Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8374617 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

yeni açık köşeye 2 tane prekast yerleştirmişler :captain:
prekastçıların bugünkü işi bitmiş o zaman :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Burhan Kork

İspanya- Şili maçı bahane.. Stadın inşaatını izlemek şahane :)

şuan aynı şekildeyim emin olabilirsin :lol:

Bursa sporlu arkadaşın evindeydim o anda.. Oda maçı bırakıp stadı izliyordu :) Evden çıkarken açık kalsın ben biraz daha bakarım diyordu :)
:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :evillol: :evillol: :evillol:

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
@Bjk_mabet:
Bu fotograf çok manidar olmuş :)

BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı SDemirsoy

prekastçıların bugünkü işi bitmiş o zaman :D
iyi yakaladın olayı Abi  :D

Çevrimdışı Pençe1903

Sanki oraya ait gibi durmuyor prekastlar. Sola doğru dışarıya taşmış, kısa süreliğine koyulmuş gibi
Heycanlanıyoruz işte abi ama dediğin gibi dışarı doğru taşmış  :)

Heyecan hep aynı :tabe: Senin mesajı gördükten sonra noluyo lannn dedim. Elim ayağıma dolandı :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Sanki oraya ait gibi durmuyor prekastlar. Sola doğru dışarıya taşmış, kısa süreliğine koyulmuş gibi
Heycanlanıyoruz işte abi ama dediğin gibi dışarı doğru taşmış  :)

Heyecan hep aynı :tabe: Senin mesajı gördükten sonra noluyo lannn dedim. Elim ayağıma dolandı :busted_cop:
abi demek ki prekast değilde daha heyecan verecek bir şey olsa vay halimize  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabetin ikiz yada ucuz oldugunu dusunuyorumm   :Dbukadar anlayış sabır bilgi akışı uykusuzluk heyecan tek kişide yetmezz yeme bizi kardeşlerini acikla
:) tesekkurler

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı izorlu85

çiçeklerin vinç operatörleri öyle paydosu verdiler :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

çiçeklerin vinç operatörleri öyle paydosu verdiler :)

Vay arkadaş adamların paydos vermesi bile takip ediliyormuş...  :D 

Millet çetele tutuyo demek ki... Kim ne yaptıysa not alınıyormuş...

örnek: "Abi iki işçi wc ye gitti..."
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Efe

Bu arada numaralida sorunlu bolumun yarisina kadar kazmislar kusaklama ve perde isleri yavastan baslar ordada bu aksam hafriyat kusaklarin dibinde devam eder :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

Yalnız bu profilde yazan "yavru kartal" olayı da gözümden kaçmadı değil hani... Bu ne abi 34 yaşında yavru kartal mı olur... Kocadık valla kocadık... ömrümüzün yarısı gitmiş, ne öle yavru mavru... Bu sitenin yöneticisi nerde kardeşim... :) Necmi abi bu konuyu değerlendirmek için toplantı talep ediyorum...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ozan062

@bjk_mabet  sen 10 numara adamsın ya teşekkür ederim kendi adıma herşey için :)

ben ne yaptım ki şimdi  :alala:

bilgi veriyosun şu saat olmuş hala  :ok: dinlenmiyorsun hiç :bandit:

hocam malum sitede 3te bile haber verdiği oluyordu mabetin:)) son donemlerde az ugruyordu ondan ozledik onun bu hallerini :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

bizim atmosferi ve tribün saha mesafelerini anlayabilmek için Dünya Kupasında arena de baxiada maçlarını takip edin.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Mabet abi patron adamsin ya
Aga bizim stadta isiklandirma olacak mi? Allianz arenadaki gibi misal ?? Cok merak ediyorum

dış stunlar ışıklandırılacak...

site deneticileri arkadaslar bakın bu tip bilgilendirici mesajlarıda aslında kaydetmemiz lazım bakın zamanla unutuyoruz bunları:))

ben bir ara isterseniz malum siteye gidip bütün mesajları inceleyip gerekli olanları çekip bir yere koymaya yardım edebilirim:))

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bu profilde yazan "yavru kartal" olayı da gözümden kaçmadı değil hani... Bu ne abi 34 yaşında yavru kartal mı olur... Kocadık valla kocadık... ömrümüzün yarısı gitmiş, ne öle yavru mavru... Bu sitenin yöneticisi nerde kardeşim... :) Necmi abi bu konuyu değerlendirmek için toplantı talep ediyorum...

iyide yusuf yaz mesaj büyü :D
ne o öyle siteye bu gün üye olan senden fazla mesaj yazıyor büyü biraz :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

hemde tarihi sarı ışıkla aydınlatılacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Mabet hocam bilgiler icin tesekkürler, hic sıkılmıyo musun yazarken? Sonucta mecbur degilsin kafayi vurup yatabilirsin simdi :D
:) hayir sıkılmıyorum :)

çay var mı çay  :)
klup binasindayim oglene kadar :)

hocam belki unutmussundur bir arkadas soylemişti  baret ve yelek satısı hakkında kartal yuvcasında onu bi hatırlatayımda belki olurda kabul gorur cok kıyak olur

Çevrimdışı yigitcan1903

Forzada şöyle bir duyuru geçmişler daha çok kişi görsün diye buraya da ekliyorum

ACİL KAN İHTİYACI

Göztepe Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hastamız için çok acil AB Rh (+) Pozitif Kan Gerekmektedir.

İrtibat Tel: 0532 784 01 46 (Sadık Türk)

Çevrimdışı frkndgnr

Obitaşa bak sen, testere kirişte örermiş

Tapatalk ile gönderildi(Note 3)

Çevrimdışı POSEİDON

Yoğun mesaj trafiğinde atladıysam affola, Numaralı ihalesini kim aldı?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ibrahmsr

Yoğun mesaj trafiğinde atladıysam affola, Numaralı ihalesini kim aldı?

Daha belli değil ancak önümüzdeki 1-2 hafta içinde açıklanacak.
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Semih

günaydın büyük beşiktaş taraftarı.kamera görüntüsünde iyileşme mi var bana mı öyle geldi ?.daha bi net görünüyor sanki ....

Aynen kamera daha net gibi. Havanın iyi olmasından da olabilir. güneş parlamıyo ya

kaliteyi artırınca bant genişliğini sabit tutmak için fps yi düşürmüşler sanırım
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Yusuf bak bana beyaz kartalim biraz msj yaz bence unuttu herkes seni :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Öğlen yemek mi yiyecez stada mı bakacaz. Sanırım herkes videoya yüklendi görüntü yavaş

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

büyüyene kadar senin çocucuğa devret hesabı yusuf abi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: