Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335538 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kesh

Stadın yükseklik meselesini konuştunuz mu hiç beyler. Alçak değil mi sanki biraz. Şu konya ile kıyaslarsak nasıl oluyor

Çevrimdışı Efe

Eve gidiyorum mustafanın fotolara bir bakayım bugin numaralida iyi calisma oldu gun icinde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadın yükseklik meselesini konuştunuz mu hiç beyler. Alçak değil mi sanki biraz. Şu konya ile kıyaslarsak nasıl oluyor
su an oraday stad yapıyoruz diye dua et 7 yıldır yıkılmayı bekliyordu istanbulun süliyeti yüzünden 38 m Gayet iyidir inci gibi görünecek

Çevrimdışı Efe

Biz dibte kaldigimiz icin oyle gozukuyor onlar duz arazi uzerine insaa edildi yukseklik olarak hemen hemen aynidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

gh.

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kesh

Biz dibte kaldigimiz icin oyle gozukuyor onlar duz arazi uzerine insaa edildi yukseklik olarak hemen hemen aynidir

Dışardan değil de içerden nasıl göründüğü beni ilgilendiriyor. Konya'nın stadını hiç beğenmedim. Onun için onunla karşılaştırıyorum bu arada.

Bizim stadın üst tribünü dik olduğu için daha iyi görünür galiba ama ben mesela konya'nın üst katındaki sıra sayısını az buldum. 20 sıra saydım onlarda bizim 15 sıra var.  Bir hata mı yapıyorum ?

ysariusta

• Ziyaretçi

içine 45000 civarı taraftar girebilsin de, isterse yoldan görünmesin. Konya Stadıyla karşılaştırmayalım, hele akyazıyla hiç. Konya Stadı ikinci ligden yükselirken bile 42 000 kişi olmaz. Artık Şebi Aruz törenlerin de mi kullanırlar bilemiyorum. Alüminyumdan bükme bir stad

Çevrimdışı ahmetx

Sıra sayımız daha fazla+fazladan loca katımız var+daha dik tribünlerimiz var yani en az 7 m daha yüksek bizim Stad çatı hariç.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Necmi abinin paylaştığı yeni açık kesitinde 1. Kat sıra sayısı 29 idi,ama görünen o ki kapalıyla aynı sayıda olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Spartak Stadı'na kulübün adını aldığı spartaküs heykeli ve kulübün efsane isimlerinin heykeli dikilmiş darısı Şeref bey vodafone arenamıza.

Çevrimdışı A_Aydin

Kulelerin arasındaki duvar yıkılıp tekrar yapılacaktı ve bjk_mabet birkaç ay önce yakında çalışma başlayacak demişti.O duvarın akıbeti ne oldu bilen var mı?Eski açık nerdeyse bitti duvar görünmez oldu ama çalışma yok.

Çevrimdışı ahmetx

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

28.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abinin paylaştığı yeni açık kesitinde 1. Kat sıra sayısı 29 idi,ama görünen o ki kapalıyla aynı sayıda olacak.
aynı değil kapalıda 24 sıra var yeni açıkta 26 sıra var projedeki duruma göre 26. sıradan sonra düz alanda kolona kadar yükselen 3 sıra daha var
ama şu an yok  :D ilerde olmayacak anlamına gelmez :evillol: orası prefabrik her zaman yapılabilir bir şekilde kapasiteyi tutturmak zorundalar fazlada karıştırmayın derim  :D

Çevrimiçi Necmi

28.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

mustafa eline sağlık kardeşim bu gün sanki fazla bir ilerleme olmamış gibi geldi bana çıplak gözle nasıldı durumlar

Çevrimdışı FARUK

mustafa eline sağlık kardeşim bu gün sanki fazla bir ilerleme olmamış gibi geldi bana çıplak gözle nasıldı durumlar

kalıplama güzel aslında ama 2 firmada tabla demirlemesinde ağır kalıyor gibi

Çevrimiçi Necmi

Kulelerin arasındaki duvar yıkılıp tekrar yapılacaktı ve bjk_mabet birkaç ay önce yakında çalışma başlayacak demişti.O duvarın akıbeti ne oldu bilen var mı?Eski açık nerdeyse bitti duvar görünmez oldu ama çalışma yok.
acelesimi var :D anıtların işi öyle pat diye olmaz yerine getirmen gereken bir sürü prosedür var ondan sonra proje çizilir anıtlar projeyi onaylar o taşlar dikkatli bir şekilde tek tek sökülüp numaralandırılacak o uzun bir süreç yani

Arkadaşlar konu dışı ama Yazmalıyım şu uludağ gazoz reklamında kartala gazoz kapağı açtıran tipe uyuz oluyorum, ve bu reklamda kinaye hissediyorum.bu markayı boykot ediyorum ve herkesi davet ediyorum.

Çevrimdışı A_Aydin

acelesimi var :D anıtların işi öyle pat diye olmaz yerine getirmen gereken bir sürü prosedür var ondan sonra proje çizilir anıtlar projeyi onaylar o taşlar dikkatli bir şekilde tek tek sökülüp numaralandırılacak o uzun bir süreç yani
Acelesi var mı yok mu bilmiyorum.Yani staddan tamamen bağımsız mı orası?Stadı bilmediğim için soruyorum.Eski açık bitmek üzere ve entegrasyonu nasıl olacak.

Çevrimdışı Efe

numaralıda temel veya tabla beklerken perde betonu atılıyor ne ara yaptılarda kalıpladılar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

az önce mesajları okurken kongre merkezi de olacak gibi birşeymi gördüm
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Ağustos 2014, 23:20:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sahiden yeni açıkta tam olarak neler yapılacağını bilen var mı ?? eski açığın arkası restaurant ama yeni açıkta onlarca şey söyleniyor ta olarak bilen birisi paylaşırsa sevinirim

Çevrimiçi Necmi

Acelesi var mı yok mu bilmiyorum.Yani staddan tamamen bağımsız mı orası?Stadı bilmediğim için soruyorum.Eski açık bitmek üzere ve entegrasyonu nasıl olacak.
tamamen bağımsız sadece müze girişi olarak kullanılacak stad bittikten sonra bile yapılsa sıkıntı olmaz ön tarafta peyzaj çalışmasıda olacak sanırım öndeki merdivenler yerler falan yenilenecek 6 ay sonra bile başlansa problem teşkil etmez :tabe:

Çevrimdışı mhmtkartal

bazı arkadaşlar bana çok kızacak belki ama san mamesi inceledim sonra bizim stadın videosunu seyrettim insan üzülüyor keşke diyor içinden bizim stat da buna benzese diye adamlar taraftar bütünlüğü için elinden gelen her şeyi düşünmüş bundan daha iyi bir stat yapılamazdı. bizim stat da dünyanın sayılı statlarından olacak ama daha da özen gösterilebilirdi taraftarımız düşünülebilirdi, taraftar görüşleri alınabilirdi ( bursa kale arkası örneği gbi ) daha şimdiden moralimizi bozdular deplasman tribününü yeni açığa koyarak. İsterse restoran yıkılsın localar rahatsız olsun eski açıktaki ama getirip koca tribünü bölmesinler bölüyor iseler de altlı üstlü olsun

Çevrimiçi Necmi

sahiden yeni açıkta tam olarak neler yapılacağını bilen var mı ?? eski açığın arkası restaurant ama yeni açıkta onlarca şey söyleniyor ta olarak bilen birisi paylaşırsa sevinirim
otopark :bandit:

Etiketler: