Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gokhan_1903

İşçiler için daha önce söylediklerimi geri alıyorum. Kamerada resimlerde görülen işçilerin çoğu görülmüyor, resimlerle aynı saatte canlıdan seyrediyordum,  ufak bir alanda bile 10-15 kişi varmış meğer. kendimden utandım şimdi :iblush:

obitaşcılar grevde galiba  :s20:

numaralı ile birebir yükselir artık geride kalmasında :D

inşaat ilk başladığında düzenli olarak takip edemediğim için obitaşa haksızlık yapıldığını düşünüyordum yanılmışım  :)

Çevrimdışı Oktay

Artık numaralının imalatı çiçeklere verildiği için obitaşı kafaya takmamak gerektiğini düşünüyorum

Çevrimdışı ZEKI

Kapali altta eski aciga dogru isiklar var bir seymi yapiliyor acaba orda?

Çevrimdışı Furkan Sarper

prekast geldi galiba vinçte oraya gitmiş ondan yakmış olabilirler

Çevrimdışı yash26

yok abi sanirim gercekten, cicekler eskiyi numaraliyi bitirip obitasa yardim edecek..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ALI RIZA

her iki tarafta da betonlanma devam ediyor eski ve yeni açıkta

Çevrimdışı serti67

yapmayın yaa prekasmı geldı zaten bos gunde 4 tane zor takıyolarr bıde tır gelınce hıc takmalarr bunlaarrr  :akuma:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

http://www.besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=54.0;attach=1027;image

@Necmi abi @bjk_mabet abi 2-3sorum olucak

1- bu fotodaki kolonla duvar arasındamı yol olucak bildiğim kadarıyla tünelin yeni açığa kadar uzanması gerekiyor.

2-bu soru birazda mabete.bu betonlanan alanı fore kazıkların sabitlenmesi için atıldı dedik ama iskelelerde kuruluyor.yeni açıkta orta kısım tablaya bakıyorum 2-3 gündür 1tane bile demir örülmemiş stratejimi değişti yeni açıkta?

ve son olarak yine bu fotoyla kapalı yeni açık dönüşünü karşılaştırıyorum sanki tam yeni açık numaralı köşesi bu fotodaki gibi değil gibi duruyor. numaralıya doğru biraz daha beton atılacakmı yeni açık tarafında?

şimdiden çok teşekkürler

1-Evet ordan yol geçecek otobüsler kullanacak ama tam orası park alanı tünel daha çok
numaralının aynı hizasından geçecek oraya gelince genişliyor.
2-Evet fore kazıkların sabitlenmesi için ama unutma ordaki forelerin boyu 30 metre civarı
bir temelle sabitleyemezsin o yüzden temel perde kat perde diye yükselmek lazım
3-Evet sınır değil yeni açık biraz daha kapalı tarafına gelmesi lazım :ok:

Çevrimdışı Efe

numaralıda son kuşak için işlemler başlamış 10 güne kadar kuşak işleri bitecek ay başına numaralının bir bölümünü grobetona yetiştirirler inşallah mabet ilk hafta dedi numaralı hafriyatı sürüyor grobeton arımları sürüyor yeni açıkta temel betonu sabaha kadar sürer :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı axioma

Selamlar herkese,

bende yeni üyelerden biriyim, sadece bir kaç gün oldu buda ilk mesajaım ve prekastlar ile ilgili bir sorum var. Mabet yada bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

bu prekast ların montajı gerçekten bukadar yavaş mı oluyor yoksa monte eden şirket mi çok yavaş?

herkese iyi geceler.

Çevrimdışı Efe

Selamlar herkese,

bende yeni üyelerden biriyim, sadece bir kaç gün oldu buda ilk mesajaım ve prekastlar ile ilgili bir sorum var. Mabet yada bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

bu prekast ların montajı gerçekten bukadar yavaş mı oluyor yoksa monte eden şirket mi çok yavaş?

herkese iyi geceler.

hoş geldin prekastlar şimdilik en son düşünülecek şey daha kaba inşaatın bitimine çok var istenirse bi kaç günde yerine konar prekastlar şirket belirtilen tarih zarfında işini yapıyor alt katı bitirmek üzereler daha üst kata 2 hafta var geçmek için ağar ilerlemelri bu yüzden  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

bence hem ağırdan alıyorlar hemde montajdan önce yapılan traşlama olsun montaj delikleri olsun ince işleri hallediyorlar yani sadece yerine koyma işi kaldı diye düşünüyorum

Çevrimdışı Necmi

Selamlar herkese,

herkese iyi geceler.

Hoş geldin
bence ikiside değil :D hızlı yapabildiklerini gördük malzeme sıkıntılarıda yok
demekki yapmamalarının başka bir nedeni var mesela yukarılara koyabilmeleri için daha uzun vinç gerekiyor
ve daha uzun vinç geldi ama sanırım bu vinçde diğer vinçler çalıştığı için
aralarında rahat çalışamıyor ilk kurulan vinç söküldükten sonra iş hızlanır
sanırım

muamma olan numaralının bitiş tarihi onla beraber çatı başlayacak ve çatı 6 aydan önce yetişmez deniliyor. bu sürede diğer ince işçilikler için hayli hayli yeter gibi.

Çevrimdışı SerkanKoruklu

İşçiler için daha önce söylediklerimi geri alıyorum. Kamerada resimlerde görülen işçilerin çoğu görülmüyor, resimlerle aynı saatte canlıdan seyrediyordum,  ufak bir alanda bile 10-15 kişi varmış meğer. kendimden utandım şimdi :iblush:
Aynı yanılgıya bende düşmüştüm başta ama daha sonra anladım ki canlıdan belli olmuyor..
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı axioma

Selamlar herkese,

muamma olan numaralının bitiş tarihi onla beraber çatı başlayacak ve çatı 6 aydan önce yetişmez deniliyor. bu sürede diğer ince işçilikler için hayli hayli yeter gibi.

herkese iyi geceler.

hoş geldin prekastlar şimdilik en son düşünülecek şey daha kaba inşaatın bitimine çok var istenirse bi kaç günde yerine konar prekastlar şirket belirtilen tarih zarfında işini yapıyor alt katı bitirmek üzereler daha üst kata 2 hafta var geçmek için ağar ilerlemelri bu yüzden  :)

bilgi için teşekkürler :)

Çevrimdışı Tolga

resim paylaşan ve bilgi veren herkese teşekkür ederim özellikle mustafa hocama ayrıca teşekkür ediyorum sağolsun hergün paylaştığı fotoğraflarla bizleri mutlu ediyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan_1903

brezilya meksika maçının oynandığı stadın üst kattaki tribünleri karanlık mı bana mı öyle geldi arkadaşlar dikkat ettiniz mi ?

Çevrimdışı Furkan Sarper

çokta dik geldi bana.stad baya güzeldi ama :)

Çevrimdışı goky

merhaba arkadaşlar, stadın akustiği ile ilgili bir çalışma var mı? eski stadın akustiğinin kaybolma olasılığı olabilir beton çatı sesi cok iyi içerde tutuyordu. paylaşırsanız bilginiz varsa sevinirim

Çevrimdışı Necmi

merhaba arkadaşlar, stadın akustiği ile ilgili bir çalışma var mı? eski stadın akustiğinin kaybolma olasılığı olabilir beton çatı sesi cok iyi içerde tutuyordu. paylaşırsanız bilginiz varsa sevinirim
eski stadımızda çatımı vardı :alala:
ses zaten her tarafa gidiyordu  :)
şimdi tam tersi akustik özelliği olan bir çatı yapılıyor sesi içerde tutacak :ok:

dünya desibel rekoru bizde kardeş çatıyı biraz sağlam yapsınlar cam falan olupta kırılmasın kafi :D

canadalı bilim adamlarına inceletilmişti herhalde epeydir öyle haberler dolaşmıyor.

Çevrimdışı goky

kapalının üzerindeki çatı beton oldugu için ses direk içerde kalıyodu..cam olursa aynı etkiyi göstermeyebilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Tolga

harfiyat çalışmaları şuan sadece numaralı tarafında mı devam ediyor ?
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

stad da akustik olmasına gerek yok taraftarımız ses yönünden üstündür herkes tarafından biliniyor. Yeter ki çekirdekçi seyirciye dönüşmeyelim :)

Etiketler: