Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321491 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

güncelleme öğleden sonraya sarktı ahali.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

Ne zamandır soracam unutuyorum  buradaki sızıntı aylardır giderilmedi hala da sızmaya devam ediyor ilerde bu duvarların kabarmasına kadar neden olur neden bu giderilmeden sadece üstünün kapatılma yoluna gidiliyor ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne zamandır soracam unutuyorum  buradaki sızıntı aylardır giderilmedi hala da sızmaya devam ediyor ilerde bu duvarların kabarmasına kadar neden olur neden bu giderilmeden sadece üstünün kapatılma yoluna gidiliyor ?
oraya  borularla drenaj sistemi yapılıp depoya aktarılacak demişti ona göre çalışmalar yapılıyor

Çevrimdışı tayfun

malum site kombine 11 000 diyor ama önceki günlerde verdiği rakamla çelişiyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı manyak1903

selamlar
stat kadar önemli , hakkımızın yendiği gelir kaynağımız için ,
twitter dan el atın beyler , #FulyaDavası 

alıntı "İşte bugünkü davanın matematiği ikiz silüeti yiyen dev ve ortada bulunan Fulya Kültür Merkezi %33 diğer 2 cüce %67"

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmetx

timelapse teşekkürler,
1.yeni açık tarafına bir tane daha kamera koymadılar gitti.
2.milli takım maçlarını nerede tartışıyoruz?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Epeydir bu meseleyi tartışmıyorduk,şu stadda içime sinmeyen tek şey alt kattaki tribün çıkışları,Trabzonun yeni stadındaki gibi locaların arasından çıkışları verip merdivenle alt kata inişleri gerçekleştiremedik.147 değilde 132 locamız olurdu,San mameste bile 122 loca var.
[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-03.09.2014-058.jpg[/img]
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2014, 12:34:01 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ByGoLD

Merhaba işaretlediğim bölgede kolon göremedim garip değil mi :S
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı ahmetx

arkadaki kolonlara mı bağlayacaklar acaba?

Çevrimdışı Oktay A.

dün gece resimlere bakarken benimde dikkatimi çekti orası arkadaki kolonlara bağlanırsa aradaki mesafe çok değil mi ve ayrıca kalıplar sanki orada kolon varmış gibi çakılmış  :alala: :alala:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ALI RIZA

Epeydir bu meseleyi tartışmıyorduk,şu stadda içime sinmeyen tek şey alt kattaki tribün çıkışları,Trabzonun yeni stadındaki gibi locaların arasından çıkışları verip merdivenle alt kata inişleri gerçekleştiremedik.147 değilde 132 locamız olurdu,San mameste bile 122 loca var.
[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-03.09.2014-058.jpg[/img]
onlar zamanla yapılır cıkışlar iptal edilip localarla çıkış hizanısında kapı yapılır ve alt kata merdiven atılır localar arası alta inilir ve loca çıkışına karışmaz zamanla önümüzdeki 5 sene değişiklik olmaz loca 3 senelik oldugu için belki yapılır kapasıte sayısı o şekilde arttırılır çıkış basamagı 10 sıra alıyor eğer 10 sıraya 60 kişi sıgdırırsak (ki daha fazla sıgar sanırım) 5 çıkış 250 - 300 kişi demektir

Çevrimdışı ahmetx

salvador hocam daha sonra yapacaklarını zannetmiyorum yap bozla uğraşmazlar,loca fiyatlarını arttırıp kayıp 15 locayı telafi edebilirdik,ayrıca 15 kapı ortalama 50 koltuktan 750 seyircide artmış olacaktı.

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı Deniz

oraya  borularla drenaj sistemi yapılıp depoya aktarılacak demişti ona göre çalışmalar yapılıyor
Ustunu betonla kapatiyorlar drenajdan vazgecmisler sanirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Alt kata tribun cikislari yapmak benim de hosnut olmadigim bir durum.bircok stadda bu cikislar mevcut degil.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ustunu betonla kapatiyorlar drenajdan vazgecmisler sanirim
beton icine borular döşeniyor işte mabet öyle demişti değişmediyse sormak lazım o soru bayya olmuştu @Necmi abi sor bakalım

Çevrimdışı FARUK

her köşede aynı şekilde hocam sıkıntı yok
arka sütünlar kale arkalarında öndeki kolonlardan iyice uzaklaştığı için gördüğünüz gibi yeni kolonlar yapılıyor
köşeden başlayan yataykiriş önce altta kolon desteği olmadan ilerlerken sonra kolonla devam ediyor

Çevrimdışı Efe

dönüş bölümü sütunlara bağlanacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

salvador hocam daha sonra yapacaklarını zannetmiyorum yap bozla uğraşmazlar,loca fiyatlarını arttırıp kayıp 15 locayı telafi edebilirdik,ayrıca 15 kapı ortalama 50 koltuktan 750 seyircide artmış olacaktı.
hiç belli olmaz inönüyü düşünürsek tadilattan geçmişti belli bir süre kapasite hafif artırılmıştı bunda da böyle mantık olabilir zor birşey değil, loca fiyatları 3 yıldan sonra artar ancak o zaman bir yaz sezonunda alt tribünü yeni açık gibi çıkış kapısız olur eski açığa da yapılır tabi o sırada localar küçülür ebat olarak zamana bırakılır

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta yine temel betonlanmamış :s20: numaralı ve eski açık tablalar bugün hazır hale gelecek gece yeni açık için bekleyeceğim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

dün resmi site foto yayınladı
siteye eklemiştik ama sunucu bakımı sırasında onlarda silindi. görmeyenler için tekrar eklenmiştir alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=54.msg58258#msg58258Beşiktaş JK @Besiktas  ·  3 Eyl Vodafone Arena İnşaatından Son Fotoğraflar (3 Eylül 2014)

Çevrimdışı ByGoLD

yeni açıkta yine temel betonlanmamış :s20: numaralı ve eski açık tablalar bugün hazır hale gelecek gece yeni açık için bekleyeceğim

Hadi gözün aydın başlıyor sanırım  :claps: :claps:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni açığı neden betonlamıyorlar bir tahminin var mı Efe.

Çevrimdışı ByGoLD

Hadi gözün aydın başlıyor sanırım  :claps: :claps:

Sen yeni demişsin :D ama senden ötürü o zaman :D

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: