Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309377 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı attila kağan

Herkese iyi geceler. Müsadenizle 3 sorum olacak. Umarım cevapları bilen çıkar :)

1.) Kullanılan demirler paslı. Bunun betona, betonla tutunmaya ya da dayanıklılığa olumlu ya da olumsuz bir etkisi var mı? Varsa ne gibi etki söz konusu?
2.) Şu çelik konksürksiyonların amacını hala çözemedim :alala:
3.) Muhtemelen daha önce pek çok kez sorulmuştur ama maalesef iş yoğunluğundan ötürü sürekli bu sayfayı takip edemediğim için kaçırmışımdır. Yeni açık tribünü neden yekpare olarak inşa edilmedi? Yer mi sıkıntı, yapılamıyor mu yoksa tercih mi edilmedi?

Düzenleme: 2nci sorumun cevabını Mustafa'nın fotolarında anlamış oldum :ebebe:
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 01:51:14 attila kağan ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Herkese iyi geceler. Müsadenizle 3 sorum olacak. Umarım cevapları bilen çıkar :)

1.) Kullanılan demirler paslı. Bunun betona, betonla tutunmaya ya da dayanıklılığa olumlu ya da olumsuz bir etkisi var mı? Varsa ne gibi etki söz konusu?
3.) Muhtemelen daha önce pek çok kez sorulmuştur ama maalesef iş yoğunluğundan ötürü sürekli bu sayfayı takip edemediğim için kaçırmışımdır. Yeni açık tribünü neden yekpare olarak inşa edilmedi? Yer mi sıkıntı, yapılamıyor mu yoksa tercih mi edilmedi?

1) Demirin paslanması kimyasal bir olaydır bu bakımdan baktığımızda fiziksel olarak bir fark oluşutaracağını düşünmüyorum ama kimya ile gerçek hayatta pratikte farklılıklar görülebilir
3) Tam olarak ne kast ettiğini anlamadım ama tribün arasında loca bulunmuyor ayrıca alt katlarda bütünlüğü sağlamak amacıyla çıkış tünelide yok.Alt ve Üst kat arasındaki taraftar dolaşım bölümü var,üst kat kirişler bu bölümün bir kısmına kadar geliyor yani çok büyük bir fark yok tribün bütünlüğü bence iyi bir şekilde sağlanacaktır.

Çevrimdışı Efe

numaralıda çalışma hala sürüyor yeni açıktada beton hala sürüyor bi kaç saate biter heralde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu kadar kısa sürede zarar verecek bir paslanma olmaz en fazla üstü oksitlenir bir sakınca doğurmaz
diğer soruna gelince tek parça olsaydı kapasite 2500 civarı düşerdi hem daha dik olurdu daire çapı düşeceği için sıradaki koltuk sayısı azalırdı
hemde şu an üst üste gelen tribünler sayesinde  7-8 sıra kazanıyoruz aynı zamanda çok eski tarihli stadlardaki gibi çirkin bir yapı olurdu
tek kat tribünün nesi beğenilir anlamıyorum estetik bir yanı yok taraftar bütünlüğü derseniz bunu sağlayan taraftardır tribün değil ve bir tribün açısı
diğerlerinden farklı olursa sesin yayılma açısı değişir ve bence ambiansada kötü etki eder

Günaydın beyler :)

Mail adresinize sürekli haberdar etme mailleri geliyorsa ve bu durumdan rahatsız iseniz lütfen özelden yazın.

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Beyler Yarın yaş hanem 23 olacak  :D ama ben 24 yaşına giriyorum anlamadım bu işi  :alala: @aktar_ismail bu forum genç gösteriyor adamı İsmail Abi  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

08.09.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı selçukaras

eski açıkta. temeli atmadan acaba neden iskele ve kalıplar kuruldu. temele gömülsün gitsin mi deniyor acaba (aynı kule vinç de yapıldığı gibi. ) işler yavaşlamasın diyemi erkenden yapıldı bu iskeleler.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beyler Yarın yaş hanem 23 olacak  :D ama ben 24 yaşına giriyorum anlamadım bu işi  :alala: @aktar_ismail bu forum genç gösteriyor adamı İsmail Abi  :evillol:

Günaydın Beşiktaş Arena.

Sorun senin hesaplamada olmasın @SDemirsoy  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy nice yıllara... yarın alman pastasıyla limonata eşliğinde kafede yeni yaşını kutlayalım :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yakup

Gençlerbirliği'nin Yunan Olympiakos'a sattığı Jimmy Durmaz, milli takımı için oynadığı İsveç'in Aftonbladet gazetesine konuştu.

Jimmy Durmaz, Ernest Happel'de oynanacak Avusturya milli maçında rakip takım seyircilerini susturmak istediğini söyledi. Gençlerbirliği formasıyla çıktığı son Beşiktaş maçı içinse, "Beşiktaş'ın eski stadından oynadığı son maçta sahaya çıktım. Statta sadece 30 bin kişi vardı ama ben sanki 500 bin kişiye oynuyormuş gibi hissettim" dedi.

seni bitince VODAFONE ARENAYA bekleriz jimmy  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı oktayd

Herkese selamlar,
Umarım Mabedimizin en kısa zamanda bu halini de görürüz.
fotoğraf Yasaklı Link'den(sakıncası yoktur umarım Mustafa)

Çevrimdışı megiddo

günaydın, sabah ta kalktım resimlere baktım yine takıldı aklıma, sahaya tek giriş eski açık rampa görünüyor, acaba eski açık kapalı köşesindeki çıkışta da bir rampa veya bir tünel yapılamaz mıydı araç giriş çıkışı için? hiç mi mümkün değildi bu yoksa gerçekten hiç ihtiyaç yokmu böyle bir şeye şu an?

Çevrimdışı kaanzor

Herkese selamlar,

Süper çalışma olmuş eline sağlık umarım görürüz en kısa zamanda bu şekilde
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi murat

Çok güzel bir çalışma olmuş.yaklaşık 2 ay sonra eski açık ve numaralıyı yer değiştirip bu seviyede olur insallah

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Herkese selamlar,

Hayır hocam ne sakıncası olurmu öyle şey. Yalnız numaralıyı fazla içeri almışsın gibime geldi.

Çevrimiçi murat

günaydın, sabah ta kalktım resimlere baktım yine takıldı aklıma, sahaya tek giriş eski açık rampa görünüyor, acaba eski açık kapalı köşesindeki çıkışta da bir rampa veya bir tünel yapılamaz mıydı araç giriş çıkışı için? hiç mi mümkün değildi bu yoksa gerçekten hiç ihtiyaç yokmu böyle bir şeye şu an?
Orada bir giriş çıkış trafiği olumsuz etkilerdi.kapalı yeni açık arkasından yeni açık tribününe giriş var.

Çevrimdışı megiddo

Orada bir giriş çıkış trafiği olumsuz etkilerdi.kapalı yeni açık arkasından yeni açık tribününe giriş var.
dediğiniz yerde araç girişi oluyormu? ben inşaatın rahat yapılması bakımından vinç veya kamyonların girişi için de diyorum, yoksa şimdi eski açık rampaya muhtacız, ve o kısmın inşaatı da sonraya kalacak falan, bu tarz ekstra çabalara gerek kalmazdı en azından.

Çevrimdışı Yakup

Herkese selamlar,

Obitaşcılar özellikle @aktar_ismail  görmesin bu fotoyu  :icool:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Adanada stadyum insaatinda calisan kamyonlar o kadar fazla hafriyat tasiyor ki yolda giderken yerlere dokuluyor.biz damper seviyesinde alsak polis aninda ceza yaziyordu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

dediğiniz yerde araç girişi oluyormu? ben inşaatın rahat yapılması bakımından vinç veya kamyonların girişi için de diyorum, yoksa şimdi eski açık rampaya muhtacız, ve o kısmın inşaatı da sonraya kalacak falan, bu tarz ekstra çabalara gerek kalmazdı en azından.
Artık hafriyat olmadığı için kamyon trafiği çok zaldı.bu aşamadan sonra bir girişe daha ihtiyaç yok.yeni açık tarafında bir giriş daha olacak.

Çevrimdışı Efe

Bugün calismalar normale donmus heryerde calisma var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: