Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

forum sizlere emanet ben çıkıyorum artık maç esnasında forumada göz kulak olun
beni biraz heyecan bastı :D

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 16:40:00 Efe ]

Çevrimdışı Emre.Guler

Daha bunun gibi en az 10 tane aynı açılardan fotoğraf var. Vaktim olmuyor yoksa ben yapacağım.
öyle gözüküyor ama photoshopta üst üste yeleştirince olmuyor :) neyse ben muhabbet olsun diye söyledim zaten öyle bir imkanın yok biliyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

@raif_junior Abi birde obitaşın arka tarafı var gifte gözükmeyen orayı da katarsak güzel iş çıkarmışlar 1 ayda

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

musatafa gif lik fotoda çek  :ok: :ok:

Raif'in çektiği fotoğrafdan her gün garanti var Oktay abi aslında bunun gibi 10 tane aynı açı var.

Çevrimdışı Efe

çık çık yenip donun o kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

aman @Necmi abi fazla heycanlı pozisyonlara dikkat  :D

Çevrimdışı Oktay

eyvall abi biz burdayız :icool:

Çevrimdışı Emre.Guler

@raif_junior Abi birde obitaşın arka tarafı var gifte gözükmeyen orayı da katarsak güzel iş çıkarmışlar 1 ayda

@SDemirsoy numaralı birleşim yerinimi diyosun?

Çevrimdışı ahmet türken

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hocam mesela şu resimleri yapabilirsin az bişey açısını düzlemek lazım  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy numaralı birleşim yerinimi diyosun?
yok abi arka kısım kazıkların dibi fotoğrafta gözükmüyor orada da çalışmalar var @raif_junior

Çevrimdışı Emre.Guler

Hocam mesela şu resimleri yapabilirsin az bişey açısını düzlemek lazım  :ok:

Hee bak bunlar süper oldu işte

Mustafa hansel ve gretelin hikayesini biliyosundur kardeşim onlar gibi yap :) foto çektiğin yerlere bir işaret bırak ertesi gün yine ordan çek :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hocam işarete gerek yok her gün aynı yerden çekiyorum zaten  :D

Çevrimdışı Deniz

Hee bak bunlar süper oldu işte

Mustafa hansel ve gretelin hikayesini biliyosundur kardeşim onlar gibi yap :) foto çektiğin yerlere bir işaret bırak ertesi gün yine ordan çek :)

BU 1 aylık değişim mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Bende liseyi meslek lisesi elektrik bölümünde okudum :D ohm kanununu bilirim ucundan :D
bende elektrik okudum ama hiç merak etmiyorum elektrik projesini stad yapıldığında tek göreceğiniz lambalar :evillol:

Çevrimdışı murat

evet elektrikle sevgili gibiydik sık sık çarpardı :D alışmıştık artık çarpılmaya sadece elimiz uyuşuyordu :D
bizde seri lamba düzeneği ile arkadaşları çarptırır sonra uçan tekme ile hayatlarını kurtarırdık :evillol:

Çevrimdışı Deniz

24 temmuz 26 ağustos
Çiçekler resmen 1 ay yatmış.Koskoca 1 ay bu kadar az iş yapmaları çok ilginç..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  burasımı senin tarif ettiğin yer ?

aynen abi orası ve numaralıya kadar uzanan gifte gözükmeyen kısım da var orada muazzam bir iş var tebrikler Obitaş @raif_junior

Çevrimdışı siyah-1903

şöyle bir stada denk geldim. çatısı biraz alçak, bir de loca kısımları farklı tabi, onun haricinde bizim stada benziyor..
kapasitesi de 45.015...
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

şöyle bir stada denk geldim. çatısı biraz alçak, bir de loca kısımları farklı tabi, onun haricinde bizim stada benziyor..
kapasitesi de 45.015...
kapasite 45.015 birde koltukları yok bu stadın galiba :D ama 45.015 den fazla gibi  :alala:

Çevrimdışı Deniz

kapasitesi de 45.015...
koltuksuz stad olsa keşke.ne de olsa bizde kimse oturmuyor  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Çiçekler resmen 1 ay yatmış.Koskoca 1 ay bu kadar az iş yapmaları çok ilginç..

az işmi :D numaralı 1 ay önce ortada yoktu deniz nasıl az iş oluyor eski açıkta normal yavaşlama numaralı daha önemli şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

az işmi :D numaralı 1 ay önce ortada yoktu deniz nasıl az iş oluyor eski açıkta normal yavaşlama numaralı daha önemli şuan
Yok abi ben eski açık için dedim numaralıda işler normal gidiyor ama eski açıkta çok yavaşladılar.işçi almaları şart

Etiketler: