Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341595 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

mikserler ördek yavrusu gibi,pompa nereye giderse onlarda peşinden gidiyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

mikserler ördek yavrusu gibi,pompa nereye giderse onlarda peşinden gidiyor  :lol: :lol: :lol:

aynen aynı sistemde çalışıyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı HollandaKartali

arkadaşlar, Yeni Açık tarafındaki o sivri bölüm neyin nesidir? Hangi amaç ile orayı o şekil kazmışlar bilen var mı? Ne gelecek yani oraya? Neden oval değil Yeni Açık tarafı?

Çevrimdışı mduru

pompanın kafası kamernın önünde göründü :claps:

Çevrimdışı Efe

@Çağrı' nın mesajı dahil mesajlar silinmiştir...!
Uygun başlık altında sohbet yapabilirsiniz
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.0
ayrıca forum konularıyla isteklerinizi alttaki link içindeki Forum ile ilgili Öneri ve Şikayetler alanına yazabilirsiniz
http://besiktasarena.com/index.php?board=7.0
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 00:47:13 SaLVaDoR ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

bu arada yönetici arkadaşlar en son silinen mesajlarımı bana iletebilirse sevinirim.bilsem yedek ala ala yazardım. iyi geceler.

karşı çıktığınız şeyleri başkalarına yapmadan devam edersiniz umarım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı FARUK

arkadaşlar, Yeni Açık tarafındaki o sivri bölüm neyin nesidir? Hangi amaç ile orayı o şekil kazmışlar bilen var mı? Ne gelecek yani oraya? Neden oval değil Yeni Açık tarafı?

tam olarak neresi hocam mümkünse foto koyarsan yorumlamaya çalışalım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

bize ait arazinin şekli öyle...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

bu arada yönetici arkadaşlar en son silinen mesajlarımı bana iletebilirse sevinirim.bilsem yedek ala ala yazardım. iyi geceler.

forum şeklinde devam etmek istiyorsak böyle yapmak zorundayız.eğer necmi abinin dediği gibi stad bittiğinde kapatıp gidelim diyorsak ona göre davranırız.wow veya dh de forzada olduğu gibi aradığımız her konu olsa idi dediğinde haklısın.burası taraftar forumu oralar ise genel forum.bizi o sitedekiler gibi davranmakla itham ediyorsan bence yanlış düşünüyorsun.

Çevrimdışı Salih A.

o mesafeden beton dökmeye kalkmazlar umarım. tam bunu yazarken pompa kameranın önünden güzel bir geçiş yapıp yok canım o kadarda yapmam der gibi bir harekette bulundu
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 00:53:38 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı HollandaKartali

tam olarak neresi hocam mümkünse foto koyarsan yorumlamaya çalışalım

üstadım, şu sivri bölüm var ya.. orasını kastediyorum. Ne işe yarar orası?

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-21.08.2014-057.jpg[/img]

Çevrimdışı CanEmre

pompa kameraya beton dökecek heralde :lol:
Pompayı yerde ararken gökte bulduk  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben sildim yedek almadım huyum değildir yedek almam stad başlığı altında başka konulara 1 hafta olacak izin vermiyor yazıları uyarıyorum siliyorum buradaki üyelerimiz ve misafir ziyaretçilerimiz okuduklarında hep stad dışı muhabbetin fazla olması şikayetidir...! biz bizeyiz dedikçe biz bile çığrından çıkıyoruz, yönetim iletileri denetçilerin iletiler konu dışı oldu mu sorgusuz sualsiz siliniyor...! bu ne şahsi meseledir nede başka bir şey sadece forum'un kuralıdır...!

Çevrimdışı FARUK

bize ait arazinin şekli öyle...
üstadım, şu sivri bölüm var ya.. orasını kastediyorum. Ne işe yarar orası?

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-21.08.2014-057.jpg[/img]

aynen arazimiz o şekilde her metresini kullanıyoruz :) belki arkadaki belediye arazisi verilseydi değişik düzenleme olurdu ama sadece bu kadar yer var orda

Çevrimdışı Engin

Eski açık testere kalıpları neden hazır kalıp değil alt kattakileri kırmızı kalıpla yapıyorlardı yoksa çiçekler obitaşın son hızını görünce onlar gibimi yapmaya karar verdiler :) Necmi abi duymasın  :) şaka tabiki çiçekler bir numara ama merak ettim gerçekten.
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık testere kalıpları neden hazır kalıp değil alt kattakileri kırmızı kalıpla yapıyorlardı yoksa çiçekler obitaşın son hızını görünce onlar gibimi yapmaya karar verdiler :) Necmi abi duymasın  :) şaka tabiki çiçekler bir numara ama merak ettim gerçekten.
dönüşte hazır kalıpları kullanmıyorlar. eski açığın kapalı tarafındaki dönüşünde de testere kirişleri bu şekilde yapmışlardı.

Çevrimdışı Engin

Bir de eskiaçıkta kazıkların önüne perde beton döküyorlardı son bölüme yapılmadımı ben mi kaçırdım.

Çevrimdışı Efe

dönüş bölümlerinde hazır kalıp kullanılamıyor kavisten dolayı zannedersem o yüzden normal kalıp kullanıyorlar numaralıda hazır kalıplar devam edecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bir de eskiaçıkta kazıkların önüne perde beton döküyorlardı son bölüme yapılmadımı ben mi kaçırdım.

çoktan döküldü orası rampa yanınada yapılacak zannedersem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. O kısmı unutmuşum demekki  :iblush:

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bu uygulamayı stad başlığında yapıyoruz yapmamızın nedenide çok aşırı şikayet gelmeye başlaması
ve başlığın takibinin düşmesi bir çok arkadaşımız stad gidişatını merak ettiği için iş yerinden gündüzleride takip ediyor
bir çoğuda bunu gizli yapıyor ama burda gereksiz o kadar fazla konu dışı okuyorlarki artık takip edemez oldular
konu dışı ufak tefek şakalaşmalara zaten ses çıkartmıyoruz ama polemik yaratacak veya uzun tartışmalara neden olacak
konuları siliyoruz silinmesini istemiyorsanız konuyu ilgili başlığa yazın bundan böyle stad başlığı korunacak diğer forumlardaki
gibi kimseye ceza vermiyoruz sadece ilgili olmayan mesajı siliyoruz kimse şahsına almasın benim mesajlarımda siliniyor
burda kimsenin ayrıcalığı yok

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bu uygulamayı stad başlığında yapıyoruz yapmamızın nedenide çok aşırı şikayet gelmeye başlaması
ve başlığın takibinin düşmesi bir çok arkadaşımız stad gidişatını merak ettiği için iş yerinden gündüzleride takip ediyor
bir çoğuda bunu gizli yapıyor ama burda gereksiz o kadar fazla konu dışı okuyorlarki artık takip edemez oldular
konu dışı ufak tefek şakalaşmalara zaten ses çıkartmıyoruz ama polemik yaratacak veya uzun tartışmalara neden olacak
konuları siliyoruz silinmesini istemiyorsanız konuyu ilgili başlığa yazın bundan böyle stad başlığı korunacak diğer forumlardaki
gibi kimseye ceza vermiyoruz sadece ilgili olmayan mesajı siliyoruz kimse şahsına almasın benim mesajlarımda siliniyor
burda kimsenin ayrıcalığı yok

:claps: forum kuralları herkes için geçerlidir.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 01:11:18 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadta mikser şov var şuan tabla yarın öğlene kadar biter bu gidişle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

:D önceki köşe dönüşündede hazır kalıp kullanmadılar hazır kalıplar köşelere uymuyor,
hazır kalıp işi daha hızlı ve kaliteli yapar aynı kalıplarla dönünce birbirinin aynı kirişler dökülür insan hatasını minimuma indirir
tek yapman gereken doğru yükseklikte doğru açıyla koymak tek ayarla bütün sırayı hizaya getirmiş olursun öbür türlü her
basamakta nivoyla kot almak zorundasın genede kalıbı çakan ustanın hassaslığına kalır buda zaman ve kaliteden kayıplara neden olur :ok:

Etiketler: