Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Cumhurun görüşü Başkan'ın paraya kıyıp Hibrit yaptıracağı yönünde inşallah hislerim yanılgıdır,ama şimdiden desso formasıyla protokol imzalanıp randevu alınması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Cumhurun görüşü Başkan'ın paradan kalmayıp Hibrit yaptıracağı yönünde inşallah hislerim yanılgıdır,ama şimdiden desso formasıyla protokol imzalanıp randevu alınması lazım.

eski açık tam kameranın sağındaki tablada bi hareketlilik var ama dur bakalım kolon falan dikecekler sanırım

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Serkan7738

yanlış yazıyı alıntılamışım bu arada alıntıladığım yazıdan hiçbişey anlamadım :ebebe:

Çevrimdışı Serkan7738

geniş açıyla almaya çalışmışlar

abi niye böle filtreli çekiyolar face e mi atıcaklar retricayla çekseymiş bari

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

abi niye böle filtreli çekiyolar face e mi atıcaklar retricayla çekseymiş bari

foto yu çeken hanımefendinin tercihi :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı arda

şimdi anlaşıldı  :biggrinking:

ahahhahaha  :s20: :s20: ama emeğe saygı  :ok: elleri dert görmesin  :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni açık - Numaralı köşe 1.kat tablalansa çok daha farklı duracak stad. Şu haliyle bile muazzam duruyor. :claps:

Çevrimdışı Yakup

foto yu çeken hanımefendinin tercihi :)

foto yu çene seda mı? sedat mı?  :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serkan7738

keşke kapalının tam ortasından birisi numaralının fotoğrafını çekse yedek kulubeleri (böylemi yazılıyodu bu ) falan belli olsa

Çevrimdışı FARUK

foto yu çene seda mı? sedat mı?  :D

sedatureen çekiyor diğeri paylaşıyor
 sonradan farkettim :)
seda   tureen  :ok:

Çevrimdışı Yakup

işte o isim seda türen mi? sedat üren mi?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yakup

sonradan farkettim :)
seda   tureen  :ok:

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı quentine83

sarı ve turuncu yelekli ablalar yarım saattir geyiğin dibine vuruyor sanırım.belkide iş konuşuyorlardır.ne zaman bitecek stat diye(yersen) :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mimaralper

eski açıkta. temeli atmadan acaba neden iskele ve kalıplar kuruldu. temele gömülsün gitsin mi deniyor acaba (aynı kule vinç de yapıldığı gibi. ) işler yavaşlamasın diyemi erkenden yapıldı bu iskeleler.
bu işi ben de anlamadım
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 14:11:20 mimaralper ]

Çevrimdışı quentine83

numaralıda kimse yokmu ben mi göremiyorum.240 işçi var diyorlar.30-40 tane eski açıkta desek hadi 10-15 tane demir bağlıyor.gerisi nerde bu işçi kardeşlerimizin ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı arda

sarı ve turuncu yelekli ablalar yarım saattir geyiğin dibine vuruyor sanırım.belkide iş konuşuyorlardır.ne zaman bitecek stat diye(yersen) :D

ahahahahha nolcak bu stadın hali! Bence güzel esinti vardır orda manzarada keyfini çıkarıyolardır. :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

turunculu isyan etti baretini çıkardı :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Cumhurun görüşü Başkan'ın paraya kıyıp Hibrit yaptıracağı yönünde inşallah hislerim yanılgıdır,ama şimdiden desso formasıyla protokol imzalanıp randevu alınması lazım.
Kıyılacak bir para değil ki, 500 bin euro ile 1 milyon euro arasında bir fiyatı var diye söylenmişti daha önce :)

Çevrimdışı arda

turunculu isyan etti baretini çıkardı :evillol:

Ne konuşuyolar acaba!!??  :alala:

Hibrit mi serpme mi?
fotovoltaik PTFE mi muşamba mı?
raylı sistem mi prekast fiks mi?
Serdar mı Necip mi?
Sİyah mı Beyaz mı?
çay mı kahve mi?
Johnny Depp mi Brad Pitt mi?
çok konu birikmiş onu anladım  :akuma:

Obitaşcılar özellikle @aktar_ismail  görmesin bu fotoyu  :icool:

Çiçekler inşaat ikinci sevdam benim  :utan

Çevrimdışı quentine83

emin ol stadın dışında herşeyi konuşuyorlardır.akşam düğün var ne giysem falan.(neyse mabet tanıyodur onları ayıp olmasın şimdi.boş yerede günahlarını almayalım. :tabe:
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: