Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320328 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smtcglr

hocam şuan sahadaki vinç 300 tonluk bir vinç onlar o vincin ağırlıklarını taşıyor sanırsam
hareket etmesi için kaldırıyorlar yer değiştirince tekrar koyuyorlar

http://grovecranes.blogspot.com.tr/2011/02/grove-gmk-6300-l.html

Eyvallah Faruk

Çevrimdışı ahmetx

Bu nasıl iş san mamesin tribün yırtığına  bakarmısınız 3 kişi genişliğinde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı umutdogan62

Şöyle bir resim buldum, nostalji olsun  :bandit: :claps:

Elimde kesitler olmadan yaptığım ilk kesit çizimydi :) wow hatırası :)
1
9
0
3JK

Çevrimdışı umutdogan62

Bu arada geçenlerde bir arkadaş soruyordu sporcunun sahaya çıkış tünelinin bir kısmı  rampalı olacak.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı iyimserure

Yeni açık tarafında adeta farklı bir yapı inşaa ediliyor, helal olsun obitaş iyi götürüyo yine de  :claps:

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu nasıl iş san mamesin tribün yırtığına  bakarmısınız 3 kişi genişliğinde.

bizim stadın aynı zamanda afet anında o bölgedeki sığınma alanı olacak olmasının etkisi var muhtemelen. onlarda sahaya araç girebilsin gibi bi dert yok sanırım. bizde felaket zamanı ambulanslar lojistik araçları vs girebilmeli sahaya. uefanın, neden olimpiyat stadında sahadan 30 metre uzaktaki alandan ambulans geçti muhabbetini hatırladım asabım bozuldu yine bak.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 22:32:57 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ahmetx

Diğer 2 yırtıkları  bizim ki kadar,ama bunu çok küçük yapmışlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Darkeagle

Bazı stadyumlarda saha komple içeri dışarı yer değiştiriyor. Bir çoğunda çatı komple açılık kapatılabiliyor. Yani teknoloji baya bi ileri bu konuda. Yav şu eski açık üst seviyesi normal günlerde kulelerle aynı hizada olsa ama maç için ilave portatif türibün sistemi olsa ve  hidrolik otomasyon sistemlerle yükseltilse harika birşey olurdu. Günümüz teknolojisinde olmayacak şey değil di bu.  Bu akşam sadece çay içtim bu arada :)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Ertan-ANK

Bunu yonetimi elestirmek icin yazmiyorum olan olmus sadece cok uzucu ins.bunlar olmaz artik.
Tamam her kulup transferde hata yapiyor ama bizim bu luksumuz yoktu hele stat yaparken feda derken olmamaliydi gercekten uzucu :(

2 yıllık maliyeti 2.9 milyon euro olan Sezer Öztürk, Beşiktaş formasını resmi maçlarda hiç giyemedi.

3 yıllık maliyeti 2.2 milyon euro olan Gökhan Süzen, Beşiktaş formasını 952 dakika giyebildi.

Maliyeti 1.7 milyon euro olan Michael Eneramo, Beşiktaş formasını sadece 205 dakika giyebildi.am

Eneramo bize attigi golle sampiyonlar liginden alacagimiz parayida kaybetmemizi sagladi!

Bu futbolcularin maasalrinin yarisni hala biz oduyoruz!

Simdi yeri burasi degil diyebilirsiniz ama bence stadi cok ilgilendiriyor eger bu hatalar olmamis olsaydi oraya giden paranin stada aktarildigini dusunun suanda stat 2 kat daha ilerde olmazmiydi?

Mustafa eline sağlık....

Bu ay sonu eskı acık loca katları dahil bitmesini, Üst kat kişirlere başlanmasını

Yeni açık 1 katın bitmesini üst kar kirişlerine başlanmasını,

Numaralıda ise loca katları seviyesine çıkmasını beklıyorum ne dersiniz?

ysariusta

• Ziyaretçi

Mustafa eline sağlık....

Bu ay sonu eskı acık loca katları dahil bitmesini, Üst kat kişirlere başlanmasını

amin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

01.09.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@ysariusta isteğin üzerine sitemde çektiğim makete özel bir sayfa açtım  :ok:

Çevrimdışı salih

Mustafa eline sağlık....

ben ALLAH derim

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) allah razı olsun, hergün sayfası geri gidiyor bulacam diye canım çıkıyordu.  :claps:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) allah razı olsun, hergün sayfası geri gidiyor bulacam diye canım çıkıyordu.  :claps:

Amin cümlemizden menü bardada özel seçenek ekledim :tabe:
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 23:02:39 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı FARUK

Amin cümlemizden menü bardada özle seçenek ekledim :tabe:

aynı sıkıntıyı yaşadım bende 27 harizan tarihini ezberlemişim :)
o yüzden bizim siteyede ekledim
stat forumunda maket görsellerinde bulabilirsiniz :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Mustafa maket resimleri on numara olmuş,yeni açık üst katın çatı altından fotosu yok sadece.

Çevrimiçi Kartal Ç

bugünün timelapse inin de eli kulağındadır  :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa maket resimleri on numara olmuş,yeni açık üst katın çatı altından fotosu yok sadece.

En Merak edilen yer Eski açıktı oraya fokuslanmışız eğer vakit bulursam ordanda çekeyim bir fotoğraf.

Çevrimdışı Umit Safak

İyi geceler arkadaşlar biraz saçma olucak belkide ama resimde işaretlediğim bölge neden atlanarak yapılmış projede orada bir çıkış veya herhangi birşey görünmüyor. Daha sonra düzeltilecek mi ki..

Vodafone Arena 01.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

ysariusta

• Ziyaretçi

İyi geceler arkadaşlar biraz saçma olucak belkide ama resimde işaretlediğim bölge neden atlanarak yapılmış projede orada bir çıkış veya herhangi birşey görünmüyor. Daha sonra düzeltilecek mi ki..
Muhtemelen yine beton pompası için sonraya bırakılan bir yer orası. Eski açıkta vinçin orada da var aynısından. Atlanan bir şey değil yani. Ayrıca, arkadaşlar bu inşaatı mahalleli kendi arasında para toplayıp yaptırmıyor. Koskoca BJK İnşaat A.Ş var ortada. Mimarı mühendisi var. Serin tutun yüreğinizi. Ha Necmi Abi şimdi başlar inşaatın başındaki adamdan ama...  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Beton aracı girebilsin diye boş bırakıldı.Sonra yapılacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet
1) soru :Çatıda güneş panelleri olacak mı _?
1) cevap:
2 )soru : Yağmur suları depolanacak mı _? ve stadın çim vs işlerinde mi kullanılacak acaba _?
2 )cevap:
3) skorbord vs tam olarak nasıl olacak _?
3) cevap:
4) Eski açık duvar yıkılacak mı _?
4) cevap :
5) başka ne gibi değişiklikler var stada lansman dışından extra çıkan ve giren
5)

Etiketler: