Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@manyak1903 teşekkürler. Eski açık kale arkası kişi başı 3250 dolar. Ortalama kişi başı loca fiyatı 6 bin dolar olsa;

147 loca koltuk toplam sayısı: 1847 X 6000 dolar = 11 milyon dolar ediyor senelik gelir.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 11:37:20 aktar_ismail ]

bu sayıya artık LOCA+VİP+1903 tribünü ile ulaşabiliriz  :bawling:
Bence o bile biraz zor  :by2:

Şöyle bir durum daha var, biz o locaların bir kısmını satmadık, sponsorlara, devletin bazı kurumlarına vs ücretsiz verdik.
Keza aynı durum normal koltuklar için de geçerli, bazılarından gelir elde edemeyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 11:39:10 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Haldun

bu sayıya artık LOCA+VİP+1903 tribünü ile ulaşabiliriz  :bawling:
galatasarayın 2010 yılındaki loca+kombine gelirleri 52 milyon dolar ,fenerbahçenin ise 38 milyon dolar gelirler 3 yıl önce bu haldeyken  ,2015 yılındaki beşiktaşın allahınizniyle gelecek olan gelirlerini çok düşük hesaplıyorsunuz

Çevrimdışı ozan062

Haklısın, kapasiteyi sınırlandırmalarının birinci nedeni o bölgede daha fazla yoğunluk istemiyor olmaları.
Fakat burası Türkiye, gerekli lobiyi yapar adamını bulursan kimse bu hesapları vs dikkate almaz, yeri gelir gökdelen bile dikersin.

su belediyenin arazisinde bize yamuk yapmsalardı oraya avm yapaydık parayı kırardık ama işte illaki zorluk değil zorluklar cıkarıcaklar :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı manyak1903

@manyak1903 teşekkürler. Eski açık kale arkası kişi başı 3250 dolar. Ortalama kişi başı loca fiyatı 6 bin dolar olsa;

147 loca koltuk toplam sayısı: 1847 X 6000 dolar = 11 milyon dolar ediyor senelik gelir.
rica ederim bu arada , benim yaptığım hesabı kaydetmiştim atayım mı :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

rica ederim bu arada , benim yaptığım hesabı kaydetmiştim atayım mı :D

at bakalım  :lol:

Çevrimdışı Haldun

su belediyenin arazisinde bize yamuk yapmsalardı oraya avm yapaydık parayı kırardık ama işte illaki zorluk değil zorluklar cıkarıcaklar :s20:
aynen oraya avm yle hotel yapacaktık da vermediler yamuk yaptılar bize oraya hotelle avm yapabilseydik galatasarayla fener kıskancından çatlardı da izin vermediler işte yamuk yaptılar

Çevrimdışı manyak1903

Yeşil    alt kat güney(eski açık) 32 tane  (16 tane 9 kişilik , 16 tane 10 kişilik , 46 tane 12 kişilik)
yeşil    üst kat güney(eski açık) 46 tane 

9x3250x16= 468.000        x3= 1.404.000     

10x3250x16=520.000        x3= 1.560.000

12x3250x46=1.794.000      x3= 5.382.000

+______________
                              8.346.000

mor      alt kat batı(numaralı)    8 tane (8 tane 12 kişilik)
mor      alt kat doğu(kapalı)      8 tane (8 tane 12 kişilik)

mor      üst kat batı(numaralı)    6 tane (6 tane 12 kişilik)

12x6500x22=1.716.000      x3= 5.148.000

turuncu  alt kat batı(numaralı)    8 tane (6 tane 12 kişilik , 2 tane 15 kişilik)
turuncu  alt kat doğu(kapalı)      8 tane (6 tane 12 kişilik , 2 tane 15 kişilik)

turuncu  üst kat batı(numaralı)    8 tane (8 tane 15 kişilik)

12x8000x12=1.152.000      x3= 3.456.000

15x8000x12=1.440.000      x3= 4.320.000

+____________
                              7.776.000

sarı     alt kat batı(numaralı)    2 tane (2 tane 15 kişilik)
sarı     alt kat doğu(kapalı)      4 tane (4 tane 15 kişilik)

sarı     üst kat batı(numaralı)    4 tane (4 tane 15 kişilik)

15x10000x10=1.500.000     x3= 4.500.000

eflatun  alt kat batı(numaralı)    6 tane (2 tane 18 kişilik , 4 tane 15 kişilik)
eflatun  alt kat doğu(kapalı)      4 tane (2 tane 18 kişilik , 2 tane 15 kişilik)

eflatun  üst kat batı(numaralı)    3 tane  (1 tane 33 kişilik , 2 tane 21 kişilik )

18x12000x4=864.000        x3= 2.592.000
15x12000x6=1.080.000      x3= 3.240.000

+____________
                              5.832.000

33x12000x1=396.000        x3= 1.188.000
21x12000x2=504.000        x3= 1.512.000

+____________
                              2.700.000   

3 yıllık LOCA geliri       34.302.000 $ + KDV   

loca kapasitesine göre yerler değişebilir.locaları kendim konumlandırdığım bir hesaptır.yaptığım hesapta localar , en fazla geliri alacak şekilde düzenlenmiştir.

LOCA KAPASİTESİ

Kişi Adet
- 9 16 
- 10 16
- 12 80
- 15 28
- 18 4 
- 21 2 
- 33 1 
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 12:09:27 manyak1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

yerlerini koyarken bayağı uğraşmıştım , en sonunda en fazla gelir getirecek şekilde koydum bu çıktı.
eflatun dediğim daha farklı bir renkmiş , yavru ağzı olabilir  :icool:
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 11:49:32 manyak1903 ]

Çevrimdışı Ertan-ANK

Biz bu isleri beceremiyoruz nerdeyse Fulya Projesinden zararli cikicaz.Halbuki o proje baslarken Besiktasin gelecegi deniliyordu.

Bu stadta o proje gibi olmasin isi bilen insanlar yonetmeli projeyi yapilacak her anlasmada cok dikkatli olunmali.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı arda

gecen aklıma geldi yazmamıstım,, su unlu Wembley kükreyisi diye bir olay vardır gecmişten bu yana hep konusulur,,, bizdede artık arena kukreyisi gibi birseyler koyarız tum dunyaya bunuda kanıtlarız ama dunde soylediğim gibi çekirdekci taraftarın olması ama sayısının az olmasınıda istiyorum o konuda baya endiseliyim

Çekirdek candır hocam :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı manyak1903

@manyak1903 emeğine sağlık x3 ? nedir
sağol , x3 , 3 yıllık sattığımız için 3 yıllık gelir. @SaLVaDoR
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 12:11:34 manyak1903 ]

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

sanırım küçük vinç eski açık köşe dönüşü prekastları koyuyor :D sizce ?
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ozan062

Biz bu isleri beceremiyoruz nerdeyse Fulya Projesinden zararli cikicaz.Halbuki o proje baslarken Besiktasin gelecegi deniliyordu.

Bu stadta o proje gibi olmasin isi bilen insanlar yonetmeli projeyi yapilacak her anlasmada cok dikkatli olunmali.

biryerde değinmişlerdi,, gayrimenkullerimiz için ayrı bir burkrasi kurulmaılı mesela sadece onunla ilgilenen birkısım insanlar,, aynı sekilde yatırım yapıcaklar için ayrı bir ala yaratılmalıda yaratılma esas kurumsallıık oyle olur,, ve bu zaten A.Ş oldugumuz içnide gerekli olan birsey,, herseyi bir kişi yonettiği için bizim ülkenin bu duzeninin bozmadan bu oalylar heppp devam eder,,,,

Çekirdek candır hocam :)

:D sayısı fazla oluncada ingilteredeki o donuk sıradan bir mac havası oluyor,, bazılarını dısarda koyarsak geneli boyle,, coskuda lazım yani :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

sanırım küçük vinç eski açık köşe dönüşü prekastları koyuyor :D sizce ?

katılıyorum köşedeki kule vincin bizden tarafından geçiyor  eski açık köşede yani :)

Çevrimdışı manyak1903

bu arada 3 milyon daha ekleyeceğim galiba :D bu hesabı sabaha karşı yaptığım için en alt büyükleri unutmuşum.yapayım ekleyeyim onu da.

Çevrimdışı CharlieChaplin

Günaydın Beşiktaş;

Şu arkadaki fışkırtıcı mı? benim gözler mi gitti sonunda.
yok eğer fışkırtıcıysa nereye fışkırtıyor orda ne işi var yok değilse Allah aşkına şu kameranın çözünürlüğüne biri bir el atsın sağlık elden gidiyor  :ebebe: yada Ismail hocam varmı şöle güzel bi karışım gözler için

O beton pompası belediye arazisi içinde yere beton döküyor... Bizimle alakası yok... hafta sonu resimlerinde var...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı arda

fanatik.com.tr den kombinelerin 10K barajına dayandığıyla ilgili haberden güzel bir resim
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

loca olmazsa stadı anca krediyle yapardık loca alanın ALLAH  kesesine halil ibrahim bereketi   versin ; düşünsene ortalama 250-300 bin dolara beşiktaş sevgin uğruna üç seneliğine bu paraları veriyosun o yüzden stadımız bugün inşaatı kesintisiz devam ediyosa loca alanların katkısı sayesindedir :)

Çevrimdışı onrbrk

Şu stada adam gibi kamerayı nezaman takacaklar,Konya ve Bursa stadında kamerayı açtığında cam gibi görüntüyle karşılaşıyoruz buradaki kameradan doğru dürüst birşey belli olmuyor ki,çözünürlüğü yüksek kamera lazım...

Çevrimdışı FARUK

2 saat önce Baris K. instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı manyak1903

yaptım hesabı. 2.700.000 daha ekledim.diğer mesajı güncelledim.

3 yıllık LOCA geliri   34.302.000 $ + KDV   

Çevrimdışı CharlieChaplin

Günaydın Beşiktaş;

Şu arkadaki fışkırtıcı mı? benim gözler mi gitti sonunda.
yok eğer fışkırtıcıysa nereye fışkırtıyor orda ne işi var yok değilse Allah aşkına şu kameranın çözünürlüğüne biri bir el atsın sağlık elden gidiyor  :ebebe: yada Ismail hocam varmı şöle güzel bi karışım gözler için

Görmüş olduğun yer belediye arazisi bizimle alakası yok... Resimde görünüm yere beton dökülüyor...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Haldun

Görmüş olduğun yer belediye arazisi bizimle alakası yok... Resimde görünüm yere beton dökülüyor...
:D

Etiketler: