Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUTLU

Bayramda duracak Kurban bayramında yani Zafer bayramında durmayabilir ama.
Ne bileyim abi resmi tatil ya zabıta basıp arıza çıkarmasın sonra. Malum adamlar senden daha çok uğruyorlarmış stada :D
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne bileyim abi resmi tatil ya zabıta basıp arıza çıkarmasın sonra. Malum adamlar senden daha çok uğruyorlarmış stada :D
:) zabıta neden bassın esnaflar da kapatsın :) zabıta basacaksa onları bassın stada (stat mı bilemedim) sonra uğrasınlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı MUTLU

:) zabıta neden bassın esnaflar da kapatsın :) zabıta basacaksa onları bassın stada (stat mı bilemedim) sonra uğrasınlar  :kop: :kop:
O zaman bu hesapla 41.903 tane esnaf toplayabilir, koltukları 1 sıra kaydırsak 48000 tane de toplayabilir.50000'e kadar da çıkabilir. Heran herşey olabilir  :D
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ALI RIZA

O zaman bu hesapla 41.903 tane esnaf toplayabilir, koltukları 1 sıra kaydırsak 48000 tane de toplayabilir.50000'e kadar da çıkabilir. Heran herşey olabilir  :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ahh o anıtlar ahhh  :s20:

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı ALI RIZA

prekast isi ne oldu? niye durdu
onlardan elimizi yıkamışız onları serbest bırakmışız kafalarına göre takılıyorlar

Çevrimdışı yigitcan1903

prekast isi ne oldu? niye durdu

Üstlere yetişebilecek vinç gelince devamı

Çevrimdışı Efe

Şuan kapaıda bir suru koltuk görüyorum sanki :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mkandirmaz

Kismetimizde Fikret orman ile sohbet etmek de varmış.
AdanaSpor

Çevrimdışı okansosa

eski açık ta restaurant vs olacak peki yeni açık da ne olacak ?
gören olmadı herhalde
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı okansosa

otopark
o kadar büyük alanda sadece otopark mı olacak ? moda merkezi falan deniyordu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı tayfun

Cümleden iyi akşamlar ahali.az önce facebook a yazdığım iletiyi sizinle paylaşmak istedim...
Tatil bitti bitecek pazartesi sabahi yeni satış rakamları ile karşınızdayim inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

@tayfun yahu gel valla merak ediyorum ne oldu kombineler falan diye. Klüpten bir açıklama da yapılmadı, yapmazlar da bu gidişle. Gerçi indirim bitti bakalım kaç kara kartal garantilemiş o tarihi açılışa katılma hakkını

Çevrimdışı murat

passo  da görünen sıra ve koltuk sayıları.parantez içindekiler tahmini rakamlardır. toplam 34482 koltuk saydım+2150 vip+1847 loca 38479 kişilik gözüküyor. bu kesin olan rakamlar değil.eklenmemiş sıralar var.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 19:18:09 MURAT ]

Çevrimdışı tayfun

@tayfun yahu gel valla merak ediyorum ne oldu kombineler falan diye. Klüpten bir açıklama da yapılmadı, yapmazlar da bu gidişle. Gerçi indirim bitti bakalım kaç kara kartal garantilemiş o tarihi açılışa katılma hakkını
Az kaldı abi pazartesi sabah garanti rakamlar elimizde.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Efe

Az kaldı abi pazartesi sabah garanti rakamlar elimizde.

Tayfun kombineler 10 bini geçti bence  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

o kadar büyük alanda sadece otopark mı olacak ? moda merkezi falan deniyordu
moda merkezi eski açık en alt kat

Çevrimdışı arda

moda merkezi eski açık en alt kat

Necmi abi moda merkezinin olayı ne olacak!?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

yeni açık arkasında ki dolaşım alanı maç günleri dışında heliport olarak kullanılabilirmi? :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta fışkırtıcı biseyler yapiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: