Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Uyumakta uykuya dalmakta ya da uykuyu sürdürmekte sorunlar yaşayanlar aktar bölümünde sizlere bir önerim olacak;

http://besiktasarena.com/index.php?topic=537.0
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:42:57 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

Androidde mx playertan ilk zamanlar izleyebiliyordum ondan sonra uzun bir zamandir acilmiyor yayin,varmi cozumu?

bu saatlerde mustafanın fotoları beklemek... :busted_cop: :biggrinking:

Konu dağılsın diye yazayım dedim  :lol: Mustafa ile sürekli konuşuyorum bu aralar prekastlar ile kafayı bozmuş durumda, kısa vadeli hayali kapalı prekastlarının bitmesi  :lol:

numaralı temel neden yarısına kadar demirlendi.özel bi sebebi varmı yoksa çiçeklerin her zamanki yarım yarım iş yapma hastalıgı mı ?
Bu sorunun muhatabı ben değilim ama  :evillol: şunu söylemeliyim, çiçekler belirli bir plana göre iş yapıyor ve ayrıca numaralıda zeminin temele hazır hale getirilmesi parça parça yapıldı, yani ben bir sorun görmüyorum.

Bu mesajımı obitaş fanları görmezden gelsin lüften. :evillol:

Çevrimdışı ogcet

numaralı temel neden yarısına kadar demirlendi.özel bi sebebi varmı yoksa çiçeklerin her zamanki yarım yarım iş yapma hastalıgı mı ?

sanırım temel demirlerinin hazırlanmasında testere kirişlerin başlangıç kısmı nispeten uğraştırıcı olduğu için arka bölümdeki düz kısmı önce betonluyorlar. uğraştırıcı kısmı bitirdiklerinde de hızlıca orayı betonlayıp betonlama süresinden kazanmak istiyorlar.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Benim kapasite hakkinda bir sorum olacak;  FB Sukru Saracoglu ile Vodafone Arena'yi karsilastirilan tabloya gore stadlar neredeyse ayni. Hatta bizimkisi daha buyuk gibi duruyor. Nasil oluyorda 8 binlik bir fark oluyor arada.

Tesekkurler.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Stad ta ne yapıyorlar sanki ateşle bir şeyleri tavlıyorlar gibi...

Çevrimdışı asyakartalı

Konu dağılsın diye yazayım dedim  :lol: Mustafa ile sürekli konuşuyorum bu aralar prekastlar ile kafayı bozmuş durumda, kısa vadeli hayali kapalı prekastlarının bitmesi  :lol:

valla benimde kısa vadeli hayalim tüm tribünlerin kat betonlarının bitmesi  :icool:

Çevrimdışı arda

Benim kapasite hakkinda bir sorum olacak;  FB Sukru Saracoglu ile Vodafone Arena'yi karsilastirilan tabloya gore stadlar neredeyse ayni. Hatta bizimkisi daha buyuk gibi duruyor. Nasil oluyorda 8 binlik bir fark oluyor arada.

Tesekkurler.

Karıştırma oraları :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

22.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimiçi Kartal Ç

Tesekkurler.

fark yok ama pek çok farklı etken var. bunların en başında resmi makamların koyduğu üst sınır olan 42 bin var (41903). zorunlu olarak düşük tutturulunca düşürmesi kolay zaten.
mesela koltukların genişliği ve birbirleri arasındaki boşluklar, sonra c60 c90 farkı, konfordan ve sahayı görüşten ödün vermeme vs vs vs.
kapasite beşiktaş ile makamlar arasındaki bi tabu :) ama o da zamanla yıkılır :D

edit: Eline emeğine fotoğraf makinene sağlık Mustafa  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Tesekkurler.

Ortamlarda 42 bin diyoruz :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar bu forumda şuanda olan BJK kulubu yönetimine ve geçmiş yönetimlerle ilgili hiç bir yazı yayınlanmıyor hala neden ısrar ediyorusunuz...

Fikret Ormanın  ağzından çıkan herşeyi zabıt tutmuş gelmiş buraya yazmıssınız herşeyden hesap sorar olmuşssunuz... bırakın insanlar işlerini yapsınlar.. İnşaat işi tarihler kesin olmamakla beraber bitiş tarihi belirtilir.. ekonomik duruma göre hızlı veya yavaş bir şekilde devam eder..

buraya bu konuda girip konuyu bulandırarak elinize ne geçer onuda anlamak güç..

siteyi takip edenler olarak  cogunun işi gücü var bir kısmı çalışıyor bir kısmı öğrenci herkes gün içinde aktif olamıyor ve akşam girildiğinde statla ilgili bilgi almak için foruma giriyor. kimse bencil hareket etmesin ona göre bu bolüme yazısını yazsın..

illada saldırmak istiyorsanız yonetime veya baska bi yere Twitterda facebook ta ve belli başlı haber sitelerinde binlerce klavyeden delikanlı var..

konuyla alakası olmayan yazılar siliniyor zaten..

herkese saygılar sevgiler..

Çevrimdışı Necmi

Orda yazim hatasi olmus.KAC TANE OLDUGU BELIRSIZ YONETICILER demek istemistim.
Bu ilk mesajim degil wow ve Dh den beri devamli takip ediyorum.
Dunku mesajlarim neden sildi?Tekrar yaziyorum bu mesajlar stadla alakalimi degilmi?

"Hedefimiz stadı 30 Ağustos'ta bitirmek": Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün 111. yıldönümü... http://ntvsp.org/1j5EvpB

Fikret Orman: "Temmuz'un ortasında Vodafone Arena'nın çimlerini yerleştireceğiz. İsteyen istediğini desin. 30 Ağustos'ta o stadı açacağız."
Fikret Orman: " STADI 30 Ağustos’a yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu bizim bitirme tarihimiz. Çok teknolojik bir stat "

Fikret Orman: "Stadımız çatı haricinde Ağustos sonu, Eylül ortası gibi oynanabilir hale gelecek."

Ben kimseye posta koymuyorum saygisizca birseyde soylemedim.
Obitasmi hizli Ciceklermi hizli yada kamyon geldi,vinc dondu gibi seyler daha ne kadar konusulacak??Bjk_Mabed geliyor bilgi veriyor onun disindaki hersey tahmin ve kulaktan duyma oluyor.

hayır bu konu stadla alakalı değil bu Başkana yapılmış eleştiri yeride  http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.0
burdan silinme nedeni budur. Stadla ilgili söylediğin şeyler her zaman konuşulacak beğenmiyorsan okumazsın burası senin kişisel
arzularına hizmet etmiyor Bizimde katılmadığımız bir çok konu çeşitli başlıklarda konuşuluyor ama konuşmayın demiyoruz deme
hakkınada sahip değiliz ancak konu dışı olduğu zaman oda sadece bu başlıkta silip konusunda yazmasını istiyoruz bunuda sitenin
geleceği için yapıyoruz diğer konu başlıklarıda aktif olsun diye burda sadece konuyu bilen bjk_mabet olduğunu nerden biliyorsun
belki stadımızda çalışan başka mimar ve mühendislerde forumumuza üyedir belki yönetimden bile üye vardır o fotoları çeken
arkadaşların öylesine uzaktan resim çekip gittiklerini mi sanıyorsun burda bir çok insan yetkili kişilerle konuşuyor sırf uzakta olan
Beşiktaşlılara bilgi ulaştırmak için hiç bir menfaat gözetmeden çabalıyor şu forumda iki kelime öğreniyorsan bu kadar insanın çabası
sayesinde oluyor git wow la DH ye bir bak neden bilgi kesildi çünkü orda bilgileri veren insanlar bu forumu kurdu ve artık bütün bilgileri ve fotoları burda paylaşıyor
burda mesajlar kafamıza göre silinmeye başlamadı burda her kes katılımcı ve genel istek üzerine yapılmaya başlandı ama diğer
başlıklara dokunmuyoruz ama burdaki sohbet havasınıda bozmayacağız onun içinde sadece bilgi amaçlı sayfalar açtık burda
düşen her resim ilgili sayfasında arşivleniyor bjk_mabetin kendi özel sayfası var müsait oldukça rica ettik bilgi paylaşıyor sadece fotoğraf
ve bilgiye ihtiyaç duyanlar orayı takip eder bunu sohbet havasında yaşamak ve sohbetlere katılmak isteyende burayı takip eder
burdaki yönetici sayısının kaç olduğunun seni ilgilendiren bir konu olduğunu sanmıyorum kaç taneye ihtiyaç duyulursa o kadar olur
diğer forumlardaki gibi sitenin bir sahibi yok buranın sahibi tüm Beşiktaş taraftarıdır foruma katkısı olacağına inanılan her keste
yönetici olur yazılım bilgisi olmayan katkı verecek arkadaşlarda denetçi olur ne kadara ihtiyaç duyulursada o kadar olur sonuçta
burda kimse senin emir erin değil burdaki akıştan memnun değilsen şu anda bayağı sakin olan wow ve DH de var oralardanda takip edebilirsin
bilgiyi tekelimize almadık yada kendin bir forum kurar bildiğin gibi yönetirsin bilgi kaynağı olarakta burayı kullanabilirsin bu konudada
sıkıntımız yok amacımız mabetimizi merak eden ve yakında olmayan tüm Beşiktaşlı kardeşlerimize bilgi aktarabilmek @Ertan-ANK
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 21:48:53 Necmi ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-22.08.2014-74.jpg[/url]

Rampanin sag tarafinda kalan betonlanmamis yer, herhalde rampa tamamlaninca mikser ust kata cikip betonluycak? :) o ani gormek isterdim

Çevrimdışı Necmi

Tesekkurler.

çünkü devlet 42000 kişi alacaksın stada diyor :D

Çevrimdışı ekesicil

Yeni acik numarali kösesinde tunel olcakmi? Olmicaksa yeni acik tarafindan korner atacak rakip oyuncunun vay haline  :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yeni acik numarali kösesinde tunel olcakmi? Olmicaksa yeni acik tarafindan korner atacak rakip oyuncunun vay haline  :D

Sadece yeni acik kapali kosede olmayacak

Çevrimdışı ekesicil

Sadece yeni acik kapali kosede olmayacak

O zaman ordan kullanacak rakibin vay haline :)

@mustafa_(87) çalışan sayısı geçen haftaya göre nasıl Mustafa?

Çevrimdışı ilhan mansız

çünkü devlet 42000 kişi alacaksın stada diyor :D
iki stad arasındaki kıyaslamayı daha önce görmemiştim. E o zaman bizim ki gerçekten fener Stadı'ndan büyük yapılıyor. Loca sayısında bile acayip fark var

Çevrimdışı ZEKI

@mustafa_87 oncelikle tesekkurler,
hergun fotograflari ceken birisi olarak sana gore kaba insaat ocak 2015 te biter mi ? Bariz bir hizlanma var cok belli..

Çevrimdışı arda

Necmi abi numaralıda spotlar var çalışmalar sanırım devam ediyor orada bu gece beton dökümü olabilir mi?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_87 oncelikle tesekkurler,
hergun fotograflari ceken birisi olarak sana gore kaba insaat ocak 2015 te biter mi ? Bariz bir hizlanma var cok belli..

@mustafa_(87) çalışan sayısı geçen haftaya göre nasıl Mustafa?

Zor bence bitmez Numaralı inşaatına da bağlı en son orası bitecek çünkü.

İsmail Abi geçen haftaya göre büyük bir fark var ben gittiğimde çalışma olmuyordu şimdi çil yavrusu gibi işçi kaynıyor  :evillol:

Etiketler: