Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320254 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

45.000 den aşağı olan stadyumlara Dünya kupası veya herahangi bir final vermeleri çok zor.bu nedenle min 45000 olacaktır kapasite.Böylece uefa kriterlerini karşılayacak stadlar:

Vodafone Arena,Atatürk Olimpiyat,tt arena,Konya,Bursa,Kadiköy,Trabzon  olmak üzere 7 stad olacak.7 stada Dünya kupası vermelerinin imkanı yok çünkü fifa minimum 12 stadyum istiyor.Anca avrupa şampiyonası düzenleyebiliriz
yalnız atıyorum avrupa kupasını düzenleme görevi bize verildi diyelim aynı şehirden sadece 2 stada izin veriliyor ve maalesef bu istanbuldan olimpiyat ve tt arena olur çünkü 2016ya talip olduğumuzda bu 2 stad gösterilmişti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Stadta 40 bin normal seyirci koltugu olsun yeterli 30 bin kombine 10 binde normal seyirci icin bilet localar vip basin falan 44 bini geciyor gayet yeterli oylede olacak insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şuan hafriyat var sahaya toprak dokuyorlar artik eski acik donus icin sıkıntı kalmayacak heralde temel atmaya hazir hale gelcek

Valla mı eğer öyle bişey olursa mükemmel olur  :)

Çevrimdışı Tolga

Şuan hafriyat var sahaya toprak dokuyorlar artik eski acik donus icin sıkıntı kalmayacak heralde temel atmaya hazir hale gelcek
bu güzel işte :ok: :ok:

Çevrimdışı salih

Stadta 40 bin normal seyirci koltugu olsun yeterli 30 bin kombine 10 binde normal seyirci icin bilet localar vip basin falan 44 bini geciyor gayet yeterli oylede olacak insallah
bizim inancımızda bu yönde inşallah

Çevrimdışı Oktay

sanki önceden 60 bin kişiye oynuyoduk bırakın kapasite konusunu 40 bin iyiydir hatta çok iyidir  :D :D

Çevrimdışı Deniz

yalnız atıyorum avrupa kupasını düzenleme görevi bize verildi diyelim aynı şehirden sadece 2 stada izin veriliyor ve maalesef bu istanbuldan olimpiyat ve tt arena olur çünkü 2016ya talip olduğumuzda bu 2 stad gösterilmişti.
Aynı şehirde 2 stada izin veriliyor diye birşeyi ilk kez duydum  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı umit

Bizim stat UEFA SUPER CUP icin ev sahipligi yapabilir. Biliyorsunuz onceden monacoda oynaniyordu. Artik farkli stadlarda oynaniyor. 2013 de pragda 20 binlik bir stadda. 2014 de Cardiffde 33 binlik stadda oynandi. Bizim stad da bu organizasyon icin cok guzel olur.

Çevrimdışı ahmett.67

Stadımızın yeri konusunda ilk başlarda şu an devleti temsil eden hükümet ile sorun yaşadığımızı unutmayalım.Statın şimdiki lokalizasyonda olmasının haklı ve haksız gerekçeleri var... Beşiktaşlı birinin olya bakışı ile bürokratın farklı olabiliyor. Daha sonra bu zihniyette oy kaygısı, Başkanın çabaları  falan bir şekilde yumuşama oldu. Zamanın Kültür Bakanı değişti... Yine de stat ile ilgili konularda kapalı kapılar arkasında sorunların devam ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden stat kapasite olayı karambole getirilecek gibi duruyor. Fazla kurcalamamak gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Aynı şehirde 2 stada izin veriliyor diye birşeyi ilk kez duydum  :alala:
ben öyle biliyorum çünkü 2016ya talip olduğumuzda şükrü saraçoğlu aday statlar arasında gösterilmezken istanbuldan sadece olimpiyat ve tt arena gösterilmişti gene de araştırmak lazım ama ben öyle biliyorum açıkçası.

Çevrimdışı Deniz

Uefa ve Şampiyonlar ligi maçlarında Vodafone Arena ismini kullanamayacaz.Stadın ismi SEBA ya da ŞEREF stadı olacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

ben öyle biliyorum çünkü 2016ya talip olduğumuzda şükrü saraçoğlu aday statlar arasında gösterilmezken istanbuldan sadece olimpiyat ve tt arena gösterilmişti gene de araştırmak lazım ama ben öyle biliyorum açıkçası.
Saraçoğlu eski kaldı biraz bence ondan göstermediler.2 stadyum bile gösterilecekse bu Vodafone arena ve tt arena olur  :)

Çevrimiçi murat

olimpiyat stadında ben olimpiyat bile yapılabileceğine inanmıyorum dünya kupası maçı oynanması imkansız.eldeki stadlara bakınca olimpiyat stadını hemen elerler.

Çevrimdışı Tolga

Saraçoğlu eski kaldı biraz bence ondan göstermediler.2 stadyum bile gösterilecekse bu Vodafone arena ve tt arena olur  :)
tt arena yerine bizim stad gösterilmesi gerekir kesinlikle fakat final için elimizdeki en büyük stad olimpiyat stadı o yüzden ondan vazgeçilemez :)

Çevrimdışı arda

Maalesef statdaki maketi kırmışlar 1 tane maketimiz kaldı o da sanırım Vodafone Plaza da oraya gitmek lazım.

OHA kepçeyle mi girmişler!??  :busted_cop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

tt arena yerine bizim stad gösterilmesi gerekir kesinlikle fakat final için elimizdeki en büyük stad olimpiyat stadı o yüzden ondan vazgeçilemez :)
Olimpiyat stadı büyük ama kullanışsız.Yabancıların oraya gitmesi imkansız.Elinde fotograf makinesiyle dolmabahçeye gelen turistler gezdikten sonra biletini alıp maça girmek varken 2 saat yolculuk edio olimpiyata gitmeyi istemez.Fifa hiç istemez  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Stadımızın yeri konusunda ilk başlarda şu an devleti temsil eden hükümet ile sorun yaşadığımızı unutmayalım.Statın şimdiki lokalizasyonda olmasının haklı ve haksız gerekçeleri var... Beşiktaşlı birinin olya bakışı ile bürokratın farklı olabiliyor. Daha sonra bu zihniyette oy kaygısı, Başkanın çabaları  falan bir şekilde yumuşama oldu. Zamanın Kültür Bakanı değişti... Yine de stat ile ilgili konularda kapalı kapılar arkasında sorunların devam ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden stat kapasite olayı karambole getirilecek gibi duruyor. Fazla kurcalamamak gerek diye düşünüyorum.

Stat'ın yapımı konusunda hükümet ile sorunumuz olmadı hiç bir zaman. Konuları çarpıtmayalım. Başbakan olmasaydı buraya bu stadı yapmamız hayaldi lütfen geriye dönün de Fikret Orman'ın konuşmalarını tekrar izleyin. Olabilecek bütün birimlere giriyor bizim stadımız.

Edit: Kültür bakanı'nın çıkardığı sıkıntılar vardı fakat Beşiktaş kulübü stat yapma başvurusunda hiç bulunmamış Fikret Orman kendisi söyledi.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 13:25:02 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı arda

An itibariyle bir kamyon daha harfiyatı boşaltıyor  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

OHA kepçeyle mi girmişler.??  :busted_cop:

Bilmiyorumda asabım bozuldu terbiyesizlik gerçekten o maketi kırmak.

Çevrimdışı FARUK

arkadaşlar günaydın.şimdi uyandım ve aklıma takılan ilk şey şu oldu:eski açık testere kirişler kaçıncıdan sonra arkadaki sütunlara bağlanmayacak.şuan 7.nin iskelesi kuruldu oda sanırım arkadaki sütunlara bağlı....

hocam ilk bu üst testereleri taşıyacak kolon filizini işaretedim
çelik destek başlangıcından bir önceki sütundan itibaren bağlanmayacak artık sanırım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat'ın yapımı konusunda hükümet ile sorunumuz olmadı hiç bir zaman. Konuları çarpıtmayalım. Başbakan olmasaydı buraya bu stadı yapmamız hayaldi lütfen geriye dönün de Fikret Orman'ın konuşmalarını tekrar izleyin. Olabilecek bütün birimlere giriyor bizim stadımız.

Edit: Kültür bakanı'nın çıkardığı sıkıntılar vardı fakat Beşiktaş kulübü stat yapma başvurusunda hiç bulunmamış Fikret Orman kendisi söyledi.
Mustafa merhaba dostum, bu konuda aynı düşüncede değilim senle. Hükümet direk kendisi tepki çekmemek adına o zaman dönemin Kültür Bakanını bu iş için kullandı. Amaç burdaki değerli araziyi alıp bize başka bir yerde toki imkanlarıyla stat yapmaktı, Fikret Orman camianın tepkisini düşünerek buna karşı çıktı ve çok zorlu bir aşamadan geçildi. Stadımızla ilgili çıkan ses kayıtlarına girmicem çünkü konu farklı yerlere kayar ama bu stadın burda yapılmasını Recep Tayyip Erdoğan hiç bir zaman istemedi. Başkanımız tabiki çok yardımı dokundu diyecektir, arka kısmında ne konuşmaların geçtiğini hiç birimiz bilmiyoruz.
Korku akıl katilidir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa merhaba dostum, bu konuda aynı düşüncede değilim senle. Hükümet direk kendisi tepki çekmemek adına o zaman dönemin Kültür Bakanını bu iş için kullandı. Amaç burdaki değerli araziyi alıp bize başka bir yerde toki imkanlarıyla stat yapmaktı, Fikret Orman camianın tepkisini düşünerek buna karşı çıktı ve çok zorlu bir aşamadan geçildi. Stadımızla ilgili çıkan ses kayıtlarına girmicem çünkü konu farklı yerlere kayar ama bu stadın burda yapılmasını Recep Tayyip Erdoğan hiç bir zaman istemedi. Başkanımız tabiki çok yardımı dokundu diyecektir, arka kısmında ne konuşmaların geçtiğini hiç birimiz bilmiyoruz.

Çok yanlışın var hocam Başbakan buraya bizzat kendisi istedi stat yapımını oraya sadece karşı çıkan Ertuğrul Günaydı. Anıtlar kurulu zaten hep karşı hala da karşı.

Edit: Ertuğrul Günay kullanılacak bi adama benziyor mu ? Açıklamalarını bir gözden geçir bakanlıktan alındıktan sonraki açıklamalarına bak derim neyse konuyu çarpıtmayalım. Ama teşhislerin tamamen yanlış.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 13:33:13 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben inanmıyorum artık kapasitenin artacağına
İzin alamayacağımızı düşünüyorum
:naughty: @yigitcan1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ek olarak Başbakanın ve Dönemin spor bakanının stadın arazisiyle ilgili yaptığı açıklamaları da hatırlatmak isterim. "Bu stadın burda yapılması için destek verdik hatta stadın arka tarafında yer alan İETT'ye ait olan araziyi'de Beşiktaş'ın hizmetine tahsis edeceğiz" dediler, daha dün gibi aklımda ama sonrasında hiç bir şey olmadı. Çoğu haber manipülasyon. Türkiye'nin her şehrine her takımına stat yap ama iş Beşiktaş'a gelince sadece izin verdik de.

http://www.milliyet.com.tr/suat-kilic-inonu-stadi-nin-insasi-icin-engel-kalmadi-besiktas-ibb-1631848-skorerhaber/
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

sürekli kamyon gidip geliyor rampada hummalı bir çalışma var  :super:

Etiketler: