Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321406 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harunmustak

Yeni aciktan girip numaralıdan cikabilir sadece tahminim
numaralıdan yeni açıga dogru gidince kolonlar geliyor. geri geri mi çıkacak acaba  :D
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Furkan Sarper

arkadaşlar bu eski açık rampadan giriş yapacak takım otobüsü nasıl çıkış yapacak nerde dönecek? @Efe @Necmi 

Eski acik rampadan girip oyunculari numaralida indirir sonra otoparkta mac bitimini bekler. Mac bitincede tekrar donup numaralidan alir oyunculari cikis yapar.

sonucta yeni acik buyuk diyoruz,buyuk araclar rahatlikla manevra yapabilir

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar bugün eğer hava muhalefeti olmazsa resim çekmeye gideceğim ancak resimler saat 23.00 23.30 gibi yayınlanacaktır bazı işlerim sebebiyle saygılar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese selamlar yaklaşık 1 aydır askerde oldugumdan giremedim işler olumlu gidiyor mu ?
bitti mi 1 ayda askerlik hocam nasıl anlamadım  :D @Melamadil

Çevrimdışı Oktay

Herkese selamlar yaklaşık 1 aydır askerde oldugumdan giremedim işler olumlu gidiyor mu ?
gidiyo ... nazar değmez inşallah :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

52.000 Passo lig satmışız iyi rakam bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bitti mi 1 ayda askerlik hocam nasıl anlamadım  :D @Melamadil
nerde kardesim ya 145 gün var daha yemin ettim bugün direk foruma girdim iyi gidiyormus cok sükür inşaatta ben gelene kadar coğu biter inşallah

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sokağınıza girse bu devasa kamyonların çimento arabalarının burda ne işi var apartman boyunda deriz. Stadın orda fotolarda falan oyuncak gibi görünüyorlar. İnsanları yanıltan da bu :)

Çevrimdışı Oktay

seneye 152 bin olur inşallah :icool: :icool: :icool:
şimdiye kadar köstek olanlara rağmen yinede fena sayılmaz :alala:
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 16:53:15 Oktay ]

Çevrimdışı capo di capi

Şimdi almayanlar stad açılınca dayanamaz alırlar.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı tayfun

her bilet sırasında inadını kırıp alanlar oluyor,3 avrupa maçı sırasında satarız 25-30 bin :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Evet Oktay Abi kesinlikle iyi rakam takım bu sene puan farkı olarak arayı açtığı zaman bu sayı daha da artacaktır bundan şüphe yok. Buz gibi sogukta bile Olimpiyat dolacaktır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Passo ellerinde patlar inşallah da her Beşiktaş taraftarının yeni stat için kombine alma imkanı olur

Çevrimdışı Efe

bide tff logolu alanlar var sadece beşiktaş logolular 52 bin 60 bini askindir sadece besiktas taraftari olarak biraz daha gayretle 100 bini bulup maclarda bos tribunlere oynamayalim
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bide tff logolu alanlar var sadece beşiktaş logolular 52 bin 60 bini askindir sadece besiktas taraftari olarak biraz daha gayretle 100 bini bulup maclarda bos tribunlere oynamayalim

Aynen öyle Efe doğru söylüyosun. Tek Endişem bu sene boş tribünlere oynamamak.

Çevrimdışı FARUK

20 dk önce
turgutbozoglu instagram hesabından alıntıdır
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 17:39:23 FARUK ]

Çevrimdışı Deniz

Butun maclar bos tribunlere oynaniyor yalniz.ilk hafta doluluk orani %35 ti.yani stadin yarisi bile dolmuyor kulupler bu ise itiraz edecektir 4-5 mac sonra.ya passo iptal edilecek ya da taraftari tesvik edici bir sistem yapilacak bu sekilde ilerlemesini hicbir kulup kabul etmez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

20 dk önce
turgutbozoglu instagram hesabından alıntıdır
Faruk kceptelin izinden gidiyosun  :icool: ayni onun gibi foto kovaliyorsun bu arada kceptelden hala haber yok :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Butun maclar bos tribunlere oynaniyor yalniz.ilk hafta doluluk orani %35 ti.yani stadin yarisi bile dolmuyor kulupler bu ise itiraz edecektir 4-5 mac sonra.ya passo iptal edilecek ya da taraftari tesvik edici bir sistem yapilacak bu sekilde ilerlemesini hicbir kulup kabul etmez
Kulupler almi 6-7milyon euroyu nasil kabul etmeyecek onlar taraftar zararini kat kat karsiladilar çıt çıkmaz mecbur alınacak 5 sene boyle  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Faruk kceptelin izinden gidiyosun  :icool: ayni onun gibi foto kovaliyorsun bu arada kceptelden hala haber yok :bandit:

:by2: yok ortalıkta

buda 1 saat önce Burak K. foursquare hesabından alıntı

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni açık köşede beton işi bitmiş mi yarım mı bırakılmış  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Yeni açık köşede beton işi bitmiş mi yarım mı bırakılmış  :alala:

son fotoda bitmiş görünüyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:by2: yok ortalıkta

buda 1 saat önce Burak K. foursquare hesabından alıntı

Yeni Açıkta betonlama bitmiş yeni açık tablada betona yaklaşıyor yavaş yavaş  :)

Etiketler: