Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@Oktay biliyorsun çiçekler inşaat eski açığı teslim süresini çoktan aştı, bu yavaş tempoda sence yılbaşına yetiştirebilirler mi eski açığı?

Çevrimdışı Oktay

@Oktay biliyorsun çiçekler inşaat eski açığı teslim süresini çoktan aştı, bu yavaş tempoda sence yılbaşına yetiştirebilirler mi eski açığı?
@aktar_ismail beşiktaşlıları mutlu etmek istiyorsa yetiştirmek zorunda  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 29.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
emeğine sağlık gerçekten günün özeti oluyor :ok:

Çevrimiçi Necmi

eski açık teslim süresi ne zamandı :alala: ben hatırlamıyorum bir tarih o işin sözleşmesi bile açıklanmadı diye biliyorum ne kaça yaptıkları biliniyor nede süreleri
mesela numaralıda teslim süresi belli değil ama yeni açık teslim süresi belliydi bundan yaklaşık bir buçuk ay önce :D sonra uzatıldı ama ne kadar uzatıldı onuda bilmiyorum :alala:

@aktar_ismail beşiktaşlıları mutlu etmek istiyorsa yetiştirmek zorunda  :icool:
İnşallah :)

Yeni açıktan çok daha küçük bir bölüm ve yeni açıktan 2 ay önce başlamalarına rağmen metrekare bazında bu kadar geride kalmaları şaşırtıcı, eski çiçekler inşaat performansını arar olduk.
Yılbaşından sonra çatı montajı dışında stadyum inşaatı hakkında en çok ne konuşulur sence @Oktay ?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Obitaşın gücünü kim 99 yaptı ? :)  gerçekten çok güzel ivme kazanmışlar şantiye şefi değişti diye okumuştum sadece etken bu mu ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

@sallapati seni tottenham fanlarında görüyorum :D

abi bilgi alıyorum kendilerinden :D üye oldum forumlarına.. çok sıcak karşıladılar

eski açık teslim süresi ne zamandı :alala: ben hatırlamıyorum bir tarih o işin sözleşmesi bile açıklanmadı diye biliyorum ne kaça yaptıkları biliniyor nede süreleri
mesela numaralıda teslim süresi belli değil ama yeni açık teslim süresi belliydi bundan yaklaşık bir buçuk ay önce :D sonra uzatıldı ama ne kadar uzatıldı onuda bilmiyorum :alala:

Yeni açık teslim süresi 1,5 ay geçtiyse daha şimdiden demekki eski açık teslim süresi en az 4 ay geçmiştir tahminimce.

Çevrimdışı Efe

numaralıda hala başlaamadı beton dökümü mikserler bekleniyor gelen mikserler hep yeni açığa gidiyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

numaralıda hala başlaamadı beton dökümü mikserler bekleniyor gelen mikserler hep yeni açığa gidiyor :icool:

@Efe 7/24 ekrandan inşaat sürecini izliyorsun, büyük emek sarf ediyorsun, teşekkürlerimizi sunarız, fakat aman dikkat et gözlerine arada mutlaka dinlendir ve bol bol yaban mersini ye, yaban mersini gözün ilacıdır.
Son olarak bugünkü obitaş açıklamalarından dolayı da ayrıca teşekkür ederim son derece aydınlatıcı bir açıklamaydı.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Beyler bugün 30 Ağustos stadımızın açılış günü Şansal ı çok merak ediyorum ne diyecek bugün.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Salih A.

önce insan olacaksın nezaketen biri sana yazıyorsa cevap vereceksin yok ben o sosyalliğe erişemedim diyorsanız o ayrı kalın sağlıcakla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Beyler bugün 30 Ağustos stadımızın açılış günü Şansal ı çok merak ediyorum ne diyecek bugün.
şansal 29 ekim için söylemişti ilk olarak daha zaman var biter mi :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık teslim süresi 1,5 ay geçtiyse daha şimdiden demekki eski açık teslim süresi en az 4 ay geçmiştir tahminimce.
bu işler mişlerle mışlarla olmuyor :D yeni açıktan bir buçuk ay önce kapalı başladı aralığın son günleri temel attılar yeni açıkta şubatta başladı
çiçekler 8 aydır sahada bu sürede kapalı bitti eski açık %75 minimum yapıldı numaralı %15-20 yapıldı :kop:
aktar deniz tarafı eski açık oluyor sanırım sen karıştırıyorsun yeni açık gazhane tarafı :evillol:
bir riski görüyormusun yeni açık numaralıdan önce biterse bu normal bir şey ama numaralı yeni açıktan önce biterse varya seni burda ne yaparım bir allah bilir birde ben bilirim :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı sallapati

şansal 29 ekim için demişti :D

bu işler mişlerle mışlarla olmuyor :D yeni açıktan bir buçuk ay önce kapalı başladı aralığın son günleri temel attılar yeni açıkta şubatta başladı
çiçekler 8 aydır sahada bu sürede kapalı bitti eski açık %75 minimum yapıldı numaralı %15-20 yapıldı :kop:
aktar deniz tarafı eski açık oluyor sanırım sen karıştırıyorsun yeni açık gazhane tarafı :evillol:
bir riski görüyormusun yeni açık numaralıdan önce biterse bu normal bir şey ama numaralı yeni açıktan önce biterse varya seni burda ne yaparım bir allah bilir birde ben bilirim :kop: :kop: :kop:

Yakın aralıklarla biter @Necmi abi  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Yakın aralıklarla biter @Necmi abi  :evillol:
mümkün olduğu kadar yakın olsun geçen her zaman senin aleyhinedir :bandit:

Çevrimdışı eski inönü

benim anladıgım kaba inşaatın temiz bir 5-6 ayı daha var. Umarım çatıyı yapan şirket çok prefosyonel ve hızlı çalışır. Çatı işi de kaba gibi iki ileri bi geri modunda giderse seneye de yetişmez stad.

Çevrimdışı Deniz

Tottenham taraftarı arkadaşım İngiltereden Türkiyeye gelecek ve kısmetse ona Vodafone Arenayi da gezdirecem .arsenal maçına gelemedim malesef hastamız var diye kaçırdım İnşallah Tottenham maçını kaçırmam.Aralık ayında kabası da bitmiş olursa güzel bir tur attırmış oluruz İngilize  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralıda fışkırtmaya başlamış fışkırtıcı yarında devam eder tabla betonu yarın gecede artık temellere başlarlar beton atmaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Tottenham taraftarı arkadaşım İngiltereden Türkiyeye gelecek ve kısmetse ona Vodafone Arenayi da gezdirecem .arsenal maçına gelemedim malesef hastamız var diye kaçırdım İnşallah Tottenham maçını kaçırmam.Aralık ayında kabası da bitmiş olursa güzel bir tur attırmış oluruz İngilize  :tabe:
:bandit: ingilizleri hiç sevmem ama hatırın için bir buluşma ayarlarız :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

numaralıda fışkırtmaya başlamış fışkırtıcı yarında devam eder tabla betonu yarın gecede artık temellere başlarlar beton atmaya
bu arada 2 fışkırtıcı varmış orada  :claps: :claps: :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

@Efe 7/24 ekrandan inşaat sürecini izliyorsun, büyük emek sarf ediyorsun, teşekkürlerimizi sunarız, fakat aman dikkat et gözlerine arada mutlaka dinlendir ve bol bol yaban mersini ye, yaban mersini gözün ilacıdır.
Son olarak bugünkü obitaş açıklamalarından dolayı da ayrıca teşekkür ederim son derece aydınlatıcı bir açıklamaydı.  :ok:

sağol abi önerin için gözlerimi dinlendiriyorum onlar benim her şeyim @aktar_ismail abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada 2 fışkırtıcı varmış orada  :claps: :claps: :claps:
diğeri ne ara çıktı valla hayalet gibi hareket ediyorlar ben bile kaçırıyorum :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: