Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314173 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Obitaş 1 tribün için 130 kişi çiçekler 2 tribün için 230 kişi çalıştırıyor ben pek helal olsunluk bir durum göremedim ?  :alala:
@Deniz işin aslı iki firmadada sahada o kadar adam yok işin akışına göremi adam çalıştırıyorlar bilmiyorum bu gün obitaşı tekrar
saydım 50 civarı emekçi vardı bunların 6-7 tanesi kalıpçı diğerleri demirciydi şu an kalıplanacak yerler var ama ortada kalıpçı yok
çiçeklerinde herhalde 100 civarı emekçisi sahadaydı bir kısmı kalıp yapıyordu bir kısmı demir örüyordu bence iki firmada kadrolarındaki eleman
sayısına göre yarı kapasite çalışıyorlar nedenini bilmiyorum belki beton yetişmiyordur ama emin olki o kadar elemanla daha fazla iş çıkar
obitaş bir haftadır döktüğü testere kirişlerin kalıplarını sökmedi daha yani iş yapılıyor ama nasıl yapıldığı bence tartışılır iki firmada bir türlü tam kapasiteye çıkamıyor

Çevrimdışı Efe

Devasa alan stadın %43'ü ve çok daha zor,  uğraş gerektiren bir iş.   Eğer arka kısmı boş olsaydı evet çalışabilirdi. Bu durumda hiçbir inşaat şirketi orada 300 kişi çalıştıramaz.
Stadın en yavaş yapılan bölümü uzak ara eski açıktır,  yeni açıktan çok daha küçük bir alan ve yeni açıktan 2 ay öncesinden inşaatına başlanmış. Eski açıkta çoğu günler çalışan kişi sayısı 50yi geçmemiştir.  Halen ne zaman biteceği belli bile değil. 

@aktar_ismail abi bu yeni açık askerlik gibi bitermi bitmez şafak 440 gibi bişey oldu :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz işin aslı iki firmadada sahada o kadar adam yok işin akışına göremi adam çalıştırıyorlar bilmiyorum bu gün obitaşı tekrar
saydım 50 civarı emekçi vardı bunların 6-7 tanesi kalıpçı diğerleri demirciydi şu an kalıplanacak yerler var ama ortada kalıpçı yok
çiçeklerinde herhalde 100 civarı emekçisi sahadaydı bir kısmı kalıp yapıyordu bir kısmı demir örüyordu bence iki firmada kadrolarındaki eleman
sayısına göre yarı kapasite çalışıyorlar nedenini bilmiyorum belki beton yetişmiyordur ama emin olki o kadar elemanla daha fazla iş çıkar
obitaş bir haftadır döktüğü testere kirişlerin kalıplarını sökmedi daha yani iş yapılıyor ama nasıl yapıldığı bence tartışılır iki firmada bir türlü tam kapasiteye çıkamıyor
Maddiyatla mı alakalı sence @Necmi abi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@aktar_ismail abi bu yeni açık askerlik gibi bitermi bitmez şafak 440 gibi bişey oldu :kop:
Eski açık yeni açıktan 1 buçuk ay önce başladı ama hala ne zaman biteceğini söyleyebilen yok  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

buna katılıyorum her iki güzide şirketimizde kapasitelerinin altında çalışıyorlar bunun bir çok nedeni olabilir bu hız bile iyi diyebiliriz bu yoklukta başkan iyi iş çıkardıttı şu saate kadar şirketler biraz daha kıpırdanmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çok daha basit bir tribün inşaatı olmasına rağmen eski açık da aynen öyle   :evillol:

Çevrimdışı Efe

Eski açık yeni açıktan 1 buçuk ay önce başladı ama hala ne zaman biteceğini söyleyebilen yok  :lol:

ben cevap vereyim o zaman bunu bir tek cevabı var deniz numaralıyla aynı bitecek yani yeni açıktan önce yani 3 blok bititğinde  :muhaha: :muhaha: :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

+ emekçilerin kalacak yer problemi yeni açık arka tarafa konteyner bırakılsaydı belediye alanına obitaş işçi sayısı vs artardı ama olmuyor 1 şerit kapalı malesef  şehrin en işlek yerinde o stad öyle yada böyle bitiyor....  :bandit:

İşin çoğu bitti azı kaldı,  her iki firmaya da teşekkürlerimizi bir borç biliriz.  Ocak ayından itibaren gündemimiz,
1-çatı
2- küfeki taşı
3- elektrik işleri olur tahminimce.  Sizce neler konuşuruz ?

Çevrimdışı Efe

İşin çoğu bitti azı kaldı,  her iki firmaya da teşekkürlerimizi bir borç biliriz.  Ocak ayından itibaren gündemimiz,
1-çatı
2- küfeki taşı

Aynen katılıyorum şakayı bi yana koyarsak bu parasızlıkta her 2 şirkette elinden geleni yapıyor ocak ayı içerisinde stadın kabasının prekastlar hariç biteceğini düşünüyorum gel ocak gel diyelim @aktar_ismail abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

numaralida belli bir ivmeye gelmek bekleniyor zannimca yoksa eski acigi simdiye kadar coktan bitirirdi cicekler eski acigi ve numaraliyi extra isci alip biyirmrk yeni acik brklenecegi icin pek mantikli degil numaralida localara gecilsin eski acigi 1 ayda bitirler

Çevrimdışı Haldun

1-çatı
2- küfeki taşı
3- elektrik işleri olur tahminimce.  Sizce neler konuşuruz ?                                                                   tabi abi bakma isi biraz geyige vuruyorum ellerine saglik her iki firmanin ve evine ekmek goturen iscilerimizin

Çevrimdışı Engin

tabi çok güleryüzlüyüzdür sen bide obitaş çiçekler konusu açıldığında @Necmi abiyi gör denize doğru kaçabilirsin :kop:
:) seninlede bir gün tanışmak isterim kimsenin sorusunı cevapsız bırakmıyorsun ara ara vediğin anlık bilgilerde son dakika haberleri gibi beşiktaşarena haber ajansı sunar  :D bu arada necmi abiden korkmama gerek yok aynı tarafdayız bende  çiçeklerciyim obitaşçılar düşünsün  :)
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıktan 1.5 ay önce başlayan Eski açık değil, Kapalı tribün. Nisan ayının başına kadar da Eski açıkta sadece köşenin temeli atılmıştı o kadar. Yani Eski açık tam kapasite olarak Nisanda başladı. 5 ayda da bu seviyeye geldi. Eğer Numaralıyı Obitaştan alıp Çiçeklere vermeselerdi Eski açık ya bitmiş olurdu ya da bitmeye yakın olurdu :)

İşin en zor kısmı yıkım, hafriyat ve kaba inşaat idi,  bu saatten sonra bu süreci leblebi çekirdek gibi geçeriz,  keyfimize bakalım beyler  :ok:

Çevrimdışı Anıl

İşin en zor kısmı yıkım, hafriyat ve kaba inşaat idi,  bu saatten sonra bu süreci leblebi çekirdek gibi geçeriz,  keyfimize bakalım beyler  :ok:
Kaba bittikten sonrası çok keyifli olacak @aktar_ismail abi  :bandit:

Çevrimdışı Engin

1-çatı
2- küfeki taşı
4- Çim olabilir
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Yeni açıktan 1.5 ay önce başlayan Eski açık değil, Kapalı tribün. Nisan ayının başına kadar da Eski açıkta sadece köşenin temeli atılmıştı o kadar. Yani Eski açık tam kapasite olarak Nisanda başladı. 5 ayda da bu seviyeye geldi. Eğer Numaralıyı Obitaştan alıp Çiçeklere vermeselerdi Eski açık ya bitmiş olurdu ya da bitmeye yakın olurdu :)
Eski açık ocak ayında başladı,  tam kapasiteye başlama tarihine göre hesap mı olur?  O zaman en hızlı obitaş,  1 ay önce başladı inşaata  :lol:

Çevrimdışı Deniz

ben cevap vereyim o zaman bunu bir tek cevabı var deniz numaralıyla aynı bitecek yani yeni açıktan önce yani 3 blok bititğinde  :muhaha: :muhaha: :You_Rock_Emoticon:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

İşin en zor kısmı bence çatı abi

Çevrimdışı Haldun

Hicbirinizi yuzyuze tanimiyorum ama gerek abiler olsun gerek kardesler cok iyi insanlara benziyorsunuz herkese sevgili ve saygili , gunun birinde bjk formam demirspor atkimla aranizda olmak isterim demirspor bi super lige ciksa alem kardeslik gorse 10 demirsporludan 5 nin 2.takimi besiktas  :D gunun birinde tanisma firsati bulurum insallah sizlerle

Çevrimdışı ALI RIZA

çatı kolay 1 aylık iştir montaj ve gerilme süresi önce kaba bitsin sonra prekastlar bitirse çatı montaji ve çimler serilecektir

Çevrimdışı Necmi

Devasa alan stadın %43'ü ve çok daha zor,  uğraş gerektiren bir iş.   Eğer arka kısmı boş olsaydı evet çalışabilirdi. Bu durumda hiçbir inşaat şirketi orada 300 kişi çalıştıramaz.
Stadın en yavaş yapılan bölümü uzak ara eski açıktır,  yeni açıktan çok daha küçük bir alan ve yeni açıktan 2 ay öncesinden inşaatına başlanmış. Eski açıkta çoğu günler çalışan kişi sayısı 50yi geçmemiştir.  Halen ne zaman biteceği belli bile değil. 

yeni açıktan iki ay önce bile değil ama hadi kırmayayım seni iki ay önce olsun eski açık değil kapalı başladı obitaş girdiğinde çiçekler kapalının ilk loca katında kalıp çakıyordu  obitaş yeni açığa girdiğinde yaparken eski açığa fore kazıklar çakılıyordu kulelere 10 metre yanaşma yasağı vardı şu an bile rampa yüzünden ilerleyemiyor eski açıkta sürekli engel vardı çok küçük dediğin eskiaçık boyu yeni açıkla aynı enide eski açık 65 metre yeni açık sivri kısmı saymazsak 75 metre evet dökülen beton anlamında fazla ama kalıp işçiliği bakımındanda eski açık daha zor birde hesaplara yoluda sokarsak emin ol beton olarakta yeni açığa yaklaşır yeni açığın yavaş olmasının tek nedeni obitaşın işi sallamaması bir ay konteynır yerleştirdiler ondan sonra 20 demirciyle iki ay oynadılar ama tabi bu tempoyu düşünürsek gene iyi iş çıkmış ama açık ve net söyleyeyim şu anki tempoyla obitaş yeni açığı 6 ayda bitiremez acil hızlanmazsa bu inşaatın kabası marttan önce bitmez bunu seni kızdırmak için söylemiyorum gerçek olan bu çiçeklerlede mukayese etmiyorum ve son dönem obitaşın temposu eskiye göre turboya bağlamış gibi ama genede büyük sıkıntı olacak adam arttırmaları lazım yapacak iş var yapacak adam yok bu gün mabetlede konuştum şu an obitaşın temposundan oldukça memnunlar ama emin ol söylenen tarihler için yetmez yedi ayı doldurdular sekizinci ayı yemeye başladılar ve daha işlerinin %40 ını yapmadılar gerisini sen düşün @aktar_ismail

Hesaplarda bir hata olmazsa,  zor olmasını gerektirecek birşey yok bence. Neden sence zor olacak ?

Çevrimdışı Deniz

çatı kolay 1 aylık iştir montaj ve gerilme süresi önce kaba bitsin sonra prekastlar bitirse çatı montaji ve çimler serilecektir
Abi çatı minimum 5 ay  :tabe:

Etiketler: