Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341724 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

22.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı arda

Mustafa Hocam alıştırdın bizi eline sağlık yine Obitaş Çiçekler yardırmış!
Çiçekler Obitaş En büyük Beşiktaş! ama kış geliyor :( ara sıra denk gelirse çek yine bizi fotosuz koma  :s20:
Bu arada resimler paintler :) için herkese çok teşekkürler bu forum sayesinde hayatıma renk geldi (siyahın başka bi tonu tabi) Bristol'dan selamlar.  Ve yine bu arada Efe'yi göremedim o da bilir kapalıdaki spot neyin nesi! Çiçekler vs. Obitaş atışmalırını zevkle takip ediyorum çok mevzulara hakim olamadığımdan araya giremiyorum pek ama hepsini tek tek okuyorum. Herkes çok yaşasın. Beşiktaşın arızası bitmez :D her türlü tartışma atışma Allahım ya çok özlemişim. Kış gelince Mabet abimiz biraz daha sık foto koyabilirse çok bahtiyar oluruz zira Mustafanın ulaşım sorunu varmış. Herkes var olsun. Arızaların canı sağolsun  :ebebe: :ebebe:

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kesh

Stadın yüksekliği ne kadar bilen varmı

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa Hocam alıştırdın bizi eline sağlık yine Obitaş Çiçekler yardırmış.
Çiçekler Obitaş En büyük Beşiktaş. ama kış geliyor :( ara sıra denk gelirse çek yine bizi fotosuz koma  :s20:
Bu arada resimler paintler :) için herkese çok teşekkürler bu forum sayesinde hayatıma renk geldi (siyahın başka bi tonu tabi) Bristol'dan selamlar.  Ve yine bu arada Efe'yi göremedim o da bilir kapalıdaki spot neyin nesi. Çiçekler vs. Obitaş atışmalırını zevkle takip ediyorum çok mevzulara hakim olamadığımdan araya giremiyorum pek ama hepsini tek tek okuyorum. Herkes çok yaşasın. Beşiktaşın arızası bitmez :D her türlü tartışma atışma Allahım ya çok özlemişim. Kış gelince Mabet abimiz biraz daha sık foto koyabilirse çok bahtiyar oluruz zira Mustafanın ulaşım sorunu varmış. Herkes var olsun. Arızaların canı sağolsun  :ebebe: :ebebe:

Hocam ulaşımdan ziyade havanın erken kararması şimdiden başladı erken kararmaya elimi çabuk tutuyorum mesela. Bi yol bulmaya çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım :) Hiç olmadı pazar günleri kesin fotoğraf çekerim.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı maestro333

Resimdeki alanda hatalı bir kısım vardı. Gereken çalışma yapılmış sanırım  :bandit:

Obitaş çalışması gereken alan giderek daralıyor. Bu da işini kolaylaştıracak, hızını arttıracak. 2 hafta sonra tribün bütünlüğü sağlanacaktır(Numaralı-Yeni açık arası özellikle). Güzel bir safhaya giriliyor diyebiliriz

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıktaki işçi sayısının arttığı ortada ama ne kadar arttı bilgi var mı beyler?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı brci

birşey sorucam .. bu yeni açıktaki mukavvemet demirleri varya kırmızılar yeni açığın yüksekliği okdarmı olacak yoksa o kırmızı demirlerin üstüne daha cıkılacakmı .. yani eski açık gbi kısa olmıycak dimi ordaki tribün yüksekliği ?

Çevrimdışı Necmi

@mustafa_(87) resimleri bitirdim eline sağlık obitaş tarafında biraz daha demircileri olsa iş mükemmel hızına ulaşacak
şimdide demirciler kalıpçılara yetişemiyor çiçeklerin 195 çalışanı varmış harbiden nerde bunlar çalışan sayısı yüzü bulmaz
içerlerde bir işde göremedim her halde her iki taraftada sadece demirciler çalışyor çiçeklerde numaralıda 20 kadar kalıpçı testere kalıpları koyuyor ama iş genelde hiç fena değil şu randımanı sene başında yakalasalardı şu anda üst testere kirişleri yapıyor olurlardı haa bu aralar prekastçılara takmışsın :D

Çevrimdışı Necmi

birşey sorucam .. bu yeni açıktaki mukavvemet demirleri varya kırmızılar yeni açığın yüksekliği okdarmı olacak yoksa o kırmızı demirlerin üstüne daha cıkılacakmı .. yani eski açık gbi kısa olmıycak dimi ordaki tribün yüksekliği ?
orası 30 basamak en büyük tribünümüz yüksekliği kapalı en yüksek noktasıyla aynı olacak

Çevrimdışı Deniz

Bu aralar güzel çalışılıyor maşallah  :tyson:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

orası 30 basamak en büyük tribünümüz yüksekliği kapalı en yüksek noktasıyla aynı olacak

heh iyi bari kırmızıları kısa görünce bi an aman tanrım didim  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Yeni açıktaki işçi sayısının arttığı ortada ama ne kadar arttı bilgi var mı beyler?
120-130 arası bir emekçi gurubu varmış yani sene başında verdikler sayıya anca ulaştılar

Çevrimdışı Necmi

heh iyi bari kırmızıları kısa görünce bi an aman tanrım didim  :tabe:
kırmızı destek demirleri balkon kısmını tutsun diye konuyor6-7 basamak aşağı sarkan bir balkon var orda
alt tribünün üstüne sarkıyor alttan tutacak bir destek yok görüş açısını kapatmamak için kolon koymamışlar bu şekilde çözüm üretmişler

Çevrimdışı brci

kırmızı destek demirleri balkon kısmını tutsun diye konuyor6-7 basamak aşağı sarkan bir balkon var orda
alt tribünün üstüne sarkıyor alttan tutacak bir destek yok görüş açısını kapatmamak için kolon koymamışlar bu şekilde çözüm üretmişler

peki abi kolon kadar etkili olurmu demirler sakatlık cıkmaz dmi

Çevrimdışı Kesh

Bizim stad 57 metre tuksekliginde. Fb ve gs'nin ki nasil. Bizim stad sanki biraz alcak. Yanlis mi dusunuyorum

Çevrimdışı Salih A.

resmi site işin en yoğun olduğu saatlerde resim çekiyor onlarda bile çiçeklerin personel sayısı hiç 100 ü aşmadı içerlerde çalışıldığını söyleyenler var ama içerde çiçekler ne iş yapar en fazla eski açık arka taraftadırlar onlarda toplsan 15 kişi onu bile dahil etsen çiçekler ancak 100 ü buluyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı karakartalım

Bizim stad 57 metre tuksekliginde. Fb ve gs'nin ki nasil. Bizim stad sanki biraz alcak. Yanlis mi dusunuyorum
yok ya 47 didir o hocam 57 çok
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı murat

yok ya 47 didir o hocam 57 çok

Çatı ile 37 metre.saraçoglundan yüksek TT arenadan alçak.2-3 er metre fark var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) resimleri bitirdim eline sağlık obitaş tarafında biraz daha demircileri olsa iş mükemmel hızına ulaşacak
şimdide demirciler kalıpçılara yetişemiyor çiçeklerin 195 çalışanı varmış harbiden nerde bunlar çalışan sayısı yüzü bulmaz
içerlerde bir işde göremedim her halde her iki taraftada sadece demirciler çalışyor çiçeklerde numaralıda 20 kadar kalıpçı testere kalıpları koyuyor ama iş genelde hiç fena değil şu randımanı sene başında yakalasalardı şu anda üst testere kirişleri yapıyor olurlardı haa bu aralar prekastçılara takmışsın :D

Katılmakla beraber şu hızı bari korusalar diyorum  :D Prekast bitmiyor abi kafayı yiyeceğim bugün hiç prekast konulmamış mesela  :akuma:

Çevrimdışı karakartalım

Çatı ile 37 metre.saraçoglundan yüksek TT arenadan alçak.2-3 er metre fark var.
eyvallah abi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Necmi

peki abi kolon kadar etkili olurmu demirler sakatlık cıkmaz dmi
olur tabiki onların statik hesapları yapılmıştır Atatürk olimpiyat stadı üst tribünler nasıl duruyor :)
arsenal maçında bayağı inceledim

Etiketler: