Orda yazim hatasi olmus.KAC TANE OLDUGU BELIRSIZ YONETICILER demek istemistim.
Bu ilk mesajim degil wow ve Dh den beri devamli takip ediyorum.
Dunku mesajlarim neden sildi?Tekrar yaziyorum bu mesajlar stadla alakalimi degilmi?
"Hedefimiz stadı 30 Ağustos'ta bitirmek": Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün 111. yıldönümü... http://ntvsp.org/1j5EvpB
Fikret Orman: "Temmuz'un ortasında Vodafone Arena'nın çimlerini yerleştireceğiz. İsteyen istediğini desin. 30 Ağustos'ta o stadı açacağız."
Fikret Orman: " STADI 30 Ağustos’a yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu bizim bitirme tarihimiz. Çok teknolojik bir stat "
Fikret Orman: "Stadımız çatı haricinde Ağustos sonu, Eylül ortası gibi oynanabilir hale gelecek."
Ben kimseye posta koymuyorum saygisizca birseyde soylemedim.
Obitasmi hizli Ciceklermi hizli yada kamyon geldi,vinc dondu gibi seyler daha ne kadar konusulacak??Bjk_Mabed geliyor bilgi veriyor onun disindaki hersey tahmin ve kulaktan duyma oluyor.
hayır bu konu stadla alakalı değil bu Başkana yapılmış eleştiri yeride
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.0burdan silinme nedeni budur. Stadla ilgili söylediğin şeyler her zaman konuşulacak beğenmiyorsan okumazsın burası senin kişisel
arzularına hizmet etmiyor Bizimde katılmadığımız bir çok konu çeşitli başlıklarda konuşuluyor ama konuşmayın demiyoruz deme
hakkınada sahip değiliz ancak konu dışı olduğu zaman oda sadece bu başlıkta silip konusunda yazmasını istiyoruz bunuda sitenin
geleceği için yapıyoruz diğer konu başlıklarıda aktif olsun diye burda sadece konuyu bilen bjk_mabet olduğunu nerden biliyorsun
belki stadımızda çalışan başka mimar ve mühendislerde forumumuza üyedir belki yönetimden bile üye vardır o fotoları çeken
arkadaşların öylesine uzaktan resim çekip gittiklerini mi sanıyorsun burda bir çok insan yetkili kişilerle konuşuyor sırf uzakta olan
Beşiktaşlılara bilgi ulaştırmak için hiç bir menfaat gözetmeden çabalıyor şu forumda iki kelime öğreniyorsan bu kadar insanın çabası
sayesinde oluyor git wow la DH ye bir bak neden bilgi kesildi çünkü orda bilgileri veren insanlar bu forumu kurdu ve artık bütün bilgileri ve fotoları burda paylaşıyor
burda mesajlar kafamıza göre silinmeye başlamadı burda her kes katılımcı ve genel istek üzerine yapılmaya başlandı ama diğer
başlıklara dokunmuyoruz ama burdaki sohbet havasınıda bozmayacağız onun içinde sadece bilgi amaçlı sayfalar açtık burda
düşen her resim ilgili sayfasında arşivleniyor bjk_mabetin kendi özel sayfası var müsait oldukça rica ettik bilgi paylaşıyor sadece fotoğraf
ve bilgiye ihtiyaç duyanlar orayı takip eder bunu sohbet havasında yaşamak ve sohbetlere katılmak isteyende burayı takip eder
burdaki yönetici sayısının kaç olduğunun seni ilgilendiren bir konu olduğunu sanmıyorum kaç taneye ihtiyaç duyulursa o kadar olur
diğer forumlardaki gibi sitenin bir sahibi yok buranın sahibi tüm Beşiktaş taraftarıdır foruma katkısı olacağına inanılan her keste
yönetici olur yazılım bilgisi olmayan katkı verecek arkadaşlarda denetçi olur ne kadara ihtiyaç duyulursada o kadar olur sonuçta
burda kimse senin emir erin değil burdaki akıştan memnun değilsen şu anda bayağı sakin olan wow ve DH de var oralardanda takip edebilirsin
bilgiyi tekelimize almadık yada kendin bir forum kurar bildiğin gibi yönetirsin bilgi kaynağı olarakta burayı kullanabilirsin bu konudada
sıkıntımız yok amacımız mabetimizi merak eden ve yakında olmayan tüm Beşiktaşlı kardeşlerimize bilgi aktarabilmek
@Ertan-ANK