Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377358 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

@sahinnd aynen hocam tam smile paketi aktif hale getireceğim o zaman denk gelmiş.
Arkadaş 5 dk. siteyi kapatamıyorum sürekli kullanıcı var güncellemeleride ister istemez siz varken yapıyorum artık katlanacaksınız bir süre  O0
kapat kapat kimse fark etmez  :aaa:

Çevrimdışı sahinnd

@sahinnd aynen hocam tam smile paketi aktif hale getireceğim o zaman denk gelmiş.

Arkadaş 5 dk. siteyi kapatamıyorum sürekli kullanıcı var güncellemeleride ister istemez siz varken yapıyorum artık katlanacaksınız bir süre  O0
Önemi yok tabiki de. Buralar dolu olsun yeter bize ...  Bizim çaycıyı arıyorum stadda bulamıyorum. Eski açıktaki operatör çay istiyo  :captain:   
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

Altuğ 5 dakkadan bişey olmaz özellikle saat 17.00-21-00 arasında az kullanıcı oluyor ve az mesaj geliyor o zaman düzenlemelerde site kapatılabilir öneridir sadece :pist:
Şampiyon Beşiktaş JK

MMA

• Ziyaretçi

Yaşımı profilimde güncelledim. Yaşımın küçük olması daha az Beşiktaşlı olduğumu göstermez. Umarım forumda terslenmem. Kimseye bugüne kadar ne hitabette ne de başka bir durumda saygısızlık etmedim. Herkese abi dedim. Siz abilerimle stadı takip etmeye devam edeceğim inşallah.
Ne güzel de söylemişsin yaşımın küçük olması daha az Beşiktaşlı olduğumu göstermez diye :) hoş geldin genç kartal

Haha bende sizi erkek biliyodum facidadan donduk desenize :-)
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimiçi Necmi

içlerinden ıvır zıvırları ayıklarız biraz karışıklık gider :ebebe:

Çevrimdışı SerkanKoruklu

yeni açıkta çakıl seriyorlar yanılmıyorsam numaralı kuşak bölümüne iyi giriştiler artık komle eski açığa doğru alınır o bölüm :boxin:
Bir Ercan Taner bir Güntekin Onay edası var efe'de :) müthiş yorumluyor..
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı BJK_SU

Daha önce bir kamyon 7-8 kepçede doluyordu şimdi 5 olunca tamam... acaba toprak ıslak olduğundan ağırlaştığı için mi 5 kepçede yolluyorlar ? çok keyifli seyretmesi.  Geovani bak ne var burda : ) :tyson:
BjK Rh+

Çevrimdışı Burak2

en sevdiklerim  :angryrazz: :lamer: :dontknow: :iblush: :uhohu: :drunkard: :naughty: :dry: :clever: :hiho:

emeğinize sağlık

bugün (dün) fotoğraf çeken arkadaşların ellerine sağlık. büyük fedakarlık doğrusu

MMA

• Ziyaretçi

Tapatalk kullananlar sizdede bu smile ler sadece yazi olarakmi gelio
Nedir bunlar:pepee: falan

Çevrimdışı sahinnd

Buna dokunmayın Necmi abi  :captain:    bu da benimki olsun  :bandit:  bunun kadar cool değil ama
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

MMA

• Ziyaretçi

Balon gelmismi

Çevrimdışı Göçmenkartal

Efenin kamerayı seyredip bilgiler aktarmasına hayranım helal olsun valla  :phone: 

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı BJK_SU

ıvır zıvır yok hepsi çok hoş  :super:
BjK Rh+

Çevrimdışı CanEmre

Stat hakikaten çok hareketli bu gece. Hafriyat tam gaz  :construction:

Bu arada kantarın başında kepçe yok ama gene de orada bir duruyor kamyonlar. Kayıt filan mı tutuluyor ki???

Not: smililer süper  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Ortalama 5-6 kepçede doluyor kamyon. Belki toprağın ıslanması etkilemiş olabilir.
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı ALI RIZA

uzzun kamyon kepcenin dibine girdi neredeyse çarpacak diye heycan yaptım  :alsaa:

Çevrimdışı BesiktasLee

Görünüşe göre Numaralının temeli Eski açık tarafından başlanacak.. Eski açık tarafı baya indiriliyor ve yolun düzergahı daha da duvar dibine doğru kaydırılmaya başlanıyor...
Ds

Çevrimdışı Göçmenkartal

Yeni açığa bakarken biz  :aman:

Eski açığa bakerken biz  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

bana mı öyle geliyor kapalıda eski açık köşesinde betonlama mı var yeni kalktı ucu pompacı dışarda bırakacak

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı CanEmre

bana mı öyle geliyor kapalıda eski açık köşesinde betonlama mı var yeni kalktı ucu pompacı dışarda bırakacak

aynen, tabla betonlanıyor :yerlerde:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı BesiktasLee

Ortalama 5-6 kepçede doluyor kamyon. Belki toprağın ıslanması etkilemiş olabilir.

Olabilir..  :ok:
Ds

Etiketler: