım ! Renkliler gelsinler trolluk yapmadıkları sürece izlerler :)

Çevrimdışı Efe

yazı karakteri ve büyüklüğü iyi oldu tam süper oldu  ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

kafayı yiyorum efe senin ekran kaç inc _?  yazılar bende kocaman :) hatta %90 çekmişim sayfa boyutunu :)

Çevrimiçi Necmi

avatarlarda büyüdü yeniden yüklerseniz büyük olacak

Çevrimdışı Efe

kafayı yiyorum efe senin ekran kaç inc _?  yazılar bende kocaman :) hatta %90 çekmişim sayfa boyutunu :)

15.4 inç bende de %90 tamam işte sıkıntı yok  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bendede şu an güzel görünüyor yazı boyutu Altuğa gece mesaisi yaptırıyorum  ;D

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni Açıkta Kamyon baskını oldu bı anda :) ;D ;D

Çevrimdışı Geovani

Necmi abi özlettin kendini haber alamadık aramaya çıkıcaktık maltepeye  ;D ;D

Çevrimdışı Efe

eski açıkta duvarı hafriyat bitmeden yıkıp yapamazlar gibi kamyonlar girip çıkıyor ay sonuna kadar duvarla ilgili bi gelişme olmaz büyük ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

MMA

• Ziyaretçi

Altug kim

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi özlettin kendini haber alamadık aramaya çıkıcaktık maltepeye  ;D ;D

Burayla uğraşıyordum Hoşgeldin  :)

Çevrimiçi Necmi

Altug kim

Bu siteyi hazırlayan bir dostum ve iş arkadaşım

Çevrimdışı Efe

yeni açıkla ilgili sesimizi duydular heralde kamyonların hemen hemen hepsini oraya yönlendiriyorlar dozer hiç durmuyor kaç saattir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Hoşbulduk abi elllerinize sağlık süper olmuş...mabetinde yoğunluğu azalınca katılır sohbete belliki baya yoğun bu aralar....

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
eski açıkta duvarı hafriyat bitmeden yıkıp yapamazlar

Eski açıktaki duvar yıkılacak mı?Yıkmışken kuleleri de yıksalar da yeni mabedin mimarisine uygun birşey yapsalar aslında

MMA

• Ziyaretçi

Ellerine saglik emegi gecen herkesin alinti yapamadim teldeyim

Ee abi olsun o kadar sirin baba denilen adam ne demisti 2 gun icinde yeni acikta hafriyat bitcek demisti

Cehennem vuz tutcak desedi daha ihtimali vardi yani

Çevrimdışı Efe

Alıntı
eski açıkta duvarı hafriyat bitmeden yıkıp yapamazlar

Eski açıktaki duvar yıkılacak mı?Yıkmışken kuleleri de yıksalar da yeni mabedin mimarisine uygun birşey yapsalar aslında

duvarın halini görmediğiniz için bilmiyorsunuz yıkılmadan yapılamaz zaten ölüm tehlikesi var ordakilerin başta mabet o yüzden istemeselerde yıktıracaklar mabet açıklar zaten zamanı geldiğinde en sıkıntılı bölge duvar şuan şu hafriyat bitsede işler yoluna girse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ee abi olsun o kadar sirin baba denilen adam ne demisti 2 gun icinde yeni acikta hafriyat bitcek demisti

vuz _? ne :) buz olmaya o :) muz mu demek istedin :)

Çevrimiçi murat

şirin baba bu koulara girmez.ihsan coşkun o sözü söyleyen.

Etiketler: