Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Akıllı stadyum yapıyoruz elektriksiz olur mu  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Akıllı stadyum yapıyoruz elektriksiz olur mu  :lol:

aman gs liler görmesin bunu bizim statta  elektrik var ilk akıllı stad bizimki derler :)

Çevrimdışı MUTLU

@bjk_mabet e soru sormayın adam tatilde bırakın staddan uzak biraz kafasını dinlesin :tabe:
doğru diyosun abi  :tabe:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı SDemirsoy

aman gs liler görmesin bunu bizim statta  elektrik var ilk akıllı stad bizimki derler :)
:D :D

Çevrimdışı Deniz

:evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

:lol: :lol: :lol: :lol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Haldun

Aslan'ı Arena'da elektrik çarptı

Ali Sami Yen Stadı’ndan Türk Telekom Arena’ya geçen Galatasaray, yeni stadın 4 kat daha fazla enerji harcaması üzerine tasarruf arayışına girdi.

Aklıma birden bu haber geldi 3-4 yıl önceki haber :D :D

Çevrimdışı Emre.Guler

kuzenlerim ve yiğenlerimlerimleyim.hersene toplaniriz.birisi yeni zellandadan birisi hollandadan birisi italyadan geliyorlar.stad olmasa bende ingiltereden katilacaktim :) bu yuzden hic zaman ayiramadim foruma ama pazartesi tam gaz forumdayim suprizler ile.işin acikcasi bende stadi takip etmek icin bi goz atayim dedim :)kapasitede konusu acilmis whatsapp tan ipucu almak icin bi anda soru yogmuruna tutuldum :)resmi rakam 41.1903 :)

Whatsapp grubumu var ya kaçırmışım nasıl oluyo bu olay?

Çevrimdışı arda

Bende liseyi meslek lisesi elektrik bölümünde okudum :D ohm kanununu bilirim ucundan :D

Işteee ben zaten sezmiştim Necmi abi var bir cereyan tutkusu sende :D  zaten pek ileri gitmedi mevzular hala V=I*R bir Tesla vardı ama onuda yediler işte. HAARP diye proje var. Iklimleri felan kontrol edecekler o biraz enteresan.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Whatsapp grubumu var ya kaçırmışım nasıl oluyo bu olay?
tanıyanlar numarası olanlar yüklenmiştir abi  :D @raif junior

Çevrimdışı Necmi

evet abi bizde tahta üzerinde devre yapmıştık başka bir bilgim yok ebirde 220v ile prizde çarpılmıştım :D @Necmi
evet elektrikle sevgili gibiydik sık sık çarpardı :D alışmıştık artık çarpılmaya sadece elimiz uyuşuyordu :D

Çevrimdışı Deniz

tanıyanlar numarası olanlar yüklenmiştir abi  :D @raif junior
Oo bizler niye yokuz  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Efsane bir çizim daha geldi Gökcen Efe'den.  :)

Çevrimdışı Haldun

deplasman tribünü burası mı olacak acaba fotoşok için kusura bakmayın elimden geldigi kadarıyla  :icool:

Çevrimdışı Necmi

Işteee ben zaten sezmiştim Necmi abi var bir cereyan tutkusu sende :D  zaten pek ileri gitmedi mevzular hala V=I*R bir Tesla vardı ama onuda yediler işte. HAARP diye proje var. Iklimleri felan kontrol edecekler o biraz enteresan.
V=I*R  :alala: 30 yıldır bıraktığım yerdemi duruyor  :evillol: bizim gölcük depremi sebebi olduğu proje sanırım depremde dedikodusu dolaşıyordu hatta israil arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesine ilk gelen ekip olması ve gölcükte bir şeyler yapıp gitmesi ilginç bir konuydu

Çevrimdışı SDemirsoy

evet elektrikle sevgili gibiydik sık sık çarpardı :D alışmıştık artık çarpılmaya sadece elimiz uyuşuyordu :D
:D :D @Necmi Abi küfeki taşı ile gelişmeler var mı ??

Çevrimdışı Necmi

deplasman tribünü burası mı olacak acaba fotoşok için kusura bakmayın elimden geldigi kadarıyla  :icool:
numaralının yarısını deplasman tribünü yapmışsın sen Başkandanda vicdansız çıktın :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Necmi

:D :D @Necmi Abi küfeki taşı ile gelişmeler var mı ??
yok ama daha erken gibi montaj aşamasını ben olsam daha sonraya atarım Beyaz taş kullanıyoruz inşaat ortamında kirlenmesi kolay olur
en azından kale arkaları numaralıya doğru ilerlesin kapalı kabadan bir kurtulsun o zaman başlanması daha mantıklı olur

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Son kaç olur şimdi kapasite  :D
Soran olursa 42 bin diyecez de kendimize ne dicez bilmiyoruz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

yok ama daha erken gibi montaj aşamasını ben olsam daha sonraya atarım Beyaz taş kullanıyoruz inşaat ortamında kirlenmesi kolay olur
en azından kale arkaları numaralıya doğru ilerlesin kapalı kabadan bir kurtulsun o zaman başlanması daha mantıklı olur
kapalı kabadan kurtulduktan sonra evet abi dediğin gibi daha iyi olur da mabet başlanacak demişti sanırım geçenlerde yanlış mı hatırlıyorum  :alala: @Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende liseyi meslek lisesi elektrik bölümünde okudum :D ohm kanununu bilirim ucundan :D
bende diz lise ve meslek lise bitirdim :)  :alala: bilgisayar bölümünü microsoft kitabını alayını kanunu bilirim  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi

Etiketler: