Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375288 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı canU

günaydın büyük beşiktaş taraftarı.kamera görüntüsünde iyileşme mi var bana mı öyle geldi ?.daha bi net görünüyor sanki ....

Aynen kamera daha net gibi. Havanın iyi olmasından da olabilir. güneş parlamıyo ya

kaliteyi artırınca bant genişliğini sabit tutmak için fps yi düşürmüşler sanırım

bu durum hiç hoş olmamış ki. Ağır çekimde izliyoruz görüntü eskisi gibi olsa daha iyi bence.

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Eski açıkta bir emekçimiz namazını kılıyor kalıp üzerinde .. Allah kabul etsin.. Temelinde Allah aşkı da var, çok şükür..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı hic2222

hemde tarihi sarı ışıkla aydınlatılacak
Tarihi sarı ışık  :lol: :lol:
Hey Allahım yaaa
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı hic2222

Yoğun mesaj trafiğinde atladıysam affola, Numaralı ihalesini kim aldı?
Mabet bu çiçekler 1 NUMARA yazmıştı.
Genel olarak çiçeklere verildiği kanaati doğurdu

Çevrimdışı demir_kArtAl

şu kırmızıyla işaretlediğim yer zemin seviyesine indimi artık, yetti gari
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni açık ve eski açık gayet iyi durumda artık böyle devam eder inş 15 ekimde tüm kaba inşaatın bitmesi süper olur  :)

Çevrimdışı melih

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 13:55:17 melih ]
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ercan

Başta necmi abi olmak üzere diger adminlerden ve forumu surekleri takip  edebilen  arkadaslarimizdan bir ricam olacak ( vodafone arena'da bugun basligi ile) bir konu açtim gunun sonunda  gune dair bir iki kelam yazarsaniz forumda her zaman aktif olamayan Beşiktaş'lilara faydali olur dusuncesindeyim
Şimdiden teşekkürler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Başta necmi abi olmak üzere diger adminlerden ve forumu surekleri takip  edebilen  arkadaslarimizdan bir ricam olacak ( vodafone arena'da bugun basligi ile) bir konu açtim gunun sonunda  gune dair bir iki kelam yazarsaniz forumda her zaman aktif olamayan Beşiktaş'lilara faydali olur dusuncesindeyim
Şimdiden teşekkürler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gun icerisinde takip eden arkadaslar yazabilirler bende yardimci olmaya calisirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Hey Allahım yaaa
tarihi derken yanlış ifade ettim,tarihi mekanlardaki gibi aydınlatılacak daha doğrusu  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Hey Allahım yaaa
tarihi derken yanlış ifade ettim,tarihi mekanlardaki gibi aydınlatılacak daha doğrusu  :D

tarihi ısıkta olur ne fark eder sonucta aynı seyi anımsatıyor :akuma:

o değilde on numara olacak bunu biliyoruz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

dostlar bazen forumda en hararetli tartışmaların başında olan stadımızın bitiş tarihi ile ilğili başkana çok yazıldı çizildi, ben burda fikret ormanın taktikte mutlak başarılı fiiliyatta başarısız oluğunu görüyorum...taktik olarak bu yolu seçmese belki 20 tane loca zor satardı ve sponsor anlaşmalarında eli kuvvetli olmazdı.. fiiliyat zaten ortada onun için söylenecekleri herkes görüyor

Çevrimdışı canU

eski açık numaralı köşede temel genişletme çalışmaları devam ediyor. Çakılları seriyorlar. İnşaatta gerçekten genişleme ve bir hızlanma var.
kantarın numaralı tarafını da hızlı bir şekilde temel seviyesine getiriyorlar. Temmuzun ilk haftası gelse de stat 4 bir taraftan yükselse.

Çevrimdışı hic2222

Hey Allahım yaaa

Anladım üstad pardon..
Bende esprili bir yaklaşımla ifade ediyorsunuz zannettim

Çevrimdışı canU

yanlış görmüyorsam şu kolonların içine konulacak demirlerden getirdi bir tır.

Çalışan sayısı baya artmış :) Numaralının bir bölümünde hafriyat sıfırlanmış.

Çevrimdışı serti67

Ihsan coşkun bey konuşmuş yine haber 1903 allahtan tarih vermedi fazla her dedidigi en az ıki hafta ssarkiyoo
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı svsgndgd

Arkadaşlar sahada büyük mobil vinç mi var. Pek seçemiyorum da. Eğer oysa niye öyle kaldırmış bekliyo
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı canU

obitaşın hala az emekçisi var anlam veremiyorum bu duruma. Koskocaman alanda emekçiler kayboluyor. Çok daha fazla emekçi işe alması gerekmiyor mu.

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar sahada büyük mobil vinç mi var. Pek seçemiyorum da. Eğer oysa niye öyle kaldırmış bekliyo
Obitaşın vincindeki sorunla ilgileniyorlardı galiba

obitaşın hala az emekçisi var anlam veremiyorum bu duruma. Koskocaman alanda emekçiler kayboluyor. Çok daha fazla emekçi işe alması gerekmiyor mu.

Bence şu an yeterli, bu sayıyla ekim ayında bitirirler, şu anki durumda bence ekim sonu geçmedikçe sorun yok.

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş hızlanmış gibi sanki bu sabah :bandit:

Ortadoğudan geldik, arap atı gibiyizdir yakın ederiz uzağı.  :icool:

Abi, imza bölümüne 1997 yazmışsın, 1977 değil mi o  :lol:

Etiketler: