Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Engin

Efe an itibariyle nereler betonlanıyor. Mikser ler trafik oluşturmuş ama kameradan nerenin betonlandığını seçemiyorum
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı HollandaKartali

bize ait arazinin şekli öyle...

aynen arazimiz o şekilde her metresini kullanıyoruz :) belki arkadaki belediye arazisi verilseydi değişik düzenleme olurdu ama sadece bu kadar yer var orda

Sağ olun. Durum anlaşıldı. Pinti herifler neden vermemiş o arkadaki araziyi. Umarım bir şekilde elde etme fırsatımız olur, oraya da boğaz manzaralı güzel bir konaklama/avm tarzı birşey yaparız.

Çevrimdışı Efe

Efe an itibariyle nereler betonlanıyor. Mikser ler trafik oluşturmuş ama kameradan nerenin betonlandığını seçemiyorum

eski açık tablada betonlama var tahmini 2 fışkırtıcı var arada görünüp kayboluyorlar bi ara kamera tehlikedeydi  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sağ olun. Durum anlaşıldı. Pinti herifler neden vermemiş o arkadaki araziyi. Umarım bir şekilde elde etme fırsatımız olur, oraya da boğaz manzaralı güzel bir konaklama/avm tarzı birşey yaparız.

salı günü gittiğimde büyükşehir belediyesi yerleri betonlamış konaklama alanını yapmıştı orayı almamız artık mümkün değil belediye araçlarını park ediyor ve ordan trafie çıkarıyor gördüğüm kadarıyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

:D önceki köşe dönüşündede hazır kalıp kullanmadılar hazır kalıplar köşelere uymuyor,
hazır kalıp işi daha hızlı ve kaliteli yapar aynı kalıplarla dönünce birbirinin aynı kirişler dökülür insan hatasını minimuma indirir
tek yapman gereken doğru yükseklikte doğru açıyla koymak tek ayarla bütün sırayı hizaya getirmiş olursun öbür türlü her
basamakta nivoyla kot almak zorundasın genede kalıbı çakan ustanın hassaslığına kalır buda zaman ve kaliteden kayıplara neden olur :ok:
Eyvallah abi açıklamaların için teşekkür ederim, inceden bir obitaş a da takılma seziyorum ama  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Eyvallah abi açıklamaların için teşekkür ederim, inceden bir obitaş a da takılma seziyorum ama  :ok:
yok hayır takılma yok :bandit: her firmanın bir tarzı vardır mesela obitaş logo kalıp kullanıyor
buda onun perdelerde daha hızlı olmasını sağlıyor bence, ama sanırım kalitede düşüyor oval kolonlarda hazır kalıp kullanıyor
başkada çaresi yok ama işi hem temiz çıkartıyor hemde seri yapıyor fazla oval kalıbı var çiçeklerin üst testere kirişlerde
Beşiktaş AŞ üç tane kalıp yaptırdığı için üst testereler çok sancılı oluyor ve sanırım obitaş ta üst testerelerde hazır kalıp kullanacakmış
öbür türlü zor altından kalkar

Çevrimdışı Deniz

önümüzde hava şartları elvererek çalışabileceğimiz 3 ayımız var.aralık ayında yağmurlar başlar ocakta ve şubatta da kar yerini alır.3 aylık periodda hız arttırımı düşünülemez mi?şu verimli ayları çok ararız ziyan oluyor resmen..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

önümüzde hava şartları elvererek çalışabileceğimiz 3 ayımız var.aralık ayında yağmurlar başlar ocakta ve şubatta da kar yerini alır.3 aylık periodda hız arttırımı düşünülemez mi?şu verimli ayları çok ararız ziyan oluyor resmen..
deniz hava koşulları çok etkilemez de havanın erken kararacak olması etkiler kaba inşaatı.

Çevrimdışı Engin

yok hayır takılma yok :bandit: her firmanın bir tarzı vardır mesela obitaş logo kalıp kullanıyor
buda onun perdelerde daha hızlı olmasını sağlıyor bence, ama sanırım kalitede düşüyor oval kolonlarda hazır kalıp kullanıyor
başkada çaresi yok ama işi hem temiz çıkartıyor hemde seri yapıyor fazla oval kalıbı var çiçeklerin üst testere kirişlerde
Beşiktaş AŞ üç tane kalıp yaptırdığı için üst testereler çok sancılı oluyor ve sanırım obitaş ta üst testerelerde hazır kalıp kullanacakmış
öbür türlü zor altından kalkar
Aynı fikirdeyim hem çalışanlar için zor hem vakit kaybı   :ok:

Çevrimdışı Deniz

deniz hava koşulları çok etkilemez de havanın erken kararacak olması etkiler kaba inşaatı.
Murat abi yaz aylarında bile bir yağmur yağdı mı bütün işler duruyor hele ki o aylarda 2. kat testere kirişleri falan yapılacak hava şartlarındaki en ufak bozulma iş güvenliği gerekçesiyle o testere kiriş ve kolonlarda çalışılamaz.dediğin gibi havanın erken kararması da ayrı bir sorun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bence asıl erken kararması etkilemez Murat abi, hava 9 da karardığında da 5 buçukta paydos ettiler :by2:

Çevrimdışı Efe

aralık sonunda bitirmeleri lazım havalar çok sıkıntı çıkarmaz bence önümüzde çok iyi çalışılacak 3 ay var yeterli olması lazım aralıkta sadece üst kat testereler kalmalı bir bölüm olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ağustos 2014, 01:39:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Necmi abi eski acik ikinci kat locanin son atilan kolonlari neden hala tablasi atilmiyor ,ne zaman yapilacak orasi ???

Çevrimdışı Engin

Deniz bence endişe etmene gerekyok. Son birkaç günki performansları çok iyi böyle devam ederlerse kışa kalmaz bence baksana kameraya sanki sabaha kabayı bitirmeye yemin etmişler  :)  bu kadar beton nereye gidiyor anlamıyorum sabah uyandığımızda bir bakmışız kaba bitmiş  :sevinc sonra güzelim stadımıza gecekondu demesinler  :D 

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi eski acik ikinci kat locanin son atilan kolonlari neden hala tablasi atilmiyor ,ne zaman yapilacak orasi ???
oranın arka tarafının kalıbını çaktılar yarın demirlemeye başlarlar orası betonlanmadan ön tarafı bir üst kata çıkamazlar
çiçekler bir ritimle gidiyor önce önü bütürüyor sonra arkada uğraşıyor o yüzdende bir hızlanıp bir yavaşlıyor gibi görünüyor :)
aslında aynı tempoda gidiyor çiçekler götürü adam çalıştırmıyor maaşlı adamları yani yatırırsa cebinden maaş öder o yüzdende
para alamasa bile işi yavaşlatamıyor sonuçta koğuşta yatan adamında maaşını ödüyür birde adamlarına her işi yaptırabiliyor
çiçeklerin emekçileri stadın her kahrını çektiler

Vodafone Arena 21.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Burak

Maşallah bu gece bayağı iş yapılıyor, az önce kameradan mikserleri sayıyordum karanlıkta birden çıktı :)

Çevrimdışı harunmustak

Bi aralar @bjk_mabet vardı. Sahi ne oldu ona :)) ses ver mabet nasıl gidiyor stadta isler
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 21.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
süpersin emeğine sağlık :ok:

Çevrimdışı Taner

Bir iki haftadır foruma girip sadece mustafanın resimlere ve time lapselere bakiyodum  sayfalararasi stadla ilgili bilgi ogrenmek zor oluyodu adminlerin eline saglik her konunun basliginda paylasilmasi iyi oldu sayfa eski gunlerine geri dondu tabi arada sakalasmalar olucak ama abartmamak kaydiyla.Ben bu forumu ilk gunden beri takip ederim pek bilgi paylasan olmasamda sayenizde takip edebiliyorum.Az cok tanidim sizi cok guzel bi ortam ve arkadaslik abilik kardeslik olustu forumda imrenmiyo degilim ama ins tanisirim sizlerle lafi fazla uzatmadan forumu kuran necmi abi  diger adminler resim paylasan mustafa  time lapse ve ismini saymadgm herkesin emegine saglik.Hayirli geceler...
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Deniz bence endişe etmene gerekyok. Son birkaç günki performansları çok iyi böyle devam ederlerse kışa kalmaz bence baksana kameraya sanki sabaha kabayı bitirmeye yemin etmişler  :)  bu kadar beton nereye gidiyor anlamıyorum sabah uyandığımızda bir bakmışız kaba bitmiş  :sevinc sonra güzelim stadımıza gecekondu demesinler  :D 
son birkaç günlük çalışmaları ben de beğeniyorum abi.bunu 1 seviye daha ileri götürebilirsek güzel bir ivme yakalarız.yeter ki çalışmalar kesintiye uğramadan bir ivme yakalansın

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Necmi

Bir iki haftadır foruma girip sadece mustafanın resimlere ve time lapselere bakiyodum  sayfalararasi stadla ilgili bilgi ogrenmek zor oluyodu adminlerin eline saglik her konunun basliginda paylasilmasi iyi oldu sayfa eski gunlerine geri dondu tabi arada sakalasmalar olucak ama abartmamak kaydiyla.Ben bu forumu ilk gunden beri takip ederim pek bilgi paylasan olmasamda sayenizde takip edebiliyorum.Az cok tanidim sizi cok guzel bi ortam ve arkadaslik abilik kardeslik olustu forumda imrenmiyo degilim ama ins tanisirim sizlerle lafi fazla uzatmadan forumu kuran necmi abi  diger adminler resim paylasan mustafa  time lapse ve ismini saymadgm herkesin emegine saglik.Hayirli geceler...
istanbuldaysan tanışmak kolay :) Bu forum kurulmadan önce insanlar birbirini tanımıyordu Bütün dostluklar burda oluştu ve oluşmaya devam ediyor
arsenal maçında bir şey öğrendim toplu maç seyretmek çok daha keyifli oluyor birbirini tanıyan insanların sohbeti kimseyi rahatsız etmesin tam tersi bu sohbetin içine dahil olmaya çalışsınlar ilerde istanbul dışında olan arkadaşlarında mabetimizde maç seyretmesinin imkanlarını oluşturmaya çalışacağız burda büyük bir Beşiktaş ailesi oluşturalım :ok:

Çevrimdışı Taner

Üsküdarlıyım abi çalistigimdan gelemedim maca ama en kisa zamanda bi organizasyonda katilcam araniza insallah tekrardan hayirli geceler...
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Uyku tutmadı bende tek tek sayfaları okudum fotoğraflara baktım Hızlandırılmış Görüntüleri izledim stadımızın yapılışına şahit olmak benim için çok heyecan verici ileride çocuklarıma belki torunlarıma anlatacağım.. Ama en çok çatı montajını merak ediyorum izlemek takip etmek güzel olacak :) İyi geceler abiler kardeşler canlar...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Etiketler: