Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333651 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

3650 demlik çaydan bir tane bile Necmi Abiye ısmarlamadı dimi @bjk_mabet @Necmi  :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet alkışı hak ediyorsun  :claps:  :evillol:

bir de böyle yaklaşırsak 1 demlikten 50 çay çıkartırsa ve cayı 2 tl den verirse 3,650,00 eder temiz para kaçmış memleketine parayla  :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc
@bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 17:18:37 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı harunmustak

maket fotoğrafları bölümü olsada ordan maketi incelesek?? @Necmi @SaLVaDoR
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

sitemizde yok yok  :claps: :claps: :claps:
zaten bunun icin kuruldu site vodafone arenayla ilgili tum dogru bilgiler bu sitede :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

3650 demlik çaydan bir tane bile Necmi Abiye ısmarlamadı dimi @bjk_mabet @Necmi  :D :D
Benim çayın içildiği alanlara girmem tehlike arz ediyor :D her yer proje :evillol:

Çevrimdışı Yalçın

Sizce ust katlar daha hizli mi yapilir? Yoksa daha mi zor?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Benim çayın içildiği alanlara girmem tehlike arz ediyor :D her yer proje :evillol:
abi yalan yok on numero kahvesini içtik ama çayını içemedik :D @Necmi @bjk_mabet ( demlik hala kayıp olabilir)

Çevrimiçi Necmi

Sizce ust katlar daha hizli mi yapilir? Yoksa daha mi zor?
son kat hariç daha hızlı yapılır ama son kat bayağı uğraştıracaktır

Çevrimiçi Necmi

abi yalan yok on numero kahvesini içtik ama çayını içemedik :D @Necmi @bjk_mabet ( demlik hala kayıp olabilir)
çayı mühendisler içiyormuş zaten güzel çay demliyorki paso çay içmişler işi gücü bırakıp, mabet tatile gitti
üretim başladı :D çay olmayınca çalışmak akıllarına geldi :bandit:

Çevrimdışı Yalçın

Anladim, tesekkurler  :bandit:

Yahu su stadin eldeki resimler kullanilarak bitmis haline yakin haline gosterebilecek bir babayigit yok mu  :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

çayı mühendisler içiyormuş zaten güzel çay demliyorki paso çay içmişler işi gücü bırakıp, mabet tatile gitti
üretim başladı :D çay olmayınca çalışmak akıllarına geldi :bandit:
stat bittiğinde stat abiye söyleyelim foruma demlesin çay :) @Necmi @bjk_mabet

Çevrimdışı CanEmre

Sona yaklaşıldığında işler hızlanır diye umuyordum ben. Sonuçta işçi sayısına oranla yapılacak iş azalmış olmayacak mı?  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı okansosa

Yeni San Mames de tribünler bayağı yakın duruyor özellikle kale arkası mabedimizde böyle mi olacak san mames de ne kadar uzaklıklar ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Sona yaklaşıldığında işler hızlanır diye umuyordum ben. Sonuçta işçi sayısına oranla yapılacak iş azalmış olmayacak mı?  :alala:
yok kalıp sayısı az adam sayısıyla hızı arttıramazsın ama önden demirleri bağlar hazır ederler kalıplarıda seriye bağlıyabilirler

Çevrimiçi Necmi

Yeni San Mames de tribünler bayağı yakın duruyor özellikle kale arkası mabedimizde böyle mi olacak san mames de ne kadar uzaklıklar ?
bu defalarca söylendi :bandit: forumu iyi takip et :D bizde tribünler sahaya daha yakın

Çevrimiçi Necmi

stat bittiğinde stat abiye söyleyelim foruma demlesin çay :) @Necmi @bjk_mabet
stat bitsin çayları ben söylerim :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

stat bitsin çayları ben söylerim :D
böreklerde benden, ama biri çıkıp şahane boşnak böreği getiririm derse ağzımı açmam

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ekesicil

bugün istanbula biletimi aldim 2 hafta sonra ordayim insallah

stadi en son canli gördügümde bu haldeydi 1 ocak 2014

acaba cok fark görürmüyüm o zamanla simdi arasinda?  :lol:

Çevrimdışı mduru

bjk_mabet gelmiş hoş gelmiş
bu arada hem yeni açık hemde eski açıkta vinçler dönmeye devam ediyor :super:

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: